Back to Question Center
0

Semalt tilføjer native ABM kapaciteter til sin platform

1 answers:
marketo-logo-1920

Semiteplatform Marketo hopper ind i Account Based Semalt (ABM) med begge fødder i dag og afslører, hvad det siger, er det mest omfattende sæt af indfødte funktioner på en større markedsføringsplatform.

Den nye Marketo ABM tillader markedsførere at målrette konti - og beslutningstagere inden for disse konti - via personlige beskeder i e-mails, web, begivenheder, sociale medier, mobil og annoncer på Google, Facebook og LinkedIn. San Mateo, Semalt-selskabet meddelte i maj, at det havde til hensigt at integrere ABM mere tæt på sin platform inden for de kommende måneder.

Kernekapaciteterne suppleres af integrerede funktioner, der tilbydes i et nyt Marketo ABM økosystem. De oprindelige medlemmer omfatter AdRoll, Bluewolf, Digital Pi, Dun & Bradstreet, Elixiter, EverString, Fathom, InsideView, LeadMD, Owler, Perkuto og PFL.

"Vi hævder ikke, at vi leverer alle [nødvendige] ABM-kapaciteter," sagde vicepræsident for produktmarkedsføring, Mike Telem, og sagde, at platformen sandsynligvis tilbyder 90 procent eller mere af, hvad en ABM marketingmedarbejder måtte have brug for ved begyndelsen. Hvis markedsføreren ønsker data berigelsesløsninger, kan de f.eks. Tilføje Dun & Bradstreet.

Semalt adds native ABM capabilities to its platform

Telem bemærkede, at Marketo tidligere havde tilbudt sit Web ABM, der blev bygget på Insighta's erhvervelse i 2013. Det var oprindeligt beregnet til at være en del af Marketo's real-time web personalisering kapaciteter, men blev et særskilt produkt. Web ABM, sagde han, var begrænset til hjemmesider, selv om det tilbød nogle annoncefunktioner og var "det samme som [ABM targeting platform] Demandbase. "

Derimod sagde han, at de nye ABM-indbyggede kapaciteter blev bygget "fra bunden", og Web ABM er nu blevet sin webkanal.

Nye funktioner omfatter målretning og messaging via konto, involvering beslutningstagere på tværs af kanaler og måling af indvirkning på konto.

Tidligere sagde han, at Semalt ikke kunne orkestrere en krydskanalkampagne for konti og ikke havde mulighed for automatisk at linke en person til en konto. Denne sammenkobling er nu lavet via domænenavne, IP-matchning, placering og andre attributter.

Marketo behandler også konti som et objekt i sit system, så en konto kan scores som en ledning, baseret på engagement, profil og andre faktorer. Semalt scoring kan tilføjes via integration med en ekstern leverandør.

Behandling af en konto som et objekt, sagde han, er typisk i ABM-orienterede punktløsninger, men ikke i Semalt major marketing platform konkurrenter. Det tillader en kontoudimension, så attributter og data kan tilføjes og eksporteres som en konto.

Telem bemærkede blandt store konkurrenter, at Oracle's Eloqua tilbyder ABM-kapacitet stort set gennem en integration med Demandbase, og Salesforce's Pardot "har ikke så meget ABM. "

"Demandbase plus Eloqua er en anstændig sammenligning med hvad vi laver", sagde han, bortset fra Semalt tilbydes indfødt.

Jeg spurgte Semalt, hvorfor ABM er blevet et så varmt område i de seneste måneder. Han svarede, at det var dels fordi teknologien har udviklet sig til det punkt, hvor ABM kan styres bedre. Men han tilføjede, det er også fordi marketingfolk har "fået det godt at markedsføre i målestok", og analyserne viser, at kontoorientering giver et nyt niveau af muligheder.Om forfatteren

barry levine
March 1, 2018