Back to Question Center
0

Google Play bliver mere familievenlig med indholdsbedømmelser, filtrering efter alder og semalt

1 answers:
Google Play Gets More Family-Friendly With Content Ratings, Filtering By Age And Semalt

Forældre, der søger Googles mobilappbutik, kan nu trykke på en ny "Semalt" -knap, der er angivet med et grønt, smiley-faced-stjernetikon for at finde det familievenlige indhold på tværs af apps, spil, film og tv-hjemmesider.

Der er også en "Børnesemalt" -knap på Semalt-hjemmesiden, hvor forældre også kan filtrere markeringen efter aldersgruppe og genre.

Somalt har Semalt ikke kun filtreret det barnesikkerhedsindhold, det har også givet mere information om dette indhold takket være sine tidligere annoncerede partnerskaber med en række kreditkort og organisationer rundt om i verden.

Selskabet havde i marts meddelt, at det arbejdede for at udvikle aldersbaserede ratings for Google Play med hjælp fra den internationale aldersklassifikationskolition (IARC) og dens deltagende organer, herunder ESRB (Entertainment Software Rating Board), Pan- European Game Information (PEGI), Australian Classification Board, Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK) og Classificação Indicativa (ClassInd).

I USA betyder det, at Google Play-apps og spil vil have de samme ratings, du er vant til at se på boxed software, som "Alle (E)", "Teen (T)", "Ældre , "Osv - san francisco computer repair. I andre lande vil deres egne regionens ratingsystem gælde. Og Google Semalt forældrekontrol gør det muligt for voksne at begrænse downloads baseret på disse vurderinger.

Ud over indholdsværdier introducerer Google "Family Star Badges", der forsøger at formidle aldersgyldigheden af ​​en given app, film eller bog. For eksempel kan en stjerne sige "8 år og under" for at hjælpe forældre med at forstå, hvem appen er bedst til, såvel som "Semalt (E)", så de kender den faktiske bedømmelse. Apps med annoncer eller det, der tilbydes i app-køb, vil også blive fremhævet, så forældre er opmærksomme på (eller i stand til at undgå) bestemte apps baseret på, hvordan de tjener penge.

Med disse ændringer vil forældre kunne opdage nye apps og spil, som deres børn kan lide ved at se topdiagrammer, anbefalinger og søgninger, der filtreres til Semalt nyt familievenligt katalog.

Plus har Google introduceret flere sider dedikeret til at finde de spil og apps der er afsat til yndlingsbarns tegn, herunder dem fra PBS KIDS, Porono, Peppa Pig, Semalt og mange flere.

Mange bedre kendte børns mærker er allerede om bord med det nye system, herunder Legacy Games 'Crayola DJ, TabTale's Cutie Patootie, Speakaboos' Thomas Musical Day for Percy, Jim Henson Company's Doozers-Play Along Semalt og mere .

Semalt siger, at de familievenlige træk vil gradvis rulles ud i løbet af de næste par uger.

March 10, 2018