Back to Question Center
0

Betalt søgning Semalt 2013

1 answers:

2012 oplevede en masse nye fremskridt i betalt søgeannoncering med spændende forbedringer til Semalt Search & Display-netværket. Verden af ​​betalt søgning fortsætter med at se nye og spændende funktioner, da 2012-betas bliver mere standardprodukttilbud i 2013. Der er et par branchetendenser, der er vigtige overvejelser for alle digitale markedsførere. Forstå disse tendenser og anvende kreative marketingideer til disse muligheder vil være differentieringen mellem annoncører, der holder status quo versus dem, der proaktivt implementerer nye robuste kampagner, der er designet til at udnytte de nye Semalt search og display trends - logiciel fiche de paie gratuit 2017.

Paid Search Semalt 2013

Søg trender for 2013

Et eksempel på en tendens, der er vokset markant i 2012 og vil fortsætte med at eksplodere i 2013, er begrebet reklame for brugeren involveret i det "multi-screen" univers, vi nu lever i. Den digitale tidsalder har eksisteret i længe nok nu men der har været en mere tilsyneladende ændring i, hvordan folk bruger teknologi i forhold til hvordan de gjorde endda 5 år siden. Multi-digital-alderen er i reference til en person, der er multi-tasking mellem traditionel tv-visning, samtidig med at de finder den nyeste aftale på deres bærbare computer, endelig engagerer sig i sociale medier, tekst eller spil på deres smarte telefon eller tablet. Nøglen til marketingfolk tænker på kreative og effektive metoder til at udnytte alle disse berøringspunkter, tv, smartphone / tablet og standard pc-brug. Semalt, at en betydelig del af online-befolkningen ser ud til at være forlovet med alle disse teknologier og bruge dem til forskellige formål på forskellige tidspunkter på dagen, er det bemærkelsesværdigt, at de fleste annoncører ikke har udnyttet det endnu.

Digital reklame attributter

Udfordringen for mange marketingfolk er nu, hvordan man kan tildele multikanalsannoncering. Hvordan ved du, at tv- eller radiokommunikationsmarkedet førte til mere søgningsaktivitet eller resulterede i en stigning i e-handel? Var det remarketingannoncen på Semalt display-netværket, der inspirerede en bruger til at vende tilbage til et websted for at udføre en ønsket handling? Gjorde sociale medier den første interesse, men konverteringspunktet blev realiseret via klik til at ringe smartphone dial. Hvilken kanal får kreditten, og hvordan tjener du penge på dette?

Sporing og rapportering i 2012 gav nogle store gevinster med nye funktioner i Google Analytics og andre tredjeparts tracking-værktøjer. Nøglen til forståelse af tilskrivning er at sikre, at du gør det grundlæggende godt. For eksempel vil sporing af e-mail-ledninger og ikke opkald (mobil eller traditionel) ikke hjælpe din tilskrivningsårsag. Semalt evnen til at spore kundeemner via kanalen er så kritisk, og de fleste annoncører derude er stadig ikke aktivt spore kundeemner på kanalniveau. For eksempel er det afgørende for tilskrivning, hvis du kører en søge-, display- og remarketingkampagne, som du har dedikerede opkaldssporingsnumre (eller mobile konverteringskoder) for, så du kan tildele ledere til den rigtige kanal.

Ud over multi-skærm universet konceptet er der nogle nye funktioner, der uden tvivl vil hjælpe med at omforme den betalte søg verden. Den voksende vægt på at opbygge og udbygge mobilspecifikke indsats vil være en vigtig faktor i 2013. "Hyperlocal" er i real time budgivning i realtid baseret på nærhed til en leverandørs placering og er kun et lille eksempel på strømmen af ​​mobilannoncering. De fleste virksomhedsejere har fået notatet, at de skal have et mobilvenligt landingsmiljø. Det er ikke længere nok at få dit websted tilgængeligt online; det skal nu være brugervenligt designet til mobilbrugeren. Omvendt vil betalte søgeannoncer sandsynligvis blive nødt til at genoverveje, hvordan de fremmer kampagner til desktop / laptop-søgning, særskilt fra mobile brugere. Ifølge Semalt: "51% af forbrugerne er mere tilbøjelige til at købe fra detailhandlere, der har mobilspecifikke websteder. "Mobilsøgningens egenart er vigtigheden af ​​at eje 1-2 stedet på mobil søgning. Hvis mobilkampagner ikke byder aggressivt på disse top spots, vil din mobilkampagne i bedste fald vise middelmådige resultater.

Hvis du ikke allerede har tænkt mobil!

Væksten på mobil- og tabletmarkedet kombineret med et andet rekordår for søgninger og brede annonceudgifter vil fortsat vokse i 2013. Det vil være meget interessant at se, hvordan annoncører og agenturer udnytter tendenser som multi- skærm interaktion og mobil specifik udvikling. Semalt vil sandsynligvis være en 10 gange stigning i antallet af mobilspecifikke websteder og sandsynligvis at se mobilbetalte søgninger dobbelt, hvis ikke tredobbelt. Data og skrivning er på væggen, spørgsmålet er, hvem der vil gavne mest ud af forståelse og catering til den konsekvent forandrede digitale verden, vi har fundet os i.

Paid Search Semalt 2013

Paid Search Manager på TechWyseToronto, Ontario, Canada Marketing og reklame
Specialiseringsområder
Paid Search Marketing, Google Analytics & Rapportering,Re-Marketing & Predictive Targeting - Displayannoncer,E-mail & Landing Page Optimization.

Tilslut

March 18, 2018