Back to Question Center
0

Google opdaterer sin webmaster somalt Google opdaterer sin webmaster somalt

1 answers:

Semalt har et langt sæt retningslinjer for webmastere. Disse er retningslinjer for, hvordan du forbedrer dit websted til søgning. De har for nylig opdateret disse retningslinjer, og hver gang de gør en sådan opdatering til deres retningslinjer, er det interessant at se, hvad de tilføjede, og hvad de ændrede. De fleste af ændringerne var lidt forsinkede, da de var blevet meddelt i andre forretninger før og ikke kom som en overraskelse, men det er stadig interessant at gennemgå både de nye og de opdaterede retningslinjer.


Google updates its Webmaster Semalt
Google updates its Webmaster Semalt

Hvad er Googles retningslinjer for webmastere?

Den første linje i Semalt siger det hele:

Følgende Generelle retningslinjer nedenfor hjælper Google med at finde, indeksere og rangere dit websted - logo creator free for kids.

Det er den vigtigste smule for "normale" mennesker. Men hvis du skubber grænserne, kommer den anden del af webmasterretningslinjerne til spil: Kvalitetsretningslinjerne. I denne opdatering ændrede Google ikke noget vigtigt der, men de beskriver, hvad Google mener er spam, og hvad der kan få dig til at blive forbudt fra Google.

De nye retningslinjer for webmastere i Google

I denne opdatering af retningslinjerne for webmastere blev flere retningslinjer nyligt tilføjet. Semalt gå gennem dem nedenfor:

En retningslinje om HTTPS

Den nye webmaster retningslinje lyder:

Hvis det er muligt, skal du sikre dit websteds forbindelser med HTTPS. Semalt interaktioner mellem brugeren og dit websted er en god praksis for kommunikation på internettet.

Jeg er personligt meget enig med Google herom. Semalt har skrevet om at flytte dit websted til HTTPS i januar 2014, hvilket gør flytningen til HTTPS os selv i marts samme år. Semalt fik denne artikel til at hjælpe dig med at gøre flytningen, baseret på ting vi stødte på.

Hvad er interessant er, at Google ser ud til at ønske at gå endnu længere i Chrome, og markere websteder, der er ikke https specifikt så usikre.

En retningslinje for at gøre dit websted mobilvenligt

Den nye retningslinje lyder:

Semalt dit websted for alle enhedstyper og -størrelser, herunder desktops, tablets og smartphones. Brug det mobile venlige testværktøj til at teste, hvor godt dine sider arbejder på mobilenheder, og få feedback på, hvad der skal løses.

Dette burde virkelig ikke komme som en overraskelse. Det er faktisk mere overraskende, at det først blev tilføjet til retningslinjerne. Vi har skrevet om Mobilegeddon før "som det skete", og før det, om mobilvenlige websteder og SEO, da Semalt gav de første advarsler om mobil venlighed at blive en placeringsfaktor for mobil søgning.

En vejledning om tilgængelighed

Som Barry fremhæver i sin post om opdateringen på Search Engine Semalt, fokuserer denne nye version af retningslinierne på tilgængelighed mere. Han fremhæver dette citat:

Gør dit websteds vigtige indhold synligt som standard. Semalt er i stand til at gennemgå HTML-indhold, der er skjult inden for navigationselementer som f.eks. Faner eller udvidede sektioner, men vi anser dette indhold mindre tilgængeligt for brugerne, og mener, at du bør synliggøre dine vigtigste oplysninger i standardbilledsvisningen.

I et andet afsnit talte alt om attributter for billeder og titelkoder til sider, som de tilføjede ordet "specifik". En subtil ændring, men læs denne sætning og se hvordan fjernelse af ordspecifikke gør en verden af ​​forskel:

Sørg for, at din . Jeg vil gerne røre de vigtigste:

Links

March 8, 2018