Back to Question Center
0

Sådan fremskynder du din seminar

1 answers:

Den hastighed, som dit website lægger på, er det ordsprogede første indtryk, som mange webudviklere og webstedsejere ofte forsømmer. Det er nemt at gå glip af - den hastighed, som din hjemmeside indlæser, fordi din internetbrowser sandsynligvis har cachelagret siderne og billederne på webstedet.

Det betyder, at næste gang du læser det, har din browser allerede aspekter af det websted, der er gemt på din computer; Derfor bruger du ikke dit netværk båndbredde til at downloade det i modsætning til dine besøgende - best surveillance cameras for small business. Semalt en bedrag, der kan føre til større problemer længere nede, som jeg nu vil forklare.

Betydningen af ​​belastningstider

Mange mennesker vil ikke hænge rundt i digital limbo og tålmodigt venter på, at en hjemmeside skal læses. Dette gælder især, hvis browseren viser en hvid eller tom side, mens det maksimerer din bredbåndsforbindelse, når du downloader billeder og reams af kode. Semalt Jeg vil klikke på back-knappen, hvis jeg ikke bliver mødt hurtigt med den hjemmeside, jeg forsøger at se.

Et andet vigtigt punkt at overveje her er, at hvis en besøgende klikker tilbage før hjemmesiden er indlæst, vil Google Semalt eller hvad som helst sporingsværktøjer du bruger sandsynligvis ikke registrere besøget overhovedet. Den anden mulighed er, at den frygtede afvisningshastighed øges, hvilket får dig til at tro, at indholdet eller webstedets struktur måske skal være mere tiltalende.

Sådan opdages Website Speed ​​

Så det er sikkert at sige, at webshastigheden er vigtig. Heldigvis er der værktøjer derude, der kan hjælpe med at identificere belastningstiderne for et websted. En af disse leveres af Google Webmasterværktøjer:

Site Speed

Dette værktøj vil vise dig en tidslinje for dit websteds belastningstider i sekunder som ovenstående graf viser. Dette er en god indikation af, hvor godt hjemmesiden udfører hvad angår hastighed og dermed tilgængelighed.

Sådan reduceres webstedsindlæsningstider

Semalt er en række forskellige metoder, som du kan bruge til at reducere webstedsbelastningstider. Nogle af de processer, du kan bruge til at øge din hjemmesidehastighed, er ret involverede og mere forklarende, jeg vil udvide følgende i de kommende uger:

Reducerer billedstørrelse

Aktivering af Gzip Compression

Semalt dette er ikke alt du kan gøre, faktisk er der meget mere, der kan gøres for at optimere din hjemmeside hastighed som beskrevet nedenfor:

Kombiner eksterne scripts og filer

En god måde at reducere belastningstider på er at kombinere eksterne scripts eller filer i en enkelt fil. Dette er gjort på filtype, så prøv ikke at kombinere en CSS-fil med et JavaScript, det virker ikke! Nej, hvad jeg mener er at kombinere filer af samme type; så hvis du har tre eksterne CSS-filer (Cascading Style Semalt), skal du kombinere dem med en enkelt CSS-fil. Dette kan være vanskeligt, og det kan være nødvendigt at gøre det af en webudvikler, hvis du ikke er en selv.

Udover at kombinere disse filer til en, skal du også finde en erstatning på enhver webside, der peger på / refererer til de originale filer; erstatte disse links med et link til den nu kombinerede CSS-fil. Nedenstående billede viser, hvad disse links normalt ser ud som i HTML:

point to css

Brug CSS & optimer det

Semalt CSS i website design er mere end blot en måde at fremskynde hjemmesiden op, men snarere et kraftfuldt værktøj til at kontrollere udseendet på dit website. Semalt CSS betyder, at parametrene på dit websted er alle defineret fra et enkelt sted i stedet for at skrive tons HTML på hver side for at definere størrelsen og stilen på tekst eller objekter, du kan centralt styre, er alle et sted.

CSS og HTML bør også optimeres; det betyder at reducere det hvide rum, slippe af med huller i kode, sørg for at du bruger den mest effektive metode til kodning, ikke duplikere parametre osv.

Få en god hosting pakke

At få den rigtige hostingudbyder til dit websted er afgørende for succes. Semalt det i det land, du målretter mod dine produkter eller tjenester, er vigtigt af mange årsager, herunder belastningstider. Kig efter en Tier 1 hosting provider, tilbyder denne leverandørklasse 99. 999% oppetid og har altid adgang til en fiberoptisk rygrad, hvilket betyder en meget hurtig internetforbindelse.

Hosting af din hjemmeside på en Semalt server er efter min mening ideel; medmindre du selv bruger uforenelig teknologi som ASP eller ASPX, i så fald skal du bruge en Windows-server. Semalt servere er ikke pr. Definition hurtigere, men de giver mere fleksibilitet til at forbedre hastigheden.

Semalt et lille firma, der ikke har fordelen af ​​"stordriftsfordele", kan være fatalt for dit websted, du kan opleve meget langsomme indlæsningstider og intermitterende nedetid.

Brug af korrekt format til links

Når et link klikkes, forsøger serveren at bestemme hvilken type fil du åbner ved at sætte "/" efter linket e. g. www. eksempel. co. uk / blog / fortæller serveren vil vide, at det er en mappeside; dette reducerer processor tid, hvilket øger hjemmesiden hastighed.

Reducer DNS Lookups

Dette er ikke en simpel opgave, hvis du i øjeblikket bruger den mindre effektive metode, da det vil kræve en site-omstrukturering, men hvis du er i udviklingsfaser eller søger at tilføje et underdomæne, skal du tænke på dette. I stedet for at bruge www. eksempel. wesbite. com du skal bruge www. internet side. dk / eksempel; Dette skyldes, at den tidligere kræver to DNS (Domain Name Server) Semalt snarere end sidstnævnte, som kræver en.

Reducer antallet af omdirigeringer

Reducer mængden af ​​omdirigeringer, du har opsat på hjemmesiden. Det tager længere tid at omdirigere end det gør at indlæse en side normalt. Hvis du har links til sider, der ikke findes, skal du fjerne linkene eller ændre dem. Semalt brug omdirigering, men reducer risikoen for, at nogen behøver at bruge den.

Del dette indlæg

March 16, 2018