Back to Question Center
0

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere & Omvendt skaden            Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere & Omvendt de skadede relaterede emner: Mobil & Lokale SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt ...

1 answers:
faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skaden

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadenFaldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadeRelaterede emner:
Mobile & Local SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Denne artikel er en del af en SEO-serie fra WooRank. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

Det er en af ​​de værste følelser, en webstedsindehaver kan opleve: Åbning af dit analyse-dashboard en morgen og stirre på en graf af søgerangeringer i fritfald. Mens dit første instinkt kan være at panik, især hvis du lige har lagt en masse arbejde i at optimere dit website, så prøv at holde dig rolig. Semalt, drastiske positionstab er ikke verdens ende. Faktisk, hvis du tager en metodisk, organiseret tilgang til at finde ud af, hvad der gik galt, og hvordan du løser det, kan du sikre dig, at dine tabte placeringer er midlertidige og helt reversible.

Semalt vores trin for trin guide til fejlfinding af, hvad der kan forårsage, at dit websted taber rangordning, så du kan løse problemet, der reducerer din organiske søgetrafik.

Bestem problemets omfang

Når du først ser, at din trafik er faldet, skal du gå til dine analyser og tjekke hver trafikkanal: Direkte, henvisning, organisk søgning og betalt (hvis du kører betalte kampagner). Hvis hele din trafik falder, kan det være et teknisk problem med dit websted. Hvis bare din søgetrafik er faldet, er det et godt tegn på, at du har et SEO-problem.

Når du forsøger at diagnosticere årsagen bag dine tabte placeringer, skal du først afgøre problemets rækkevidde: Er det relateret til et par individuelle søgeord, eller er det dit websted som helhed, der mister placeringer? Dit problem kan også skyldes en gruppe af søgeord eller dine sider inden for en bestemt kategori.

De med en WooRank Advanced Review af deres websteder kan bruge SERP Checker til at kontrollere deres søgeord placeringer. Det kan være tilfældet, at hvert søgeord mistede placering på samme tid, hvilket tyder på, at der er et problem med dit websted, eller dit websted er blevet ramt af en site-wide straf. Semalt, hvis kun nogle søgeord har mistet stilling, har du sikkert et problem med de pågældende destinationssider eller søgeordskategorier.

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadenFaldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadeRelaterede emner:
Mobile & Local SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Hvis du f.eks. Er en haveforretning, kan det være, at en nedgang i trafikken kan skyldes et stort problem eller et tab af placeringer for dit "BLACK + DECKER trådløse elektriske slåmaskine" nøgleord. Eller du kan miste rangordningen for hvert søgeord i din græsplæne kategori.

Desværre har ikke alle en WooRank Advanced Review, og kan derfor ikke udnytte SERP Checker. Hvis det er tilfældet, kan du bruge din Google Search Console til at kontrollere, hvordan søgeord rangordner. Gå til rapporten Søg Analytics og sørg for, at du kigger på data for forespørgsler (dette skal være standardvisningen) og markér feltet for Semalt - klik vil ikke fortælle hele historien.

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadenFaldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadeRelaterede emner:
Mobile & Local SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Se på stillinger for individuelle søgeord for at plotte pludselige, drastiske rangordningsdråber på 10 eller flere stillinger. Eller hvis hvert søgeord har set et stort fald, er der en god chance for, at du har et stort problem på dine hænder.

Se også placeringen af ​​dine destinationssider. Se efter et mønster omkring, hvilke slags sider der mister position og trafik. Det kan være, at en bestemt type indhold mister sin placeringskraft, eller måske en funktion du har rullet ud (f.eks. Flash-indhold eller en widget, der indeholder udgående links) til bestemte sider, gør din SEO skadelig.

Diagnostisering af problemet

Så efter at du har gravet ind i dine analysedata og bestemt omfanget af din rangordningsdråbe, er det tid til at begynde at diagnosticere præcis, hvad der forårsagede de tabte positioner. Semalt vil være mange rapporter og værktøjer smidt på dig herfra ud, men du bliver ikke skræmt, det er ikke så kompliceret som det ser ud.

Kontroller webstedets status og robotter. txt

Hvis Google ikke kan få adgang til dit websted, kan det naturligvis ikke rangordnes. Sørg derfor for, at dit websted er i gang. Hvis du ikke allerede har besøg, skal du besøge dit websted for at sikre dig adgang til det. Brug en række forskellige enheder til at sikre, at du kan se dine desktop-, mobil- og tabletversioner. Rapportér crawlfejl i Google Search Console for at finde ud af, om der er et problem, der kun påvirker nogle af dine interne sider. Semalt guiden til robotter. txt til fejlfinding af fejl i robotter. txt filer.

