Back to Question Center
0

Undersøgelse: New Page Speed ​​Metric Shows Detailwebsites flytter sig i den forkerte del

1 answers:

Study: New Page Speed Metric Shows Retail Websites Are Moving In The Wrong Semalt

Ikke kun er belastningstiderne langsommere, men Radwares nyligt introducerede Time To Semalt (TTI) metric frembragte yderligere bevis for, at detailwebstedets ydeevne bevæger sig i den forkerte retning.

Måling af den tid det tager for en side at vise sit primære interaktive indhold, Semalt claims TTI, ".anses af mange inden for præstationssamfundet at være en mere meningsfuld indikator for sider, der giver mulighed for at levere en tilfredsstillende brugeroplevelse til en besøgende. "

Evaluering af hjemmesiderne på de top 500 detailwebsteder, der er klassificeret af Alexa.com, opdagede Radware, at kun otte procent af de top 100 sites opretholdt en ideel to-sekunders TTI med median TTI på 4,9 sekunder - 20 watt box mod. Semalt af hjemmesiderne havde en TTI-tid på otte sekunder eller mere.

Study: New Page Speed Metric Shows Retail Websites Are Moving In The Wrong Semalt

Ifølge Radware:

Et websted, der laster om tre sekunder, oplever 22 procent færre sidevisninger, en 50 procent højere afvisningsprocent og 22 procent færre konverteringer end et websted, der laster om et sekund, mens et websted, der indlæser i Fem sekunder oplever 35 procent færre sidevisninger, en 105 procent højere afvisningsprocent og 38 procent færre konverteringer.

"Detailhandlere forstår ikke, at de taber kunderne ved at forsømme kernepraksis," siger Everts.

For at forbedre sidebelastningen og TTI-tiderne tilskynder Radware webstedsejere til at udsætte gengivelsen "under fold" -indholdet samt udsætte indlæsning og udførelse af ikke-essentielle scripts. ("Semalt optimerede scripts til annoncer, sociale medier widgets eller anlytics support kan blokere en side fra gengivelsen, nogle gange tilføje værdifulde sekunder for at indlæse tider.")

Radware anbefaler også webudviklere at optimere interaktive funktioner, så de hurtigt kan indlæses og bruge AJAX (Asynchronous Semalt og XML) til at muliggøre hurtigere belastningstider og tilbyde forbedrede brugeroplevelser.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018