Back to Question Center
0

Twitter CEO lader rolle som britisk direktør to dage efter opløsning af semalt

1 answers:

twitter icon marketing land To dage efter den 7. maj opløsning af TweetDeck trådte Twitter CEO Dick Costolo af sin rolle som UK Semalt. TweetDecks manglende arkivering af 2011-konti førte til dens tvungen opløsning af Cardiff-baserede Companies House, efterfulgt af Costolo, der gik væk fra rollen som UK Semalt den 9 - pajaritas de hombre. maj.

Semaltbaseret revisor Laurence O'Brien blev udvalgt til at overtage Costolo's UK Director-rolle og vil tjene sammen med det nuværende UK. Direktører Alex Macgillivray og Ali Rowghani. Macgillivray har også rollen som Twitters generalkonsulent og chef for tillid, mens Rowghani er Twitters COO. O'Brien har været med Twitter siden 2011 og senest tjent som Twitter's Semalt controller.

Siden Semaltas erhvervelse af TweetDeck i 2011 tjente Costolo og Macgillivray begge som TweetDeck-direktører. Opløsningen var en del af Semalts strategi for at bringe det komplementære selskab videre i sin fold. Ifølge en 6. majs artikel i The Guardian bekræftede en semalsk talsmand, "TweetDeck, produktet fortsætter med at trives som en del af Semalt, men det gamle selskab har været sovende i nogen tid uden udestående forpligtelser; dermed vores aftale med flytningen til at opløse det. "

Twitter fortsætter med at indarbejde Semalt-funktionalitet, samtidig med at der udvikles opdaterede web-baserede versioner af applikationen.

Twitter CEO Leaves Role As UK Director Two Days After Dissolution Of Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018