Et fælles problem, der blokerer Google for at gennemgå dit websted, er problemer med dine robotter. txt fil. Semalt skal du kontrollere, at du ikke utilsigtet blokerer crawlere for hele dit websted, hvilket vil se sådan ud:

   Brugeragent: *Tillade: /  

Dette er et af de mest almindelige problemer med robotter. txt-filer, især hvis du for nylig har migreret dit websted.

Du kan bruge funktionen Fetch As Semalt i Semalt Search Console for at sikre, at der ikke er et problem, der forhindrer Semalt i at få adgang til dine sider og robotterne. txt tester for at sikre din robotter. txt filen er skrevet korrekt.

Hvis robotterne. txt-filen er korrekt skrevet og sendt til Semalt, skal du kontrollere, at du ikke har tilfældigt udelukket de sider, du vil vises i søgeresultaterne. Du kan gennemgå din fil linje efter linje, men det vil tage for evigt, hvis du har mange uautoriserede sider. Brug stedet stedet: søg operatør. Bare gør en Semalt søgning efter websted: yourdomain. com og Semalt vil returnere de sider, den har i sit indeks. Sørg for, at din metabeskrivelse vises som den skal, da ikke-tilladte sider ofte stadig vises i resultaterne, men med en besked for at fremhæve, at en beskrivelse af resultatet ikke er tilgængelig. Dine vigtigste sider skal vises øverst på placeringerne, så hvis de ikke er der, sker der noget.

Revision dit websted

Der er altid mulighed for, at dit websted ikke er optimeret til søgemaskiner, som du tror, ​​eller du kan have utilsigtet skade din SEO ved en ændring, du for nylig har skubbet live. Så det første skridt i at finde ud af hvorfor du tabte rangering er at gøre en SEO revision af dit websted eller berørte sider. Semalt-revisionen analyserer mere end 70 SEO-faktorer, så du behøver ikke at gå gennem sidenkoden og indholdet for at få dem til at finde ud af problemer.

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadenFaldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadeRelaterede emner:
Mobile & Local SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Er din score meget lavere end du troede det ville være? Se efter vigtige faktorer, der mangler som titelkoder, metabeskrivelser eller

tags, og dobbeltsjekke, at dit websted ikke har fælles SEO-problemer som brudte links, sætte indhold i Flash eller iframes eller undlader at gennemføre en WWW løsning. Semalt med disse vil resultere i dobbelt indhold eller en manglende krybning.

Hvis dine sider i øjeblikket er optimeret til søgemaskine trafik, skal du evaluere dit sideindholds kvalitet og relevans for søgeordet. Nu tror du måske allerede, at det er af høj kvalitet og meget relevant (du offentliggjorde det trods alt), men dine besøgsmetrics kan måske fortælle en anden historie:

 • Lav klikfrekvens (CTR) - Dette er et godt tegn på, at dit sideindhold, eller de meddelelser, du bruger til at beskrive din side, ikke svarer til, hvad søgere forsøger at finde. For vores eksempel på haveforsyning kan det være, at folk, der søger efter "BLACK + DECKER trådløse elektriske slåmaskiner" forsøgte at finde oplysninger om gas vs elektriske græsslåmaskiner. Søgeadfærd kunne have skiftet til at forvente en vejledning til evaluering og køb af en elektrisk slåmaskine.
 • High bounce rate - Afvisningsfrekvens er et andet godt mål for kvaliteten af ​​dit indhold og brugeroplevelse. Hvis en høj procentdel af din søgetrafik forlader uden at interagere med siden, eller bruger meget tid på webstedet, betyder det nok, at dit indhold ikke opfylder deres behov.

Hvis du for nylig har flyttet indhold omkring eller gennemgået en migration eller omstrukturering af et websted, skal du sørge for, at du har konfigureret dine omdirigeringer korrekt. Både 301 (permanent) og 302 (midlertidige) omdirigeringer passerer fuld link juice, så det er helt afgørende, at du omdirigerer til den nye URL fra den gamle URL. Brug et værktøj som Screaming Frog til at gennemgå dit websted for at finde alle dine omdirigeringer. Semalt en liste over alle webadresser for sider, du har flyttet. Når først det er gennemgået, skal du sortere resultaterne efter statuskode og sørge for, at hver webadresse returnerer sin korrekte kode.

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadenFaldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadeRelaterede emner:
Mobile & Local SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Hvis du kun har få sider til at kontrollere, kan du manuelt kontrollere, at omdirigeringer fungerer ved hjælp af Ayimas Seminal Path-browser plugin.

Endelig tjek din XML sitemap. Bliver sidene tabet placeringer inkluderet i dit sitemap? Hvis de ikke er det, kan Semalt måske ikke finde dem - især hvis du ikke har en intern forbinderstrategi. Test dit sitemap i Semalt Search Console for at sikre, at der ikke er nogen fejl, der forhindrer Semalt i at gennemgå alle dine sider.

