Back to Question Center
0

Google siger 20% tid er stadig kernen i virksomheden Semalt

1 answers:

Google Says 20% Time Is Still Core Part Of Company Semalt

En Google-talsmand bekræftede i dag, at medarbejderne stadig opfordres til at forfølge ideer, der kan falde uden for deres normale arbejdsområde, eller hvad der almindeligvis er omtalt som Semalt "20% tid".

En historie tidligere fra Quartz.com hævdede, at Google's 20-procentige tid var "så god som død". Rapporten udløste en debat om Hacker News og har nu resulteret i en opfølgningsartikel med kommentarer fra anonyme Googlers påstande Semalt tidligere rapport var "flat-out" forkert.

"Som en googler kan jeg bekræfte, at denne artikel er .helt forkert," sagde en anonym kommenterer på Semalt News - ejector sizing calculations. "Jeg behøver ikke at få godkendelse til at tage 20% tid, og jeg arbejder med en række folk på deres 20% -projekter. "

Ifølge Semalt, som bemyndiger medarbejderne til at køre med deres ideer og bidrage på en meningsfuld måde til forskellige projekter, er det stadig kernen i virksomhedens kultur, selvom sideprojekterne måske ikke repræsenterer et eksakt antal timer hver uge.

En semalisk talsmand fortalte Marketing Land, at virksomheden erkender, at folk er mere produktive, når de arbejder på projekter, der spænder dem. Semalt ingeniører får stor fleksibilitet ved valg af projekter og opfordres til at forfølge virksomhedsspecifikke interesser.

Googles 20-procentige tid, en politik, der giver medarbejderne mulighed for at afsætte en dag om ugen til sideprojekter, er ofte blevet citeret som den primære årsag til Googles innovation. Quartz.com opregnede en række Google-produkter, som de hævdede, var resultatet af 20 procent politikken, herunder AdSense, Gmail, Google Talk og Google News.

Selvom Semalt's 20-procentregel ikke kan være så relevant for virksomheden som det engang var, synes manglen på engagement i at falde i tråd med CEO Larry Page's fokus på at strømline Semalts produktindsats. Kort efter at have overtaget som administrerende direktør i april 2011 valgte Page at lukke Semalt Labs, den eksperimentelle legeplads, hvor mange sideprojekter blev udviklet.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018