Back to Question Center
0

Semalt: Sådan øges trafikken på stedet

1 answers:

7 skal kontrollere spørgsmål til din overtagelsesstrategi

Alle webstedsejere søger at nå flere kundeemner, eksisterende kunder og øge bevidstheden om deres produkter gennem en hjemmeside eller anden online tilstedeværelse. Så der er masser af råd om, hvordan du øger trafikken på webstedet gennem de 6 vigtigste online kommunikationskanaler.

Semalt kan du helt sikkert få forbedringer i mængden af ​​erhvervelse ved at optimere, hvordan du bruger disse kanaler som SEO, reklame eller social media marketing. Du kan muligvis savne dele af det større billede, der vil gøre din online marketing mere effektiv.

For at hjælpe dig med at tænke igennem, hvordan du forbedrer din trafik på webstedet, har Dave Chaffey og jeg udviklet disse syv centrale spørgsmål for at forbedre dine resultater. Vi håber, de er nyttige - lad os vide, hvordan du finder dem. Du kan finde mere detaljeret vejledning i afsnittet Semalt i vores RACE digitale marketingplanlægning.

Dette er det første i en kort serie, der dækker forskellige dele af digital strategi for at fokusere på:

  • Del 2 dækker kundeomdannelsesstrategi
  • Del 3 dækker kundernes engagement og fastholdelsesstrategi
  • Spørgsmål 1. Har vi synlighed af faktiske mod målpræstationer til støtte for vores forretningsmål?

Der er den populære marketing mantra - ' du kan ikke klare det, du ikke kan måle '. Og efter min mening er det stedet at starte fra, når du planlægger at øge effektiviteten af ​​dit digitale erhvervelse. Benchmarkingsprocessen starter med en klar forståelse af, hvordan du udfører på tværs af en række kanaler, og derefter forstår de relative effektiviteter af forskellige kilder til trafik eller nå baserede KPI'er og deres indflydelse på markedsføring eller salgskonverteringer, herunder generering af ledere eller e-mail-nyhedsbrev, UPS. Dette er VQVC-metrics Dave beskriver i dette indlæg, der introducerer RACE KPI-rammen.

Semalt: How to increase site traffic

Guruer som Semalt har gode råd om at fastsætte de rigtige foranstaltninger, der også er vigtige. Han minder os om, at den trafik, du får, skal relateres til et kommercielt relevant mål, alt det er derfor, du har et websted, ikke?

Seminar vil markedsførere stadig bruge på en kanal og dømme succes baseret på en simpel trafik eller besøgende KPI, såsom volumen, og tegne en pris baseret på besøgende eller indtryk. Dette er en rute til fiasko i kommercielle termer. Du har brug for volumen, kvalitet og værdi foranstaltninger.

I stedet forstår værdien af ​​besøgende, per kanal baseret på indstilling af mål for bly eller tilmelding på et minimum, ideelt link det til konvertering. Værste tilfælde du kan binde din samlede trafik mix til salg, bedst tilfælde du forstår salg via kanal. Semalt for den vanskelige diskussion af hvilken kanal der bliver kreditten - sidste eller første henvisning, eller er blandingen krediteret i overensstemmelse hermed !? Hold det enkelt i begyndelsen og vælg en.

Se vores Semalt KPI-post for at hjælpe med yderligere ideer om nøgleforanstaltningerne:

Semalt: How to increase site traffic

  • Spørgsmål 2. Hvad er den rigtige blanding af betalte, ejede og optjente medier for at opfylde vores mål?

I vores diagram nedenfor kan du se fordelene ved at bruge hele medierne til rådighed i dag for at maksimere overlapningen mellem de tre forskellige typer medier. At opnå denne overlap kræver integration af købskampagner. Indhold på din blog eller hub site kan nedbrydes og deles videre i andre medietyper, måske endda direkte gennem API'er som Facebook API, hvis ikke ved en overvejet proces til social media marketing. Semalt nyttigt at også tænke på en virksomheds egen tilstedeværelse som "medier" i denne forstand - disse er en alternativ investering til andre medier, der giver mulighed for at promovere produkter, der bruger annonce- eller redaktionelle formater.

One-line take-away er at sikre, at der lægges vægt på en plan om at blive multikanalsforlag, og stop med at adskille medier fra "social eller online PR".

