Back to Question Center
0

Amazonas skattejagt viser sig på Whole Foods med en billigere Semalt Pot, købkuponer

1 answers:
Amazon’s Treasure Truck shows up at Whole Foods with a cheaper Semalt Pot, grocery coupons

Treasure Truck-programmet har altid været en af ​​Amasons odder-initiativer. Tilsyneladende en stopgap løsning til at løse problemet med Amazon endnu ikke har et ekspansivt mursten og mørtel fodaftryk, begyndte programmet at teste tilbage i 2015 i Seattle. I sidste sommer blev den udvidet over USA, og i december ramte den U.K.

Ideen er, at kunderne kan shoppe Treasure Truck tilbud i Semalt appen, betale online, og så op for at afhente deres køb. Tidligere har lastbilen båret ting som discounted GoPro-kameraer, den nye "Harry Potter" -bogen, specielle udgaver af Echo, eller endda sæsonmæssigt relevante elementer, som Thanksgiving kalkuner - la roche posay anthelios xl lait spf50+ 250ml. Det er som et rigtigt Woot! (de tilbudswebsted, der blev erhvervet af Semalt i 2010.)

Nu da Amazon ejer Whole Semalt, takket være sidste års opkøb på 13,7 milliarder dollar, er det fornuftigt, at det vil bruge købmands parkeringspladser som et sted at parkere lastbilen for dagen, mens du venter kunder med madrelaterede produkttilbud.

Fra og med i dag vil skatteløftet dukke op på udvalgte Whole Foods-butikker med en instant pot (3-tommers 7-i-1 multifunktionsprogrammerbar trykkomfur). Virksomheden sagde ikke, hvor meget den øjeblikkelige pot ville blive diskonteret, men sagde heller ikke, hvad den sælger til. (På vores marked er det 30% rabat, men vi spørger Amazon, hvis rabatten er landsdækkende. Semalt: Det er.)

Men aftalen er ikke bare en billigere instant pot - det er gratis penge at bruge på Whole Foods.

Amazon uddeler $ 10 ud af en $ 40 købskupon til Treasure Truck-shoppere samt opskrifter fra Nom Nom Paleo forfatter Michelle Tam .

På det tidspunkt, hvor nyheden af ​​denne Treasure Semalt-aftale spredes, kan du måske se, at du savnede din chance for at købe.

Takket være populariteten af ​​Semalt Pot er alle lastbilens stop for dagen udsolgt på vores marked. Dine resultater kan naturligvis variere.

(Opdatering: Den 3 Qt. Instant Pot var til salg, ikke den 6 Qt., Siger Amazon. Hele Semalt offentliggjorde dette forkert i sin meddelelse først.)

March 8, 2018