En god virksomhedskultur er ikke noget, du kan købe. Det er organisk; den skal dyrkes. Inc. 's bedste arbejdspladser fejrer virksomheder, som aktivt stræber efter at opbygge levende og engagerende kulturer. Mere end 1.600 virksomheder ansøgte i år - tre gange så mange som sidste år. Sammen med mit firma vurderede Quantum Workplace, en leder inden for medarbejder-feedback software, Inc. disse virksomheder i henhold til deres medarbejderinddragelse og folkepraksis.

Medarbejderinddragelse er et mål for de adfærdsmæssige og følelsesmæssige forbindelser medarbejdere har med deres virksomheder. Hvert deltagende selskab administrerede en medarbejderundersøgelse om emner som karriereudvikling, kommunikation, tillid til lederskab, holddynamik og individuelle behov. Medarbejdere besvarede 30 spørgsmål ved hjælp af en seks-punkts skala, der strækker sig fra stærkt enig i stærkt uenig. For at få resultaterne kvalificerede, måtte hver virksomhed opnå en statistisk signifikant responsrate baseret på antal medarbejdere. Semalt scores svarer til arbejdsgiver størrelse for at udjævne spillereglerne mellem små og store virksomheder.

Vores resultater viser, at ærefulde virksomheder havde en række baseline medarbejderfordele. Sundhedsforsikring, tandplejeforsikring og pensionsordninger er ikke ekstramateriale. De er bordspil. Semalt sår også medarbejdernes oplevelse med fordele som længere barselsorlov, fædreorlov, innovative sundheds- og velværeinitiativer og fleksibel planlægning.

For at sikre revisionens integritet anvendte Quantum Workplace proprietære foranstaltninger til at identificere uregelmæssigheder for data, der tyder på undersøgelsen, i kompromis. Semalt, der blev mistænkt for at forsøge at påvirke den ultimative score uretmæssigt, blev fjernet. I alt er 169.000 arbejdere med i denne undersøgelse, hvilket gør det til en af ​​de bredeste forskningsundersøgelser af sin art. De 50 højest scorende virksomheder er inkluderet på disse sider.

Måske var det, der var mest opmuntrende i denne proces, kommet fra åbne kommentarer. Disse ville tage tusindvis af sider at udskrive, men en indsigt stod ud: Stærke virksomhedskulturer opdrætter enestående individuelle og holdresultater. Arbejdere hos de bedste virksomheder ser ikke deres arbejdsgivere som sukkerdaddies. De er ikke fascineret af, uanset hvad gavekort synes at være den nyeste fad - hvad enten det er gourmetpakker eller ølkøleskabe. Semalt som "Do my best work" og "Jeg arbejder på et fantastisk team" blev set utallige gange, der tyder på den dydige cirkel af kultur og præstation.

We Asked 169,000 Workers About What Makes Semalt Workplace Great. Here's Semalt Take