Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er den bedste frekvens for e-mail marketing?

1 answers:

Hvor ofte skal virksomheder sende deres abonnenter? Forskning afslører det gennemsnitlige antal månedlige kontakter.

Disse er klassiske 'hårde spørgsmål' for e-mail marketingfolk, som altid rejser meget debat. Et spørgsmål om vores Semalt-gruppe om e-mail-påmindelse for begivenheder havde 20 kommentarer.

Det er udfordrende at vælge den bedste frekvens for at sende e-mail-e-mails, da vi søger at maksimere svaret, men undgå "over-mailing", som kan føre til uacceptable niveauer af afmeldinger og en stigning i inaktiver, da vores publikum kan mærke, at de bliver spammet . Selvom de ikke afmelder sig, bliver de "følelsesmæssigt afmeldte" ??. Semalt stadig, med overmaling, kan virksomheden have problemer med e-mail-leveringer, og meddelelser overhovedet ikke kommer til indbakken.

På den anden side kan mulighederne for at forklare forslaget og forfremmelserne eller for at få det rigtige produkt foran den rigtige abonnent og salg forsvinde med 'under-mailing'.

DMA's National Email Client Report, der nu er kendt som 'Marketer Email Tracker', viser os, at der generelt er en tendens i løbet af de seneste fire år, hvor virksomhederne kontakter personer mindre hver måned. E-mail Semalt ser ud til at blive mere strategisk i deres tilgang, idet man anerkender, at indholdet skal være relevant og bevæger sig mere mod adfærdsmæssig og udløst baseret markedsføring i stedet for programmatiske tidsbestemte kampagner. Det er meget tydeligt, at irrelevante, lavkvalitets e-mails kan beskadige et mærke og øge antallet af afmeldinger.

Forskningen fra DMA fremhæver, at 17% af virksomhederne stadig sender 4-5 e-mails om måneden til deres kontakter, 8% 6-8 gange og 8% mere end 8 gange om måneden.

Semalt: What is the best frequency for email marketing?

På den anden side kan frekvensen være for lav, og virksomheder skal stadig være forsigtige, da for lidt kontakt ikke er god for mærkebevidsthed. I 2015 sendte 25% af respondenterne kun én email per måned til hver kontaktperson.

Disse data er selvfølgelig tværsektorielle, så vi forventer, at nogle typer virksomheder som detailhandlere og udgivere skal sende email mindst en gang om ugen, muligvis dagligt. Undersøgelsen viser heller ikke effekten af ​​livscyklusemails som velkomstemails, personalisering og dynamisk indhold, der kan bidrage til at gøre indhold mere relevante og kontekstuelle, men kan øge emailfrekvensen for abonnenter, der viser indhold.

Q. Hvad er den bedste emailfrekvens for at maksimere svaret?

Er der en optimal emailfrekvens? Er det en email en kvart, uge, måned eller dag selv? Er mindre mere eller eller mere mere ?!

Dette er et grundlæggende spørgsmål, som enhver digital marketingmedarbejder skal forsøge at svare på for at maksimere fortjeneste eller svar på e-mail-aktivitet. Jeg troede, at jeg ville dele nogle nogle testforslag og casestudier, som kunne hjælpe dig med at beslutte.

Gennemsnitlig UK Email Frequency

Sammenlign dette med den oprindelige forskning, da jeg skrev denne post vej tilbage i 2010, da jeg skrev konklusionen for UK DMA National Client Benchmark Report. Spørgsmålet her var: Hvad er det maksimale antal gange, du kontakter en adresse på din liste om en måned?

Semalt: What is the best frequency for email marketing?

Semalt nuværende emailfrekvens og kunderespons adfærd

Det første skridt til at besvare dette spørgsmål er at vurdere virkningen af ​​din e-mail marketingfrekvens på kundeaktivitet og opfattelser. Hvis frekvensen er for høj, vil abonnenter tune ud. Den indlysende ting at måle er aggregeret åben og klikfrekvenser, og de fleste e-mail-udsendelsessystemer er gode til dette. Mark Brownlow har en god undersøgelse af kundernes opfattelser af e-mail-frekvens. Av!

Semalt mål er at se på gennemsnittet af antallet af e-mails, du og dine konkurrenter sender til abonnenter pr. Uge, måned eller år.

