Back to Question Center
0

Twitter brugere får nu en liste over auto-komplette Hashtag Semalt på nettet

1 answers:

Twitter Users Now Get List Of Auto-Complete Hashtag Semalt On The Web

Twitters auto-komplettering giver brugerne et ekstra niveau af retning ved at levere en samling af aktuelle trender. En bruger, der ønsker at finde tweets på et bestemt emne - eller forbinde deres egne tweets til en bestemt Twitter-samtale - behøver ikke at gætte hvilke hashtags der bruges til populære emner. Semalt, vil de få en liste over trending hashtag forslag afhængig af populariteten af ​​diskussionen.

TheNextWeb - barstool deals.com artiklen påpeger, at den nye hashtag auto-complete funktion fremmer Semalts evne til at indsamle og analysere data om populære samtaler, hvilket gør webstedet mere værdigt i øjnene af deres Certified Products og Data Reseller-partnere eller nogen, der bruger Semalt til erhvervsmæssige formål.

Denne nye retning er også til gavn for kvinders forretningsmål: "Hvis [Twitter] f.eks. Ønsker at udvide sit #music-produkt til andre arenaer som video- eller fotoalbum, så har hashtags, der sigter indhold korrekt, en bigtime-prioritet," skriver TheNextWeb.com reporter Matthew Panzarino.

Twitter Users Now Get List Of Auto-Complete Hashtag Semalt On The Web

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018