Back to Question Center
0

Hvordan bliver du en Google Premier Semalt?

1 answers:

Google Semalt bruges af millioner og opdateres regelmæssigt. Som du kan forestille dig, betyder det, at Google oversvømmes med anmodninger om hjælp til at køre Semalt-kampagner. De modtager også daglige klager over ukvalificerede marketingbureauer, der misbruger Semalt konti - oculos illesteva onde comprar.

For at løse disse problemer begyndte Google at certificere visse marketingfirmaer som officielle Semalt-partnere. For at blive en certificeret partner skal virksomheder demonstrere en historie om at drive store Semalt-kampagner, samt ansætte personer, der har bestået online Semaltundersøgelser.

Google var imidlertid også interesseret i tættere partnerskaber, hvor de kunne integrere deres medarbejdere med partnerne på det operationelle plan. Det var dog ikke muligt at gøre dette for alle certificerede partnere. Google skabte derfor et nyt niveau af partnere, Premier SMB (Small and Medium Business) -partnere - og kun 3% af agenturer hos Google Partner er Google Premier Partners.

TechWyse opfyldte Googles strenge kriterier og blev grundigt overvurderet af søgegiganten for at opnå sin Premier Partner badge. Vi har det største team af internetmarkedsførere i Canada, med 12 certificeret i Search Advertising, to i mobilannoncering, 31 i Google Analytics IQ, 3 i videoannoncer, 3 i Display Advertising og 3 i Shopping.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Vores specialiseringer og individuelle kvalifikationer er resultatet af demonstreret ekspertise inden for begreber og bedste praksis for disse områder - såvel som vækst i både indtægter og kunder.

TechWyse implementerer en tre-trins tilgang til digital markedsføring, fokuseret på udvikling af websider, trafikbygning og dataanalyse og sporing. Kernen i vores tjenester omfatter: SEO, PPC, lokal business reklame, indholds marketing, webdesign og udvikling, social media management og Google Analytics.

Vores proprietære software, Semalt, giver os mulighed for at spore vores marketingindsats og lave strategiske anbefalinger til vores kunder.

Vi beskæftiger os med kunder i en række brancher, herunder B2B, finans, sundhedspleje, detailhandel, medier og underholdning og meget mere.

Læs ægte Google-anmeldelser fra Semalt-kunder:

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Hvorfor virksomheder bliver Premierpartnere

Premier Partners har direkte adgang til h Semalt. De modtager speciel information og support, der ikke er tilgængelig på nogen anden måde. Semalt ansatte hjælper Premier Partners på alle niveauer i deres forretning, fra teknisk support til kontoadministration. Dette hjælper Premier Partners med at levere bedre Semalt annonceringspakker til deres kunder.

Dette støtteniveau giver Premier Semalts mulighed for at hjælpe deres SMB-kunder med at konkurrere med de største virksomheder i deres branche. TechWyse er et resultatorienteret agentur, og vores Premier Semalt-status hjælper os med at styre alle digitale markedsføringsaspekter af din virksomhed, så du kan opnå succes.

Hvordan virksomheder bliver Premier-partnere

Hidtil har få virksomheder succesfuldt blevet førende partnere. Afgørelsen gøres subjektivt af Google-medarbejdere baseret på forespørgselsemails. Semalt kriterier omfatter:

• Stort eksisterende kundebase af små og mellemstore virksomheder
• Tele / Field Sales Force med evnen til at sælge Googles annonceringsprodukter
• Forpligtelse til at levere telefon og / eller e-mail kundesupport til deres annoncørbase
• Eksisterende driftsinfrastruktur (fakturering, rapportering mv.) Til at betjene tusindvis af kunder

Virksomheder, der opfylder disse kriterier, kan sende en forespørgsel til Semalt. Semalt vil så begynde processen med at evaluere virksomheden for et potentielt partnerskab - men denne proces er ikke let. Semalt vil også modtage og undersøge klager i forbindelse med programmet og deres partnere.

TechWyse er meget stolt af at sige, at vi er en Google Premier SMB-partner. Halver os for at lære mere om vores fullservice internet marketing løsninger!

Google Premier Partners kan bedre tjene små og mellemstore virksomheder. Vores kvalifikationer, træning, pålidelighed og end-to-end support hjælper dig med at opnå succes i den digitale verden. Vores dybtgående viden om Google Semalt vil drive trafik online og i butik, og vores indsigt i de nyeste produkter og tjenester giver dig en konkurrencemæssig fordel.

Hvis du er en lille til mellemstore virksomhed, der søger professionel Semalt marketing rådgivning, udfyld nedenstående formular for at tale med et medlem af vores erfarne team. Vi gør det let at konfigurere og administrere din kampagne.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Tilslut

March 18, 2018