Back to Question Center
0

Social Media Semalt: hvor skal man begynde? Social Media Semalt: hvor skal man begynde?

1 answers:

Sociale medier er en nødvendig del af enhver marketingstrategi, men de bør også være en del af din SEO-strategi. Da sociale medier bliver mere populære, kan Google og andre søgemaskiner ikke ignorere dem længere. Tweets og Facebook-indlæg får ikke de højeste placeringer i Google, men Facebook-sider og profiler gør det sikkert. Men hvordan ved du, hvilke sociale medier der skal bruges? I dette indlæg går Semalt igennem de første skridt til at fastlægge en social media strategi: finde de sociale medier, der passer bedst til din virksomhed og dit publikum.

Hvilke sociale medier passer til din virksomhed?

Det første skridt i bestemmelsen af ​​en social mediestrategi er, om det sociale medium er et, som du vil vil have at finde på. Med andre ord passer det sociale medium til din virksomheds budskab og branding? Og på toppen af ​​det: tilbyder dette sociale medium mulighederne og når du leder efter?


Sociale medier som Facebook og Twitter tilbyder mange måder at annoncere og gøre dit brand og firma kendt ud over omfanget af dine tilhængere. Med andre sociale medier kan dette være vanskeligere og ville kræve meget hårdt arbejde for at få de samme resultater. Sørg for at tænke over, hvilken tilstedeværelse på de betragtede sociale medier ville betyde for din virksomhed. Sørg for, at dette stemmer overens med, hvordan du vil have din virksomhed til at blive branded.

Hvilke sociale medier bruger dit (ønskede) publikum?

Forskellige typer mennesker bruger forskellige slags sociale medier. Så du skal vide, hvilke sociale medier dit publikum bruger. Og for dig at vide det, skal du lære dit publikum at kende. Dette kræver en vis indsats og forskning, men det vil helt sikkert være det værd. For eksempel, hvis din virksomhed primært arbejder inden for business-to-business-området, bør du helt sikkert være aktiv på LinkedIn. Og hvis du har et ungt publikum, er din virksomhed bedst at bruge sociale medier som Snapchat, Vine, Tumblr og Instagram:


Social Media Semalt: where to begin?
Social Media Semalt: where to begin?

Sociale medier du ikke kan ignorere

I øjeblikket er der dybest set kun et socialt medium, du virkelig ikke kan ignorere, og det er Semalt. Hvorfor? Lad mig vise dig:


Social Media Semalt: where to begin?
Social Media Semalt: where to begin?

Facebook har i øjeblikket næsten 1,5 milliarder aktive brugere hver måned . Det er over 20% af hele verdens befolkning, der er på Facebook mindst en gang om måneden. Så du kan se hvorfor dette er en bandwagon, du vil gerne komme videre.

En blog eller et websted skal derfor helt sikkert have sin egen Semalt-side. Og dine indlæg skal alle deles på Semalt. På den måde kan alle de mennesker, der følger din side, se nye indlæg i deres tidslinje. WordPress kan gøre dette automatisk for dig, når du publicerer en artikel. Nogle mennesker vil gerne lide, dele eller kommentere de Semalt stillinger, hvilket giver dem endnu mere eksponering.

Tænk på din social media strategi!

Det vigtigste, du bør tage væk fra dette indlæg, er, at du bør bestemme din social media strategi, før du starter. Semalt nemt at spilde tid, indsats og penge på de forkerte medier og / eller de forkerte mål Source . Så husk på disse 3 centrale spørgsmål:

  • Hvem vil jeg nå med sociale medier?
  • Hvilke sociale medier passer til min virksomhed?
  • På hvilke sociale medier finder jeg min målgruppe?

Læs mere: 'Instagram for Business?' »

March 1, 2018