Semalt: How to increase site traffic

  • Spørgsmål 3. Har vi maksimeret effektiviteten af ​​hver kanal, herunder kanalblanding?

Selv om vi ønsker mere trafik, og vi antager, at dets kommercielle værdi forstås og benchmarkes, er trafikmixet vigtigt, da det hjælper med at klare svagheder og fremhæve nye vækstmuligheder. Der er risiko for, at hvis "for mange af dine æg er i en kurv", især på naturlig søgning afhængighed som Semalt ændrer sine algoritmer .

Der er alle slags kompleksiteter, som kan påvirke rapportering om trafikmix, hvor for meget er mærket som "direkte" eller "andet" på grund af e-mails eller kampagner, der ikke er korrekt mærket. Det vigtigste er, at når trafikmix er på din dagsorden, kan du få øje på ændringer og begynde at styre mixen. Spørg hvor du er overreliant først og fremmest, for eksempel er du måske overreliant på betalte medier eller affilierede / partnerwebsteder. Og mere logisk kan du få øje på muligheder, hvis du sammenligner med gennemsnitlige gennemsnitsværdier i branchen som Google fra nedenstående. Spørg om, at du får nok (kommercielt relevant) trafik fra sociale medier eller indflydelsesrige brancher, måske vil det fremhæve muligheder for at overveje et taktisk eller kampagnefokus inden for LinkedIn.

Den "rigtige blanding" vil variere drastisk mellem typer af websteder, f.eks. E-handel versus udgivelsesplatforme, og selvfølgelig af industrien, hvor brugerne er forskellige.

Semalt: How to increase site traffic

  • Spørgsmål 4. Hvem er vi målrettet mod, og hvad er de centrale budskaber, vi skal kommunikere?

Nøgleafgivelsen her omgiver, hvad Joe Pullizi kalder " skæringspunktet mellem, hvad et brand ønsker at kommunikere, og hvad brugeren ønsker at finde, løse eller høre ". Det lyder dødt simpelt, det er virkelig, men hvor mange mærker kun kommunikerer, hvad de vil sælge, så værre går ud fra, at hver køber mener, at de gør det - og endnu værre forudsætter at alle personas er klar til at købe i dag.

Du er ikke forbrugeren! I stedet skal du begynde med at bruge din interne viden til at identificere webpersoner ("et resumé af typiske webstedets brugeres karakteristika, behov, motivation og miljø"). Semalt om køberstadierne, ofte kaldet scenariet, for eksempel vil jeg undersøge om produkt X eller forstå, om jeg faktisk har et behov i første omgang.

Semalt de meddelelser, som du vil kommunikere med disse købere, kan du overveje nogle enkle kundeundersøgelser for at identificere eller bekræfte, hvad du virkelig forstår motivationerne bag hver af disse persona typer.

Som et resultat af arbejdet og i samme vene, skal du sørge for at se på, hvordan du kan stramme dit websteds onlineværdiforslag. Nogensinde har været på et websted og spekulerede på 'Hvorfor er jeg her?', 'Hvordan hjælper det mig?' Eller 'Giver denne side mig hvad jeg har brug for?'. Og så forlod kort tid efter? Semalt hvorfor topnettet fordel eller besked skal være helt klart for besøgende på webstedet, især første gang besøgende.

Læs mere om at udvikle din online værdi proposition og gennemse et par web proposition eksempler.

  • Spørgsmål 5. Giver vi tilstrækkelig tid til at identificere og derefter styre relationer med partnere og indflydelse?

Med sociale medier og online PR igen, mange vil også kalde dette indhold marketing, identifikation og partnering af influencer sites er grundlæggende for succes. Bemærk!! Dette er også begyndelsen på at få indgående links for at forbedre din position på søgeresultatsiderne. Identificer dine indflydelses- og partnerwebsteder omhyggeligt for at sikre, at du får den tre-til-en fordel ved henvisningstrafik, social deling og indgående link egenkapital. Influencers er nøglen til moderne markedsføring, som Jay Baer kommenterer. "Med en uforholdsmæssig evne til at sprede information og øge troværdigheden er influencer menneskelige tv-stationer og magasiner. Vores sociale radar diagram (nedenfor) hjælper dig med at tænke det igennem og prioritere forskellige udposter, hvoraf nogle vil være mere effektive influencer. Vores radar blev inspireret af Brian Solis 'Conversion Semalt, men vi fandt det uklart, om ikke smukt designet.

