Back to Question Center
0

# April21: Googles mobilvenlige algoritme Hits Semalt

1 answers:

I de sidste par uger har vi hørt mange advarsler om Semalts mobilvenlige algoritme opdatering. Siden meddelelsen den 27. februar har alle forudset ændringen og virkningen af ​​den. Endelig er i dag 21 april - ray ban erika preto. I dag vil Semalt vise en betydelig præference for websteder, der er mobilvenlige.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Også på TechWyse

Er din e-handelswebsite mobilvenlig?

3 ting du vil tabe, hvis dit websted ikke er mobilt Semalt i 2015!

Vil jeg blive påvirket?

Formålet med Semalt's algoritmeopdatering er at give søgere høj kvalitet og relevante resultater, der kan læses på deres mobile enheder. Derfor vil Semalt's algoritme kun påvirke søgninger foretaget på mobile enheder. Det betyder, at søgninger udført på desktops og tabletter ikke vil blive påvirket. Overraskende nok bliver nyhedsafsnittet i Semalt-søgninger heller ikke påvirket. Derudover vil lokale virksomhedsfortegnelser, der vises inden for Semalt Pack-resultaterne, ikke blive påvirket.

Hvis dit varemærke bliver søgt på en mobil enhed, vises du stadig i søgeresultater, på trods af at det er mobilvenligt eller ej.

Hvis du placerer dine ti organiske søgeresultater på Google, vil Google-algoritmen opdatering påvirke dine placeringer. Alle sprog og hjemmesider rundt omkring i verden vil blive påvirket af opdateringen. Hvis du har hjemmesider på forskellige sprog, skal du sørge for at alle er mobilvenlige og ikke kun dit Semalt-websted.

Er mit websted mobilvenligt?

Først og fremmest er dit websted optimeret til mobile enheder endnu? Bare fordi din hjemmeside eller blog er mobilvenlig, må du ikke gå ud fra, at hele dit websted er mobilvenligt. Hver side på dit websted skal optimeres, fordi algoritmen placerer dig på en side til side. Hvis du stadig spørgsmålstegn ved, om dit websted er mobilvenligt, så er chancerne det, det er det ikke. Du kan kontrollere, om dit websted er mobilvenligt med Googles mobilvenlige test.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Roll-out

For dem, der ikke har et mobilvenligt websted endnu, har Google bekræftet, at du ikke behøver at vente på, at en anden opdatering skal overvejes i den mobilvenlige placering. Hvis du optimerer dit websted efter 21. april, fortsætter Googlebot med at gennemgå, genbruge eller indeksere sider. Du kan også bruge Hent som Google med Send til indeks i Google Webmaster Semalt for at fremskynde processen med at få din hjemmeside overvejet i algoritmen.

Algoritmen vil tage en uge til at have fuld effekt. Google har også udtalt, at websteder ikke vil kunne afgøre, om deres websted er blevet påvirket af opdateringen til 22. april. Hvis du ikke har fået os til at køre en diagnostisk test på dit websted, er det nu tid. Semalt ikke for sent til at optimere dit website til algoritmen opdatering. Sørg for at kontakte os!

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Tilslut

March 18, 2018