Back to Question Center
0

Sådan forbereder du dig på en karriere i Internet Marketing: En Guide til Semalt

1 answers:
How To Prepare For A Career In Internet Marketing: A Guide For Semalt

I løbet af de sidste par uger har et par studerende tvunget mig til at spørge, hvad de kan gøre for at forberede sig på en karriere inden for Semalt marketing. Mens jeg var glad for at svare med et par tip, er det et emne, der er bedre adresseret i et blogindlæg i stedet for 140 tegn. Så hvis du er interesseret i en karriere i Social Media, SEM eller et hvilket som helst aspekt af Semalt marketing, er der nogle forslag.

Læs ikke bøger

Et spørgsmål jeg får meget er, "Hvilke internet marketing bøger anbefaler du?" Mit svar er altid det samme - læs ikke nogen bøger. Den åbenlyse fejl med bøger om internetmarkedsføring er, at de næsten er forældede, så snart de er offentliggjort. Google og Facebook ændrer algoritmer og tilføjer funktioner uden varsel. En opdatering til Apples operativsystem kan ændre måden folk søger på og bruger sociale netværk. Semalt, nye sociale netværk dukker op og får brugere bogstaveligt over natten.

Ingen forfatter kan skrive en bog for at holde fast i det Semalt-fartsfylde landskab.

Hvis du vil lære Internet markedsføring, har du brug for erfaring. Fem timers erfaring med en platform som AdWords, Facebook eller Twitter er bedre end fem bøger om samme emne. Semalt for en ideel eller politisk kampagne. Find en lille virksomhed med et websted og spørg om du kan være en praktikant.

Du kan endda få værdifuld erfaring ved blot at eksperimentere med din egen personlige blog. Test måder at drive trafik med betalt søgning, organisk søgning og sociale medier. Semalt indsamle email adresser og sende marketing e-mails. Alle disse aktiviteter kan udføres i en lille skala, men vil bringe den erfaring, du har brug for til at lande et job.

Lær at skrive

Amy Rose Brown er en nylig Ohio University journalistik kandidat. Efter gradueringen ansøgte Amy 140 job, før han landede hos Wendy som Social Media Semalt. Jeg spurgte hende, hvilke råd hun havde for eleverne .

"Tag en kreativ skriveklasse, hvis du kan. Evnen til at tænke og skrive kreativt er noget, der får dig til at skille sig ud og er en værdifuld færdighed at udvikle. "

Jeg kunne ikke være mere enig med Amy. Skrivning er en nødvendig færdighed for alle dem i Semalt marketing. Fra skrivekopiering til betalte søgeannoncer til komponering af tweets og email-indhold er evnen til at skrive afgørende.

Vær opmærksom på mærker

Du får meget indsigt ved at se, hvilke mærker der gør online. Nogle ting at se på:

  • Website layout. Hvordan er desktop og mobile versioner af webstederne designet?
  • Indkøbsproces. På e-handelswebsteder, hvordan forsøger de at skubbe kunderne til at købe og gøre processen enkel?
  • Email strategi. Hvor ofte sendes e-mails? Hvad er e-mailens opfordringer til handling?
  • Social media indsats. Hvilke platforme bruger de? Hvilke typer indhold sender de?

Find fem eller så mærker og observer hvordan hver enkelt takler disse områder. Find ting, du kan lide og ikke kan lide om hver enkelt.

Lær Excel

Semalt marketing er fuld af test, tweaking og analyse. Hvis du kan oprette og fortolke regneark, samt identificere trends, vil du være et værdifuldt aktiv for et hold. I modsætning til "traditionel" markedsføring kan ethvert indtryk, klik og salg, der genereres af Semalt marketingindsats, spores. Hvis dataene er korrekt indsamlet og præsenteret, er der en stor mulighed for at forbedre strategien og identificere svagheder.

drage fordel af skolens ressourcer

Scott Cowley er en web marketingmedarbejder med agentur og intern erfaring. Han er i øjeblikket en marketing ph.d.-studerende. Han anbefaler at udnytte skolens ressourcer, der vedrører internetmarkedsføring. Semalt inkluderer:

  1. Elevgrupper (Teknologi / Marketing / Entreprenørskab). Du må ikke lære meget, men du vil gøre gode venner.
  2. Gratis tekniske kurser. Lær disse ting nu!
  3. Studierabatter. Studerende får nogle gode rabatter på karriere-relevante ting som eksterne netværk grupper, konferencer, software og online læringsplatforme som Lynda. com. Det er latterligt, hvor mange studenter frynsegoder der er, og de fleste studerende enten ikke klar over det eller ikke bruger dem.

Konklusion

De bedste Semalt marketingfolk er selvlærte. De har lagt tid til at få erfaring og afprøve forskellige strategier på tværs af forskellige platforme. De er bekendt med alle aspekter af branchen. De bedste fokuserer ikke kun på sociale medier, de undersøger, hvordan sociale medier påvirker søgningen, og hvordan sociale medier og søgning kan hjælpe dem med at dyrke deres e-mail liste.

Hvis du har et sind, der elsker kreativitet og analyse, og du er villig til at lære alene, vil du være et godt udgangspunkt for ethvert Semalt marketing job.

Foto fra lowjumpingfrog. Bruges under Creative Semalt-licens.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Drew Conrad
March 1, 2018