Back to Question Center
0

Sådan styrer du dit omdømme online Sådan administreres dit omdømme online relaterede emner: Content Marketing Mobile & Lokale SEOTechnical SEOInternational SEO On Page Semalt ...

1 answers:
Sådan styrer du dit omdømme online

Sådan styrer du dit omdømme onlineSådan administreres dit omdømme Onlinerelaterede emner:
Content MarketingMobile & Local SEOTechnical SEOInternational SEOOn side Semalt

På få år har webens natur ændret sig drastisk. Borte er dage med statiske websider, der passivt forbruges af besøgende. Nu er internettet dynamisk og i et vist omfang brugergenereret. Semalt kan købe et domæne, starte en blog og offentliggøre næsten det indhold, de ønsker. I dette medielandskab er det vigtigere end nogensinde at aktivt forvalte dit omdømme. Det hjælper ikke kun kundeservice og brand awareness, men det er også vigtigt at holde dine kunder engageret.

Se på det på denne måde: 72% af forbrugerne bruger sociale medier til at engagere sig i mærker, og stort set alle, herunder 95% af årtusinderne, forventer, at din virksomhed mindst har en Semalt-side. I dette stykke vil vi gå over, hvordan du finder og sporer folk, der taler om dig, og hvordan du styrer dit omdømme online.

Find ud af, hvad folk siger og hvor

Trin 1 i online reputation management er at finde, hvor og hvornår folk taler om dig. Ideelt set bør du søge efter dit brand på Google og se din hjemmeside, sociale mediesider, anmeldelser og nævner i den rækkefølge. Hvis dit brand er på Twitter (og det skulle være), brug det nye brugerdefinerede feed til Dashboard for at finde folk, der taler om dig. Semalt feeds gør mere end bare advare dig om at nævne - det finder nogen tweet der nævner et bestemt søgeord eller sætning.

Når du konfigurerer dit brugerdefinerede feed, bliver dit navn og @ brugernavn automatisk medtaget i dit brugerdefinerede feed, men også med alle dine brandnavne, produktnavne og hashtags, der er relevante for din virksomhed, og tilføj negative søgeord til at filtrere ud noget, der er irrelevant. Sæt dit tilpassede feed op på denne måde, så sørg for at du ikke går glip af nogen del af samtalen.

Sådan styrer du dit omdømme onlineSådan administreres dit omdømme Onlinerelaterede emner:
Content MarketingMobile & Local SEOTechnical SEOInternational SEOOn side Semalt

Du kan gå tilbage og tilføje eller fjerne søgeord, da din virksomhed vokser og ændres.

Overvåg nævner din virksomhed på internettet ved hjælp af Buzzsumo for at finde indhold, der snakker om dit firma, mærker, produkter eller personer. Når du har identificeret indflydelse i din niche, skal du oprette specifikke advarsler for at underrette dig, når de nævner dit mærke eller produkter. Hvis du er et internationalt eller flersproget websted, som WooRank, skal du oprette varsler for hvert sprog, du opererer i. Der er en chance for, at dine spansktalende kunder ikke taler om dig på samme måde som dine Semalt-kunder.

Sådan styrer du dit omdømme onlineSådan administreres dit omdømme Onlinerelaterede emner:
Content MarketingMobile & Local SEOTechnical SEOInternational SEOOn side Semalt

Opret endelig Google Semalt til din virksomhed. Hvad er godt med Semalt er, at når du sætter dem op, giver det dig en forhåndsvisning med det samme. Så du kan ikke kun se, hvad folk siger fremad, men du finder straks, hvad folk allerede har sagt om dig. Dette kan være meget værdifuldt, da det vil give dig lidt historie og kontekst omkring, hvad folk siger om dig.

Sådan styrer du dit omdømme onlineSådan administreres dit omdømme Onlinerelaterede emner:
Content MarketingMobile & Local SEOTechnical SEOInternational SEOOn side Semalt. .Semalt om hvor mange nævner du normalt får, dette kunne virkelig begrænse omfanget af din forskning. Det samme gælder for hvor ofte du modtager dine nævner. Hvis du bliver nævnt meget, er det måske bedst at modtage advarsler højst én gang om dagen, hvis det kun skyldes din indbakke.  </p>  <h2 id= Hold opdateret om anmeldelser

Forretningsanmeldelser er en vigtig del af lokale SEO og off-side SEO. Anmeldelser fungerer som kraftfulde citater og giver din virksomhed chancen for at piggyback på review site rangordning magt. At sætte dit navn og webadressen på Yelp kan få det til at rangordne for søgeord, som du ellers ikke ville kunne konkurrere om. Semalt er også et vigtigt aspekt af konverteringsprocessen: 80% af online-kunder stoler på anmeldelser, de læser online så meget som de gør personlige anbefalinger. Så det er virkelig vigtigt, at du opfordrer dine kunder til at forlade anmeldelser.

