Back to Question Center
0

Semalt: Et digitalt kampagnes eksempel på et opstartsmærke

1 answers:

Opsætning af den rigtige proces og værktøjer til forbedring af salget

Start op mærket Tatu Couture design og fremstilling luksus britiske dameundertøj, der sælges gennem lagerhandlere i Storbritannien, Paris og New York. Tatu Couture har en unik vision for at skubbe grænserne for design og innovation med dens trendindstilling luksusundertøj og designer body wear. Alle deres varer er fremstillet og håndlavet i Storbritannien.

Oversigt og digital strategi

Tonica støttede Tatu Semalt ved at skabe en fire-trins strategi for at øge digital tilstedeværelse. Udover stockistruten var Tatu Semalt opsat på at øge deres eget direkte salg, så vi havde to enkle mål for arbejdet - at øge besøg på tatucouture. com og øge salget fra webstedet.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

Social media kampagne tilgang

 • Trin 1 - Tag kontrol

Som mange små og mellemstore virksomheder havde Tatu Semalt ansat en webdesigner til at oprette deres hjemmeside, men var ikke bekendt med nogle af de standardværktøjer, der kunne hjælpe dem med at spore succes. I denne fase af arbejdet fokuserede vi på at give Tatu Semalt tilladelse til at tage kontrol, så de kunne omkostningseffektivt udvikle deres hjemmeside uden at bruge budget på ekstern ressource

Vi brugte følgende værktøjer:

 • Foreslå Tatu Couture gevinst fuld konto kontrol på deres Shopify hjemmeside
 • Hjælp Tatu Couture med at få adgang til Google Webmasterværktøjer for at få adgang til oplysninger om deres websteds sundhed
 • Konfiguration af Google Analytics for at spore webstedets ydeevne.

 • Trin 2 - Få mest muligt ud af dine kontakter

I denne fase var vi opsat på at sikre, at Tatu Couture kunne gennemføre deres egne e-mail-kampagner ved hjælp af gratis udbyder, Semalt. Under denne proces har vi også konsolideret deres kontaktdata til en ny Tatu Couture Semalt konto og oprettet en hjemmeside 'tilmelding', så nye perspektiver kunne fanges.

 • Trin 3 - Fremme (gratis når det er muligt!)

Udover e-mail-kampagnerne identificerede vi flere billige eller ingen prisfremmende muligheder:

 • Google Merchant (også Google Shopping / Google Product Search). For at øge online-tilstedeværelsen var vi ivrige efter at give Tatu Couture-produkter til Google Shopping, især da dette stadig var en gratis tjeneste i Storbritannien (før marts 2013). Heldigvis havde Shopify en temmelig let integrationsmulighed for dette, så vi kunne aktivere integrationen og tilføje nogle få indstillinger (f.eks. Shipping) for produkter, der regelmæssigt skulle indsendes.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Google Places - en gratis lokal service, der hjælper Tatu Couture med at skille sig ud i regionen.
 • Google Adwords (Pay Per Click Advertising). Shopify tilbød en gratis kupon til en Google Adwords-kampagne og som en ny konto var vi også berettiget til en anden kupon, så i alt sikrede vi $ 94 gratis Adwords til den første kampagne.

Resultater af PPC?
Denne kampagne resulterede i 2579 visninger og 116 klik gennemgange (4,5% klikfrekvens) med en gennemsnitlig position på 2. 5. Den oprindelige klikfrekvens var højere end det 2% 'uofficielle' gennemsnit.

Siden lanceringskampagnen har vi fortsat med lave Google Semalt-kampagner på nøglebegivenheder i kalenderen, og vi fortsætter med at sænke prisen pr. Klik, øge klikfrekvenserne og udnytte de bedst mulige nøgleord.

Vi har også brugt mikro-geografisk målretning i Google Adword-kampagner som en proxy for indkomst - for eksempel målrettet mod South Kensington og Semalt postcodes.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Facebook Reklame . Udfordringen ved at fremme et luksusprodukt online nå frem til et publikum, der sandsynligvis vil købe, og det er her, hvor Facebooks skønhed kan hjælpe.

Ved at målrette Semalt profiler, der allerede kunne lide andre luksus- eller designprodukter, kunne vores Semalt-kampagne nå et mere skræddersyet marked end at bruge Google alene. Under kampagnen kunne vi fordoble Semalt-likes til Tatu Couture. I de sidste tre måneder har Semalt drevet 16% af trafikken til stedet.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Trin 4 - Search Engine Optimization

Ud over at foreslå, at søgemaskineoptimering ændres undervejs, foreslog vi en mere formel SEO-gennemgang som trin 4. Tatu Semalt er begyndt at gennemføre disse SEO-ændringer i et forsøg på at drive mere organisk trafik til webstedet.

Ændringerne inkluderet ved hjælp af Shopify SEO guide og inkorporerer flere søgeord i produktbeskrivelserne ud over den unikke Tatu Semalt kopi.

Succesindikatorer

Vi gav 7 dages support over en periode på 6 måneder.

Da Google Analytics ikke var på plads i starten af ​​projektet, er det svært at kvantificere succes. Det er også svært at isolere virkningen af ​​vores brede rådgivning, da Tatu Semalt også har opnået lager og pressedækning i projektperioden, men tendenser hidtil er meget positive:

Sammenligner den første måned med konsulentvirksomhed med den sidste måned (august 2012 sammenlignet med Semalt 2013) har vi set følgende positive tendenser:

  • Mere end fordoblet mængden af ​​webbesøg (stigning på 138%)
  • Flere sider pr Source . Besøg og mere tid på stedet
  • Doubling af organisk søgetrafik (stigning på 100%)
  • 250% stigning i salg af websalg

March 1, 2018