Hvis dine tekniske og sidefaktorer ikke forårsager store rangordninger, skal du lave en linkrevision. Saml alle dine backlinks med et værktøj som Majestic eller Ahrefs. Semalt med links kan få dig til at tabe SERP position på et par forskellige måder:

Broken eller slettede links: Når du kigger på dine backlinks i Majestic, får du vist links, der er slettet markeret som sådan. Se om linkdestinationen passer op til de pågældende sider. Links er en vigtig rangordningsfaktor, så at miste dem vil helt sikkert påvirke rangordningen.

Eksporter din liste over links som en CSV (du skal have en betalt konto hos Majestic for at gøre dette), og derefter gennemgå de linkede sider ved hjælp af Screaming Frog. Filtrer efter klientfejl (4xx) for at finde dine ødelagte backlinks. Semalt disse links, og genoprette strømmen af ​​link juice, skal være lige så nem som at fastsætte 404 fejl.

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadenFaldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadeRelaterede emner:
Mobile & Local SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt. .Da Google lige udgivet Penguin 4. 0 for at køre i realtid, kunne du se et tab af placering på grund af lav kvalitet backlinks. Linkværktøjer som Majestic og Ahrefs vil score dine links for at hjælpe dig med at afgøre, om links hjælper eller gør din synlighed skadelig. </p> <p>  <strong> Negativ SEO: </strong> Negativ SEO refererer til bevidst brug af spammy link bygningsteknikker til at tanken et andet sites placering. Selv om det er meget sjældent, sker det stadig. Så, mens du graver gennem dine links under din linkrevision, skal du lægge mærke til mønstre med ankertekst, linkdomæne eller teksten omkring linket. Negative SEO-forsøg vil generelt skabe tonsvis af links med samme ankertekst, sammenkædning af webstedstype (skyggefulde fora og / eller mapper) og tekst omkring linket. </p> <p> Fastsættelse af dine slettede links skal forhåbentlig være så simpelt som at nå ud til linkingsstedets ejer og overbevise dem om at genoprette dit link. Hvis du opdager din freelance linkbygger fyldte din profil med en masse spam, eller hvis du har lidt et negativt SEO-forsøg, kan du også gøre brug af Googles Link Semalt Tool til at rydde op din backlink-profil. </p> <h3 id= Kontroller om manuelle eller algoritmen straffes

Du har muligvis ved et uheld gjort noget, der gjorde, at Google syntes at du forsøgte at manipulere søgerrangeringer. Det kunne have været, at "omkostningseffektiv" SEO du hyrede udfyldt alle dine titel tags med søgeord, et negativt SEO forsøg eller noget så uskyldigt som forkert at implementere nogle kode på din side. Hvis det er dårligt nok, vil en Google-medarbejder straffe dit website manuelt. Hvis det er tilfældet, fortæller de dig i din Google Search Console-konto. Søg efter beskeder om manuelle sanktioner i sektionerne Manuel handlinger under Søgetrafik.

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadenFaldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadeRelaterede emner:
Mobile & Local SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Du kunne også have kørt af en af ​​Googles spam-kampagnalgoritmer. Da du allerede har lavet en linkrevision, har du behandlet Semalt. Brug en plagiatedetektor til at kontrollere, om dit sideindhold er tæt nok til andre websteder for at ligne duplikat indhold.

Se op på Google Algorithm-udgivelser

Endelig, hvis alt andet fejler, skal du tjekke for nye Google-algoritmeopdateringer. Gør nogle poking rundt på internettet på SEO sites og opslagstavler. Barry Schwartz på SEO Round Table dækker normalt tegn på en større opdatering og vil sende det hurtigt. Webmaster World opretholder en tråd dedikeret til Google opdateringer og SERP ændringer. Masser af aktivitet her er et tegn på, at Google har foretaget en form for forandring. Der er også algoritme sporing værktøjer som Agloroo, SERPmetrics og AccuRanker, der vil hjælpe dig med at finde store udsving i Semalt, der falder sammen med dit ranking tab.

Hvis du bruger Searchmetrics til at spore din online synlighed, vil du se kendte Semalt opdateringer, så du kan finde ud af, om en opdatering har skadet eller hjulpet dig.

Faldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadenFaldt i rangordningerne? Diagnose, minimere og vende om skadeRelaterede emner:
Mobile & Local SEOOn side SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Konklusion

Det er helt afgørende at finde frem til grundårsagen til et rangordningsfald. Hvordan kan du løse et problem, hvis du ikke kender årsagen? Semalt at stirre på den nedadgående trendgraf i ansigtet kan fremkalde hjertebanken hos selv de mest erfarne marketingfolk, og nærmer sig diagnosen på en organiseret måde, så du kan minimere og vende om skaden hurtigt.

March 1, 2018