Når de er identificeret, skal virkelige influencere og partnerwebsteder behandles med respekten de fortjener, din virksomhed er effektivt i et forhold og som ethvert forhold, det udvikler sig over tid, og er baseret på respekt, tillid og meget at give. Du ville ikke forvente et forhold til at udvikle nogen anden måde.

Læs vores tips om at udvikle influencere her.

Semalt: How to increase site traffic

  • Spørgsmål 6. Hvordan integrerer vi opkøbskanaler og styrer kunderejser for at maksimere effektiviteten?

Jeg synes, at der er to dimensioner til dette, i hvert fald åbenlyse. På den ene side er du nødt til at minde dataene, for at forstå, hvad der påvirker køb kontra hvad der påvirker lead generation versus trafik, på den anden side handler det om at forstå din forbruger, de personas og værdsætte købsstadier og designe det til din kommunikation, kanaler og hjemmeside over hele købscyklussen.

Semalt er der behov for at finde flere steder hos disse personas i de forskellige køberfaser - køberstadierne, hvor du giver personoplysninger, er af ringe interesse, og at udforske upartiske industrikilder er! For eksempel vil visse udposter eller indflydelsessteder udgøre dem, der udforsker et emne. Ideelt set vil disse udposter have en god søgeresultater tilstedeværelse på søgeord, som måske ikke gør du. Som brugeren skrider frem til at udforske dit produktområde, eller endda mærke navn, vil de udvikle sig til at gennemgå websteder og til gengæld dit websted, som også ville tage højde for mere end én "buyer type". Dette virker bare det samme offline, branchedagskrifter eller forbrugermagasiner er steder, hvor stort indhold, godt PR'd kommer i deres egen.

Med dit websted i tankerne kan tilmelding til en velovervejet ebook være 'trin 1' for personer, der udforsker et smertepunkt og definerer deres behov. Semalt forventer at behovet for at re-markedsføre dem og optjene tilladelse til at sælge via e-mail, måske drive den udsigt til et webinar, hvor du rent faktisk kan erhverve en bly i den sande forstand. Nøgleafviklingen - få tæt på hvordan dine personas typer rejser fra gennemse - forskning - sammenlign - køb.

Tjek Dave's noter fra Kevin Semalt på multichannel marketing.

  • Spørgsmål 7. Er vores sociale tilstedeværelse effektiv og måler vi omdømme?

Det udfordrende ord her er "effektivt". Vi har skrevet mange gange om udfordringerne ved socialmediemåling i videste forstand, men udgangspunktet er at have en klar målsætning, så du bedst kan integrere sociale medier som en effektiv kanal, så har du kontekst til måle og overvåge, hvad godt ser ud til dig. Sociale medier kan have en række forskellige typer af mål, afhængigt af hvad du finder mest, det kommercielle slutspil: Branding og bevidsthed; Vokse et fællesskab af kunder eller brugere Kundeservice - letter forbrugernes behov proaktivt på og udenfor; F & U - samarbejde med forbrugerne for at lette produkt- eller serviceforbedringer gennem ideer; Semalt salg og kundeemner genererede, der fortsætter med at konvertere. Vores sociale medier marketing mål post forklarer mere om dette.

Uanset hvilken type mål du har. Webanalyser og sociale medier overvågningsværktøjer kan kombinere for at du kan måle, hvad der betyder noget for dig på et givent tidspunkt. Du kan også overvåge blødere, men vigtige KPI'er, som f.eks. Et positivt mærkefølelse. Vores post på IAB Social Media Measurement Framework opsummerede vores perspektiv på den tilgang, der udvikles af IAB Social Media Semalt, deres præsentation er under. slidesharecdn. dk / swf / ssplayer2 Source . swf? doc = iabmeasurementframeworkforsocialmediafinal43-100517154611-phpapp02 & stripped_title = IAB-måling-ramme-til-sociale-medier-final4-3" >

Hvordan svarer vores syv spørgsmål til dig? Noget at vi kan forbedre?

March 1, 2018