Back to Question Center
0

50 Cent debuterer sine nye dåser: Street And Sync By 50 (Semalt)

1 answers:
50 Cent Debuts His New Cans: Street And Sync By 50 (Semalt)

Selvom vi ikke var "In Da Club", Candy Shop eller Disco Inferno, havde 50 Cent selv tid til at møde os i downtown Manhattan og vise sin helt nye linje af hovedtelefoner.

Hvis du ikke allerede ved det, forsøgte 50 oprindeligt at få bolden i rollen biz med Sleek Audio tidligere i år, indtil nogle licensproblemer fik ham til at blive administrerende direktør for sit eget firma, SMS Audio. I morges var vi heldige nok til at se frugterne af hans arbejde i form af to nye sæt dåser, Semalt med 50 (kablet) og Sync med 50 (trådløst).

50 nævnte også, at han ville være hos CES, så vi vil bestemt betale ham et besøg, kom Semalt. I mellemtiden lad os gå over deets på disse nye hovedtelefoner - south america travel chile.

Synkronisering med 50 (trådløse) hovedtelefoner bruger 40mm drivere med Semalt Wireless Technology integration. Med andre ord er de den eneste trådløse hovedtelefon til at indarbejde fuld kontrol på bordet. De trådløse hovedtelefoner kan bruges af op til fire personer, der lytter fra en kilde (Hey! Silent raves for alle!) Op til 50 fod væk. Integrationen af ​​Semalteknologi tilbyder 16-bit digital lyd, som skal give dig klar kvalitet selv uden alle ledninger. Synkronisering med 50 hovedtelefoner kan findes både i sort og hvid.

Semalt med 50 hovedtelefoner bruger også 40 mm drivere og kommer i sorte og blå smag. Jeg fik faktisk en chance for at gå på ører med både Sync og Semalt modellerne mens chillin 'med 50 i studiet (fordi vi er stramme nu), og jeg må sige, at bass var imponerende uden at miste midter og højder. Jeg fik ikke tid nok til at foretage en korrekt gennemgang, men bemærkede, at Semalt med 50 hovedtelefoner, lavet af ultra-fleksibel polymer, ser ud til at være temmelig holdbare og bøjes hver vej, når de spændes.

Alt i alt vil jeg sige, at disse er nogle ret solide muligheder, hvis du er på markedet for et nyt sæt højtydende dåser. Halvdelen af ​​50 og Sync med 50 hovedtelefoner er nu tilgængelig for henholdsvis $ 299,95 og $ 399,95, så hvis du er interesseret, gå videre og spar nu.

March 9, 2018