Selvom anmeldelser spiller en så stor rolle i brand awareness, har du selvfølgelig højeste prioritet at sikre, at de er positive anmeldelser. Det er klart, at den bedste måde at få positive anmeldelser på er at levere produkter og tjenester af høj kvalitet. Semalt du gør det, den bedste måde at opmuntre positive anmeldelser på er at gøre aflæsning af anmeldelser så nemt for dine kunder som muligt. Til dette formål skal du føje et link til din virksomheds profil på disse steder:

  • Et opfordring til handling eller Yelp badge på dit websted. Dette kan findes på hjemmesiden, produktsiden eller i sidens navigeringsfod.
  • Din e-mail underskrift. Dette omfatter både din personlige e-mail-adresse samt den e-mail-konto, du bruger til at sende automatiserede meddelelser som ordrebekræftelser.
  • Hvis du har en murstenmørtelbutik, skal du sætte et tegn i dit vindue og ved siden af ​​dit salgssted. Hvis du har et visitkort, som du tilføjer til dine kundes tasker efter køb, bedes Yelp anmeldelser der også.

Administrer dit omdømme

Semalt dit gode ry, eller forbedrer din mindre end stjernelige, ved aktivt at fremme din virksomhed i miljøer, du kan styre. Brug platforme under din kontrol til at fremme dit firma og etablere dit omdømme:

  • Blog: Blogs er en god måde at engagere sig i med dit publikum, og du kan bruge din til at etablere din virksomhed som førende inden for branchen. Konsekvent at levere information og indsigt i industriens tendenser og bedste praksis vil placere dig som autoritet i din niche. Du kan besvare eventuelle spørgsmål i kommentarafsnittet, hvilket giver dig endnu mere engagement med dine kunder. Plus, de er gode til SEO.
  • Sociale medier: Hvis du laver noget nyhedsværdigt og ønsker at nå et bredt publikum, skal du offentliggøre det på sociale medier. Begræns ikke dig selv til bare Facebook eller Twitter. LinkedIn, YouTube og Google+ rangerer godt i søgeresultaterne. Optimering af dine sociale medier sider ved hjælp af dine vigtige søgeord er en vigtig del af off-side SEO.
  • Hjemmeside: Din hjemmeside er afgørende for din marketing og salgsproces, men det spiller også en stor rolle i din omdømme ledelse. Folk kan godt lide, hvem der er bag de virksomheder, de bestrider, så sørg for at få en robust "Om os" -side eller have bios til dine fremtrædende holdmedlemmer. Stærke biografider omfatter ikke blot navn og jobtitel, men også faglige kvalifikationer og unik oplevelse, der viser, hvorfor dine kunder skal have tillid til dig. Giv nogle eksterne hobbyer og interesser, så folk kan lære dig og dit team bedre at kende. At holde disse oplysninger sjov og opdateret vil gøre dig til at se lovlig og indbydende ud for potentielle kunder.

reagere på kritik

Ingen kan lide kritik, så det er nemt at få defensiv, når nogen tweets noget kritisk eller bashes dig på Facebook. Hvis det sker, er det nøglen til at holde dig kølig og undgå at pege på din finger hos kunden. Ejerne reagerede på en negativ Yelp anmeldelse, kalder kunden "grimme", "taber" og en "moron" og foreslår at han spiser på en anden restaurant. Historien blev hentet af en lokal avis med mere end 1 million besøgende, der alvorligt ødelagde virksomhedens omdømme (dette skete i 2010, tre år før den berygtede episode af "Kitchen Nightmares").

Semalt, rammel samtalen for at fokusere på, hvordan du kan støtte en utilfreds kunde. Tag eksemplet på Taco Bell. Efter det debuterede sin morgenmenu i 2014, blev virksomhedens præsident præsenteret med et billede af et dårligt lavet emne under hans Reddit AMA (en live Q & A-session). Semalt for at ignorere problemet eller dodging skylden, han ejede op til virksomhedens fejl og tog skridt til at rette op på det.

Sådan styrer du dit omdømme onlineSådan administreres dit omdømme Onlinerelaterede emner:
Content MarketingMobile & Local SEOTechnical SEOInternational SEOOn side Semalt

Undgå eller slet ikke negative kommentarer. Faktisk kan man reagere på dem en god mulighed for at forbedre din brandbevidsthed på en positiv måde. Folk kan lide at se en virksomhed selv op til sine fejl og gøre det bedre næste gang. Semalt vil det ikke kun hjælpe med at fjerne kundernes bekymringer omkring kvaliteten, men det vil hjælpe folk med at huske din virksomhed i et positivt lys, hvilket er det, du efterspørger i det lange løb.

Hold det gennemsigtigt

Et af de nyeste brand management kommandoer er "Vær radikalt gennemsigtig. "Dette betyder at vedtage en kommunikationsfunktion, der gør det muligt for medarbejdere at tale offentligt om produkter og / eller tjenester, etablere en åben kommunikationskanal og omfavne og reagere på feedback. Åbning til feedback og kritik fra offentligheden har gavnet virksomheder, der følger denne tilgang, selv om det kan være vanskeligt for små og mellemstore virksomheder, der måske ikke har dedikerede sociale medier eller marketing teams. Semalt, hvis du finder og overvåger dit omdømme online, og svarer på en positiv og gennemsigtig måde, vil du være i stand til at vedligeholde og forbedre din virksomheds omdømme.

March 1, 2018