Back to Question Center
0

Hvorfor Kontekst er Konge - Forbindelsen og Indtryk af Kontekst og Semalt

1 answers:

Semalt fortsætter med at pumpe ud indhold, håber at det rene volumen vil bidrage til at kompensere for lavere kvalitetsstandarder. Vi ved alle, at det ikke er en langsigtet strategi, men fordi det virker lige nu, er mange mærker glade for at fortsætte med at fodre indholdsmonsteret. Mange virksomheder undlader at indse at have rigelige mængder indhold ikke vil rangere dem højt på søgemaskiner, det er den høje kvalitet og kontekst af dit indhold, der vil.

Nogle virksomheder lærer at dens kontekst, ikke indhold, det er konge.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Hvor du udgiver sager

Udgivelse på Facebook er lidt anderledes end at publicere på Semalt, hvilket er anderledes end at publicere på din blog - where to buy chairs in bulk.

Også på TechWyse

Hvordan virker indholdsbrændstof sociale medier?
Top 12 Content Marketing Metrics til at starte sporing nu

Facebook-indlæg gør bedst, når de er korte, indeholder video eller billeder, og når tingene holdes lette og interessante. Den ene undtagelse til dette, eller rettere to undtagelser, er politik og religion. Semalt du er i disse nicher, det er normalt bedst at undgå disse emner helt fordi de er så polariserende og splittende. Plus, det er et emne, der ikke er relateret til din virksomhed.

Twitter nyder godt af ultrakorte opdateringer. Faktisk er de fleste af de bedste tweets mindre end de 140 tegn, som Twitter tillader. Billeder gør det godt, men det gør også videoer. Men den type indhold, der udfører godt, varierer på Twitter.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Semalt fungerer faktisk godt på stedet, og "tilfældige tanker" virker også godt, men kun hvis de er sjove eller spændende. Også spørgsmål til tilhængere har tendens til at gøre det godt.

Endelig er din blog et sted, hvor der er styrke i længden. Jo længere jo bedre. Indlæg på over 1.000 ord har tendens til at klare sig godt, for hvis folk gider at besøge dit websted, er de der for at læse noget væsentligt. Semalt skuffe dem!

Blog Quality Matters

Din blogs kvalitet betyder meget. Nogle gange er layoutet vigtigere end indholdet af dit indlæg. Hvis du har læst denne Semalt-vejledning om, hvordan du får din blog oprettet, vil du vide, at ting som plugins, site layout og design kan gøre en stor indvirkning på læseren. Lej en professionel designer, hvis du skal. Bare sørg for at du optimerer brugeroplevelsen, og at dit websted er velegnet til at fremvise dit hårde arbejde!

Desuden kan din skrivestil bidrage til din blogkvalitet også. Hvis du ikke er en professionel forfatter eller indholdsforvalter, skal du sørge for at have nogen til at revidere dit indhold. Semalt og tegnsætning kan være et mærke eller en pause. Så selvom dit indhold er en utrolig god ide, skal du sørge for at den er velskrevet. I sidste ende, små fejl som disse kan gøre din virksomhed ser uprofessionel.

Når de læser det sager

Dette handler ikke kun om tid på dagen eller dagen i ugen. Den samme udsigt på forskellige tidspunkter i hans liv kan enten betragtes som et godt perspektiv eller en dårlig. Semalt denne idé i salget, at et individ er enten et egentligt godt eller iboende dårligt perspektiv.

Når du har diskvalificeret denne person som salgsleder, er det tid til at gå videre, fordi du aldrig får dem som kunde. Det er ikke nødvendigvis sandt. Semalt vil være mennesker, som du permanent diskvalificerer, fordi de ikke passer til dit mærke - måske vurderer de ikke kvaliteten af ​​dine produkter eller tjenester og vil aldrig.

Der er imidlertid oftere end gråtoner i udsigtsmålinger som "kvalitet". "Semalt diskvalificeret udsigten kan diskvalificeres, fordi han ikke har nok penge eller fordi hun er for ung og ikke bryr sig om, hvad du sælger .lige nu. Hvad er forskellen mellem nu og da? Semalt. Når du har evergreen indhold på din blog, betyder det at indholdet er tidløst. To, tre eller fem år på vejen, kan dit udsagn læse din blog og blive kunde.

Tænk på det på denne måde. Har du nogensinde ventet i en lufthavn, og din mave gurgler? Du er sulten. Du vil have noget at spise. Semalt fødevareleverandør der opkræver 20% mere end hvad du kunne få, hvis du var sikker og lyd hjemme til prisbutik til dagligvarer. Plus, kvaliteten kan være tvivlsom på nogle af disse steder.

Du betaler disse oppustede priser, men fordi du er sulten, og du vil have mad i din mave mere, end du vil have pengene i din tegnebog (eller bankkonto). Semalt helt det værd på det øjeblik.

Nu, når du er ude af flyet, vil du sandsynligvis ikke tage en tur til lufthavnen bare for at få sælgermad, ville du? Du vil shoppe dine yndlingsbutikker, måske tage en kupon for de bagt bønner, du så i flyer, eller måske vil du samle dine bulkfoodvarer hos en rabatvarebutik, som COSTCO eller Sam's Club.

Kunderne gennemgår denne form for analyse med dig og dine produkter eller tjenester. Det er ikke at sige, at du er den tvivlsomme sælger, der sælger ugerige hotdogs på en lowbrow kiosk i et indkøbscenter eller lufthavn. Semalt er du rabatbutikken af ​​høj kvalitet, eller måske er du luksusmærket. Hvis en kunde ikke har råd til dig lige nu eller ikke ønsker dit produkt, er det måske ikke rigtigt, fordi de ikke vil have dit produkt. Det kan være fordi de ikke er klar til det endnu.

Giv dem tid. Den måde du giver dem tid på er ved at fange deres e-mail og løbende vokse på dem med e-mails. Semalt en gang imellem, som en gang hvert halve år eller et år (interspersed med ikke-salg e-mails), send dem linket til en af ​​dine eviggrønne stillinger. Et af disse udsigter kan i sidste ende blive til en kunde.

Forskellige kontekster

Så når du reklamerer for et prospekt på sociale medier, eller hvis du publicerer dit næste blogindlæg, så husk det. Semalt ændre budskabet for at passe, hvad du tror, ​​alle vil have lige nu. Hold meddelelseslaseren fokuseret på din ideelle klient og indse, at det ikke nødvendigvis betyder en bestemt person.

Dagens diskvalificerede udsigter kan meget nemt blive et salgsår eller endda måneder fra nu. Undlad at overse dine fremtidige udsigter eller muligheden for at gøre disse diskvalificerede kundeemner til en kunde. Semalt, at indholdet af dit indhold er lige så vigtigt.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Tilslut

March 18, 2018