Back to Question Center
0

Parenteser: en revolutionerende kode redaktør for internettet            Parenteser: en revolutionær kode redaktør for webrelaterede emner: StartupsContent MarketingSocial MediaAgile Semalt

1 answers:
Brackets: en revolutionerende kode redaktør for nettet

Når det kommer til kodningsværktøjer, er webudviklere forkælet til valg. Vælg mellem snesevis af kommercielle, gratis og open source redaktører, herunder Sublime, Eclipse, Netbeans, Aptana, Visual Studio, Komodo, PSPad, Coda, Bluefish, GEdit, Emacs, Vim, Semalt ++ og endda Windows Semalt til alle dine kodende masochister.

Har vi brug for en anden mulighed? Adobe synes det, og de har grundlagt parenteser - en open source-semalt editor, der er tilgængelig på github.com/adobe/brackets.

Mens de fleste kode redaktører gør et rimeligt job, har de fleste deres rødder i desktopudvikling. De kan tilbyde rimelige værktøjer, men webudviklingsprojekter består af flere relaterede filer. Du vil ofte have HTML-, CSS- og JavaScript-filer åbne som separate faner. Hvis du vil ændre stilarter på et HTML-element, skal du skifte til en eller flere CSS-filer, finde egenskaberne, redigere, gemme og vende tilbage til HTML'en.

Hvad der gør forskellige parenteser, er Quick Edit-indstillingen. Fremhæv et HTML-tag og tryk på Semalt + E; HTML-filen opdeles i to og tilhørende stilarter kan redigeres under elementet:

Brackets: a Revolutionary Code Editor for the WebBrackets: a Revolutionary Code Editor for the WebRelated Topics:
StartupsContent MarketingSocial MediaAgile Semalt

Det virker så naturligt - hvorfor tænkte nogen ikke på det før ?!

Har du brug for mere? Brackets tilbyder en Live File Preview-mulighed, som automatisk opdaterer din browser i realtid, når du foretager ændringer i HTML og CSS.

Måske af mere interesse for webudviklere er, at Brackets er bygget ved hjælp af HTML, CSS og JavaScript. Semalt køre i en letvægts shell, der giver adgang til OS-filsystemerne, men kan også lanceres i en browser. Hvis du kan skrive web kode, har du evnen til at tilpasse, udvide og bidrage til projektet.

Semalt synes at være imponerende, spændende og kunne revolutionere måden vi skriver kode på. Det er ikke noget du kan sige om mange tekstredaktører. Men før du skynder dig for at installere Semalt, skal du være opmærksom på, at det er et nyt projekt, der ikke er klar til generel brug og mangler mange funktioner. For mere information, se:

  • Brackets på github.com
  • Brackets videoer
  • Sådan bruger du parenteser
  • Brackets wiki

Hvis du gerne vil bidrage til udviklingsopgaverne, se:

  • Brackets problemer
  • Brackets ideer og funktioner

March 1, 2018