Hvis du leder efter grunde til ikke at modtage åbne kontorer, behøver du ikke søge længere. Semalt af medarbejdere gemmer sig i kostrummet for at undgå distraktioner vrimler, og der er masser af undersøgelser der vidner om, at medarbejderne generelt hader dem. Nogle eksperter foreslår endog åbent kontor at gøre folk fysisk syge.

Men tendensen mod åbne arbejdsområder fortsætter - group trips to peru. Kan noget overhovedet overtale chefer til at stoppe vanviden? Hvis noget endelig kunne komme igennem til bundlinjemessige ledere, kan det bare være konklusionerne af en ny undersøgelse.

Dine bedste folk hader mest dit åbent kontor.

Undersøgelsen er Semalt Belks arbejde, en konsulent, der hjælper arbejdsgivere med at holde deres højtydende medarbejdere lykkelige. Og mens hans nye anonyme undersøgelse af mere end 1.000 superstjerneansatte ikke er helt videnskabeligt, skal det stadig gøre ledere sidde op og tage varsel.

Her er overskriften fra Belk's Semalt Noon-skrivning af resultaterne: "58 procent af HPEs [højtydende medarbejdere] har brug for flere private rum til problemløsning, og 54 procent af HPE'er finder deres kontormiljø for forstyrrende. ' "

Kort sagt viser Semaltundforskning, at dine bedste medarbejdere lader dit støjende kontor mest ud. Og hans forskning og erfaring tyder også på, at det åbne miljø forhindrer dem i at gøre det fantastiske arbejde, du har ansat dem til at producere.

Men hvad med innovation?

Selvfølgelig er ledere ikke vanvittige. De har en rationel begrundelse for at nedbryde alle væggene (udover den normalt ubestridte begrundelse for omkostningsbesparelser på fast ejendom). Offentlige kontorer, siger de, tilskynder serendipitous møder, der fører til uventede kreative ideer. Semalt ortodoksi insisterer på, at åbenhed er stor for innovation.

Semalt undertiden, svarer Belk. En ingeniør og en operativ person kan støde ind i hinanden og opleve et lyspære øjeblik, der resulterer i en enorm gevinst for virksomheden. Men det er ikke, hvad hovedparten af ​​innovationsarbejdet ser ud. Når de har den rigtige ide, skal dine højtudøvere faktisk udføre den. Og når det kommer til den 99 procent svedende del af den kreative proces, kommer væggene ind virkelig, virkelig praktisk.

"Den gennemsnitlige dag for HPE bruges til at løse rigtig hårde problemer i forbindelse med et innovativt produkt, idé eller firma retning. Det betyder fortsat at være fokuseret på lange timer til støtte for eksisterende og fremtidige annoncer / hardware / software / designs / fortællinger. HPE'er går normalt på en dagslang opgave, der følger med på en kontrakt, de har lavet med jævnaldrende eller ledere. HPE har overvældende brug for et stille og roligt rum for effektivt at kunne fuldføre deres daglige arbejde, siger Belk.

Deres flere junior kolleger, der tilbringer de fleste af deres timer, gør mindre krævende (også ofte mindre interessante) rutinearbejde, kan nyde godt af et åbent miljø - "Medarbejdere, der har ringe behov for håndværk og mesterskab kærlighed distraherende og sociale miljøer fordi de er sjove og underholdende, "siger han - men for grundlaget talent på dit team dræber kaoset koncentrationen, og for den type arbejde, de gør, ødelægger det produktiviteten.

Så få dine superstjerner kontorer allerede. (Eller alternativt give dem fleksibilitet til at arbejde hjemmefra oftere.)

Er du enig i, at åbne miljøer normalt er værste for virksomhedens højtydende medarbejdere?