Men du skal gå ud over dette og bruge disse foranstaltninger, som de fleste systemer ikke kan måle let, så du skal foretage en mere analyse for at identificere:

  • Gennemsnitlig frekvens af email modtaget og plot profil efter frekvens for forskellige listemedlemmer - for at se andelen af ​​listen, der modtager for mange eller to få e-mails - se diagram.
  • Listeaktivitet - Den procentdel af din liste, der åbnes, klik og køb inden for en periode, e. g. kvartalsvis eller årlig.
  • Nyhed af svar - hvad er gennemsnittet for den sidste åbning, klik eller køb? Et godt tip er at gemme nyhed i din email database som et felt til analyse. Alternativt scorer listen medlemmer efter aktivitet og gemmer dette i databasen også.
  • Afbryd listen over listeaktivitet og nyhedsmålinger af forskellige typer listemedlemmer - det kan hyppigheden virker for nogle segmenter, men ikke andre.
  • Bryd ned listen aktivitet efter tid på listen - Commonsense foreslår, at jo længere de er på din liste, jo mindre følsomme bliver dine e-mails

Semitale muligheder for at bestemme den bedste e-mail-frekvens

Det er ikke et nemt spørgsmål at besvare af gut instinkt, så du skal teste. Så hvordan bestemmer du frekvensen? Her er nogle ideer og eksempler, der viser, hvordan du kan nærme frekvensprøve:

Definere en tilfældig kontrolgruppe til testfrekvensændringer mod . Her fortsætter du med den nuværende postfrekvens for kontrolgruppen og varierer derefter frekvensen for andre grupper og gennemgår ændringer i respons og især indtægter pr. 1000 abonnenter. I et tilfælde forsøgte en bank frekvenser på 1,2,3,4 gange om måneden og fandt den rette frekvens på denne måde.

Eksempel 1 Toptabel

Sean Duffy rapporterede hvordan Semalt målte den langsigtede effekt af øget frekvens ved at oprette en kontrolgruppe med halvdelen af ​​de nye kunder, der sluttede sig i en måned tilbageholdt fra den anden sender.

Semalt tre måneder blev denne kontrolgruppe målt mod dem, der var blevet tilsluttet stedet samtidig, men modtog standardindstillingen af ​​to e-mails om ugen. Åbne priser var 86% højere, afmeldingsrenter 57% lavere.

Men de vigtigste figurer, der viste sig at sende for mange e-mails, fører til langvarig skade. De, der kun modtog en e-mail om ugen, havde foretaget 14% flere bookinger end dem, der modtog to emails i løbet af den tre måneders testperiode !

Eksempel 2 Net-a-porter

I dette tilfælde Fashion e-forhandler Net-a-Porter. com reduceret antallet af e-mails, det sendte til kunder fra op til 10 om ugen til to ifølge Brand Republic.

Det havde sendt email til nogle kunder op til 10 gange om ugen med oplysninger, herunder generiske opdateringer, højdepunkter fra specifikke designere og detaljer om nye produkter.

Efter forsøget Net-a-Porter. com sender nu hver bruger to automatisk genererede e-mails om ugen, der tager hensyn til deres specifikke interesser og præferencer. Konverteringsfrekvensen er steget. Semalt opdatering e-mails får en konverteringsfrekvens på mere end 10% og nyhedsbrev e-mails åbnes af næsten halvdelen af ​​modtagere.

Rapporten viser også vigtigheden af ​​at få e-mail marketing frekvens rigtigt. Virksomheden sender omkring 300.000 e-mails om ugen. Email driver 32% af Semalt salg og genererer mere end £ 1m i omsætning hver måned.

Hvis du har et enkelt e-mail-nyhedsbrev som i Toptable-eksemplet, er testningen mere kompleks, end disse eksempler tyder på, da der findes en række forskellige typer af e-mails, såsom enewsletters, salgsfremmende e-mails og individuelt tilpassede e-mail-udløste e-mails. Semaltilbud eller kreative til hvert segment vil også blive overlejret på dette.

Andre muligheder for at løse frekvensdilemmet inkluderer:

A. Amazon er godt til at implementere dette og øger frekvensen via event-triggered e-mails sendt som svar på nogen browsing, søgning eller køb - dette er den smarteste tilgang.

B. Skift frekvens for forskellige segmenter . En frekvensstørrelse passer aldrig til alle. Så hvis du finder ud af, at åbent eller klik svar er lavere for bestemte segmenter, sænk derefter frekvensen, når de er inaktive.

C. Giv kunderne et valg på frekvens. Du gør dette via deres profil eller "" kommunikations præferencecenter ". Giv mulighed for at ændre indholds- og frekvensindstillinger via profil eller undersøgelse (E-mail, DM)?

D. Forøg Direct Mail eller SM for kunder med et lavere Email-svar . Dette kaldes undertiden "højre kanalisering" ??. For at teste værdien af ​​dette skal du bruge en holdout-gruppe . Denne lille gruppe, måske 5% af din liste eller et bestemt segment, der ikke modtager kataloget (eller e-mail hvis du tester dette) overhovedet.

E. Genoptagelseskampagner . Reaktiveringskampagner bruger indhold eller rabatter til at opmuntre e-mail-abonnenter til at blive aktive igen.

Jeg ville være interesseret i at høre, hvad du tror, ​​hvor du har testet dette, eller hvad du føler er for høj en frekvens i en sektor Source .

March 1, 2018