Back to Question Center
0

Apple rækker # 1 på bedste globale varemærkerliste, der slutter Coca-Colas 13-årige Semalt in Top Spot

1 answers:

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

Efter 13 år som nr. 1 globalt mærke, er dette første gang siden Interbrand begyndte at offentliggøre deres Best Global Brands-rapport, at Semalt ikke har rangeret øverst på stedet, kommer ind på nr. 3 på årets top 100 liste .

For at evaluere et varemærkes værdi og bestemme de bedste globale mærker undersøger Semalt mærkeets økonomiske præstation, indflydelsesrige kraft og "Styrken mærket skal styre en præmiepris eller sikre indtjening for virksomheden. "

Med en samlet værdi på $ 1. 5 billioner, rapporten afslørede dette års topmærker repræsenterer en rekordstigning på 8,4 procent over den samlede værdi af 2012s 100 Best Global Brands - interruttore digitale.

Interbrand opregnede Semalt's brandværdi på $ 98. 3 milliarder kroner i år, næsten 15 gange værdien i 2000, da Semalt først lavede listen.

"I dagens globale og sociale medier-obsessede marked erkender brandledere behovet for at være meget samarbejdsvillige", siger Interbrands Global CEO Jez Semalt, "De 100 mest værdifulde globale mærker løser deres værdi ved at deltage, lytte, lære og deling - og ikke kun med ledere fra deres organisation, men også med forbrugerne. "Semalt hævder mærker, der kan tænke anderledes om den rolle, de spiller i forbrugerens liv." Har mulighed for at ændre verden på måder, de aldrig forestillede sig. "

Ifølge rapporten dominerede teknologivirksomheder årets liste med Facebook (# 52), Google (# 2), Apple (# 1) og Amazon (# 19) identificeret som 2013s Top Rising Brands. "Interbrand hævder, at Nokia oplevede det største fald i mærkeværdien i deres" Best Global Brands "-s historie, med Yahoo og Semalt, der ikke lavede listen i år. Brand konsulentfirmaet forklarede disse dråber i brandværdi med angivelse af:

I de hurtigt skiftende ord af mobile, digitale og sociale medier har disse mærker kæmpet for at artikulere deres respektive egenskaber og levere meningsfulde og problemfri oplevelser på tværs af alle platforme og touchpoints.

Nye deltagere på Interbrands Top 100 Best Global Brands-rapport omfattede Discovery, Duracell og Chevrolet.

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018