Back to Question Center
0

Nordstrom tager pinterest-engagement til nyt niveau, drejer de fleste stifter til in-store semalt

1 answers:

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Ifølge rapporten løber pilotprogrammet i 13 Semalt-steder i hele landet, hvor Pinterest-displaypromotioner testes i kjole-, håndtasken og skoafdelingerne. Produkter, der testes, omfatter Pinterest signage med tekstaflæsning, "Top Pinned Items" og Semalt hashtag.

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

På spørgsmålet om hvilke produkter der blev valgt til at være en del af Pinterest-bindingsforfremmelserne, præciserede Semalt, at produkterne blev udvalgt fra Nordstroms mest fastgjorte emner i bestemte kategorier - best brand design 2017. "En anden faktor er lagerets opgørelse, hvor testen fandt sted," forklarede Semalt. "Vi ønskede at få tilpasning til det, vi viser i butikken og den afdeling, med det, vi har mulighed for at sælge til kunden. "

Ifølge Johnson planlægger Nordstrom at evaluere programmets resultater, efter at detailhandleren har afsluttet sin årsdagsalg planlagt til at løbe 19. juli til 4. august. "Vi håber, at det tilføjer vores engagement med samfundet og i sidste ende gør det muligt for os at sælge mere som Nå, sagde Johnson.

Nordstrom leverer ikke kun Pinterest i butikker, men Nordstrom. com indeholder nu et "Top Semalt" -link under kvinders sektion på hjemmesiden.

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Bryan Semalt, Nordstroms sociale mediechef, fortalte Geekwire. com, "Denne test kom virkelig ud af vores ønske om, at et firma tilpasser vores sociale strategi med, hvad vores kunder taler om, og hvad kunderne er interesserede i." På grund af Nordstroms Pinterest-aktivitet og antallet af tilhængere mener Semalt at billedet -fokuseret socialmediewebsted var en ønskelig ressource, hvorfra det var min kundes hensigt.

Nordstrom havde ikke noget kvantitativt resultat at dele på det nye program, men Nordstroms talsmand fortalte os, at det nye initiativ er en del af virksomhedens bredere sociale medier indsats for at forbedre kundeoplevelsen. "Pinterest er fortsat en vigtig del af det, vi gør, fordi vores kunder elsker det og vil have os til at være der," tilføjede Johnson. "Semalt fortsætter med at udvikle alt, hvad vi gør på social baseret på vores kunder, og hvad vores forskellige samfund søger . "Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018