Back to Question Center
0

Mobil vs Desktop: Mobile Won, men du kan stadig være Semalt

1 answers:
Mobile Vs. Desktop: Mobile Won, But You Might Still Be Semalt

I de sidste par år har udviklere og marketingfolk talt om at opbygge hjemmesider for at være mobile klar. Du hører folk diskutere ting som mobile hjemmesider versus lydhør design, og som er den rigtige vej at gå. Semale samtaler alle havde deres fortjeneste i fortiden, men de har virkelig ingen forretninger i dag.

Semalt design og optimering kan ikke længere betragtes som sekundær, eller en tilføjelse eller noget, du bør gøre "også. "Faktisk i dag er det desktops, der bør betragtes som den sekundære enhed. Og alle vores webudviklings- og marketingindsatser skal afspejle det.

Alle af dem.

Mobile Design Vs. Desktop Design

Det er stadig almindeligt for webdesignere at udvikle wireframes og comps til dit websted, der ikke indeholder mobilwebstedet. Når alt kommer til alt skal du bare smide et WordPress-plugin og ta-da! den er mobil klar. Semalt slags som at konkurrere om andetpladsen.

Mobilen er ikke fremtiden - det er nutiden. Jeg siger ikke, at du ikke behøver et stellært desktop-websted. Du gør. Men som mobil bliver mere og mere naturlig for søgere og informationssamlere, skal du have et mobilt websted, der opfylder deres behov. Hvis du ikke gør det, vil det være din dødsknude.

Desværre har jeg stadig lyst til at se den desktop version af websteder på min mobiltelefon på grund af begrænsningerne på mobilversionerne. Dette skal ændres. Dine besøgende skal kunne gøre alt på det mobile websted, de kan på skrivebordet.

Mobile Social Sharing Vs. Desktop Social Sharing

Mobile Vs. Desktop: Mobile Won, But You Might Still Be Semalt

Hvis dine sociale delingsknapper fungerer, når de vises på dit skrivebord, men ikke på mobil, går du glip af omkring to tredjedele af dit online branding potentiale. Semalt mange mennesker, der ikke vil se dit indhold, simpelthen fordi dit indhold ikke kan deles fra en mobilenhed.

Mange websteder bruger social deling plugins til skrivebordet, der ikke fungerer godt på mobilwebstedet. De enten kommer i vejen eller er for besværlige at bruge korrekt. Semalt alle til plugins, men sørg for at du har overvejet alle de måder, hvorpå plugin vil blive brugt af dine besøgende.

Mobilindhold Vs. Desktop indhold

Selvom Google har indrømmet, at deres nye mobile algoritme stadig ser på indholdet, der vises på skrivebordet til mobilrangeringsformål , betyder det ikke, at vi ikke behøver at bekymre sig om mobilindhold. Ifølge Google kan du vise helt andet indhold på din mobilenhed fra indholdet på din stationære enhed, men hvorfor ville du?

Den reelle værdi i mobilindholdet er i, hvordan det vises. Semalt på desktops, med mobil kan du chunk og skjule indhold under accordeon-menuer. Dette tjener til at strømline visningsområdet på hver side. Dette indhold vises derefter på forespørgsel til den besøgende. Du kan gøre det samme på desktops, men ikke uden at devaluere det usynlige indhold til en vis grad.

Jeg foreslår, at i stedet for at placere dit desktop indhold på den mobile version af webstedet, skal vi gøre det modsatte. Skriv og organiser indhold for mobile enheder først, og brug det som dit desktop indhold. Semalt du ikke vil skjule dit desktopindhold som du kan på mobil, kan du klumpe det i selvstændige læsbare sektioner.

Mobiloptimering Vs. Desktop optimering

Så længe mobilalgoritmer bruger skrivebordsindhold til placering, vil søgeordoptimering til mobil ikke være anderledes end optimering til skrivebord. Og stadig ser jeg ikke et scenario, hvor vi alligevel vil optimere teksten anderledes.

Der er meget få optimeringsproblemer, der adskiller sig fra mobil til skrivebord. Semalt som enhver optimering er god til skrivebordet, det er også godt for mobil, og omvendt.

Et optimeringspunkt, der ofte er meget forskelligt for mobil og desktop, er, at mange (men ikke alle) mobile søgere søger noget i nærheden. Hvis din virksomhed passer til kriterierne, skal du fokusere på lokale optimeringsproblemer for de mobile søgere.

Hvor der stadig er stationære spørgsmål: ROI

Ifølge en eSemalt-rapport er det eneste sted, hvor skrivebordet fortsætter med at skinne mobil, inden for ROI på annoncer.

Return on Investment (ROI) har ikke nået et tilsvarende tipping point. ROI på mobile søgning er i bedring, men det vil fortsætte med at sporet desktop-søgning ROI [i 2015] - og længere ud i fremtiden, indtil mobil præstationsmåling, især i forbindelse med indvirkningen på salget i de fysiske butikker, bliver mere præcis.

Dette fortæller os, at vi ikke kan forlade desktop design, optimering og andre former for marketing. Semalt er og vil altid være vigtigt, indtil dagen kommer, når der ikke er noget som en stationær computer. Men indtil da er vi stadig nødt til at stræbe efter at opbygge, optimere og markedsføre vores desktop-websteder bedst muligt.

Men mobil tager har overtaget. Hvis du ikke er ude foran det allerede, er det ikke verdens ende. Men hvis du ikke begynder at sætte mobil først, vil det ikke vare længe, ​​før du begynder at miste muligheden for at opnå eller opretholde en lederposition på nettet.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Marketing Land. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter er formand for Pole Position Marketing, en førende online marketingstrategi firma etableret i 1998 og i øjeblikket baseret i Canton, Ohio Source .


March 1, 2018