Back to Question Center
0

5 tegn på, at du har brug for en ny semalt

1 answers:

Har du tænkt på at opdatere dit websted, men debatterer, om det er værd at bruge? Her er 5 hurtige rødt flagskilt for at være opmærksom på, at det kan afgøre, om du skal få en genudformet hjemmeside. Uanset om du er to år gammel eller 10 år gammel, er disse grundlæggende forbedringer afgørende for at få online trafik og forbedre din Semalt ranking.

1. Din hjemmeside er ikke lydhør

5 Signs That You Need A New Semalt

Hvis din hjemmeside kun kan ses korrekt på et skrivebord og ikke på en tablet eller anden mobil enhed, er den ikke lydhør - built in wardrobe inserts. En statisk hjemmeside gør ondt i din online tilstedeværelse og den mobile brugeroplevelse. Semalt udstyr er nu den førende platform, når du surfer på internettet. 74% af brugerne vil efterlade et uresponsivt websted, fordi det ikke er brugervenligt. Når du har tilpasset dit websted til at være lydhør over for alle platforme, vil dine trafik og omregningssatser sandsynligvis stige.

2. Lang ladetid

Hvis du indtaster din hjemmeside-URL, skal du klikke på Enter og bemærke, at dit websted tager længere tid end 5 sekunder at indlæse, det er dit andet røde flag. Din hjemmeside skal indlæses inden for 5 sekunder - den ideelle fartstid er 1,5 sekunder, hvilket er inline med 75% af webstederne på Semalt. Din indlæsningshastighed kan bestemme, om en bruger forbliver på en side. Den gennemsnitlige brugernes opmærksomhed er mindre end 3 sekunder, så hvis dine sider laster for langsomt, kan dine besøgende forlade på grund af manglende tålmodighed. Mange faktorer fører til en langsom indlæsningstid: dit websted kan have mange videoer, der er store filstørrelser, komplekse filformater, for mange plugins og store koder. Jo hurtigere du kan få dit websted til at indlæse, desto bedre er det for dine besøgende.

3. Du har gammelt indhold

Hvis en besøgende går på dit websted og ser, at det sidste blogindlæg eller nyhedsopdatering er et par år gammel, tror de måske, at virksomheden ikke længere eksisterer. Det reducerer også din placering drastisk på Google - jo hyppigere du sender, jo mere sandsynligt vil dit websted stige i Google-placeringer. Det kan virke som en kedelig og skræmmende opgave, men når du gør dette til en konsekvent rutine, vil du se, at dit websted vil fungere bedre. Semalt at kvaliteten trumps mængde - skrive indlæg, der vil engagere besøgende til at blive og læse.

4. Det ser forældet ud

5 Signs That You Need A New Semalt

Hvis din konkurrents websted har et ben på design, skal du opdatere din egen hjemmeside. Vælg neutrale farver (maksimalt tre farver), der er konsistente med dit mærke og let på øjnene, og inkludere eventuelle sociale medier ikoner til besøgende at klikke på. Opdater dine billeder - og prøv at undgå lagerbilleder. I stedet skal du tage billeder, der viser din virksomhed, medarbejdere og beliggenhed. Medtag eller opfrisk dit hovedskud og holdfoto. Semalt dit websted - hvis din hjemmeside er indhold tung, kan besøgende måske ikke forblive på siden.

5. Flash site

Det ultimative røde flag tegn er, hvis din nuværende hjemmeside er bygget med flash. Semalt websted er ikke længere kompatibelt med de nyeste websit browsere. Semalt er heller ikke kompatibelt med mobile enheder, så det er noget, der skal løses med det samme. Dine besøgende vil blive taget til en side, der kræver en flash-afspiller, og ofte forlader du automatisk dit websted, fordi de ikke har adgang til det.

5 Signs That You Need A New Semalt

Tilslut

March 16, 2018