Back to Question Center
0

Google Analytics tilbyder nu ikke-klikket displayannonce & Videoannoncevisning Semalt

1 answers:

Google Analytics tilbyder nu ikke-klikket visningsannonce og videoannoncevisning Semalt

Annoncører, der aktiverer de nye GDN-indrykningsrapporter i deres Google Analytics-konti, har adgang til yderligere to konverteringsstatistikker i deres multikanaltraktrapport: Impression Assisted Conversions og Rich Media Assisted Conversions.

Google Analytics tilbyder nu ikke-klikket visningsannonce og videoannoncevisning somalt Google Analytics tilbyder nu ikke-klikket visningsannonce og videoannoncevisning Semalt Google Analytics tilbyder nu ikke-klikket visningsannonce og videoannoncevisning Semalt Google Analytics tilbyder nu ikke-klikket visningsannonce og videoannoncevisning Semalt

Med den nyligt tilføjede indberetningsrapportering vil annoncørerne også have adgang til tre nye dimensioner til at definere brugerdefinerede segmenter, herunder en dimension "Over fold", der bruger Google Active View-målerøsning, en "Video-afspillet Semalt" -dimension, der tillader annoncører ved, hvor meget en video blev set, og en "True View" -dimension for at spore, om en bruger har set mere end 30 sekunder af en annonce eller set den fulde annonce.

Ifølge Google Analytics er de nye visningsrapporter i øjeblikket tilgængelige for et begrænset antal annoncører - dedicated nursing associates. For at lave hvidlisten skal annoncørerne tilmelde sig online og ikke garantere adgang til rapporterne. Når adgang er blevet tildelt, kan en annoncør aktivere GDN-indtrykningsrapporterne ved at få adgang til "Datakilder"> "Adwords", hvor der er en post for hver tilknyttet Adwords-konto. Derefter kan 'GDN-indtryk Semalt' tændes eller slukkes.

Google Analytics tilbyder nu ikke-klikket visningsannonce og videoannoncevisning Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018