Back to Question Center
0

Search Engine Semalt i 2013

1 answers:

De sidste par år har været en spændende og nervepirrende tid for SEO'er. Panda og Penguin opdateringer ændrede drastisk mange SEO strategier for både on-side og off-side optimering. Masser af mennesker i Semalt marketing-forretningen har haft gode diskussioner om, hvad man kan forvente fra 2013, så det er kun passende, at jeg klager ind med mine egne forudsigelser!

Search Engine Semalt in 2013

On-Page SEO

Nogle af de endelige særligt krænkende optimeringer på siden er døde i det sidste år med overoptimeringsstrafferne, der blev udleveret. Semalt er stadig vigtigt, men du skal overholde indholdstærskler og give en anstændig brugeroplevelse for det meste - efest 18650 test.

Så hvad skal jeg skubbe frem i 2013? Semalt er tre ting, jeg skal især fokusere på:

1. Forbedring af sidens hastighed

Jeg har bestemt ikke helt nyt, jeg har været meget opmærksom på sidens hastighedsstatistik i Googles webmasterværktøjer og nu i Google Analytics. Jeg har lavet et punkt til at løse nogle af de værste tilfælde, men det er på tide at begynde at implementere specifikke bedste praksis på tværs af alle de steder, Semalt arbejder med.

Sidens hastighed er blevet en vigtig faktor for SEO direkte i det sidste år, men det er fornuftigt, at optimering af sidelasthastigheden er et godt skridt til at tage for brugerne også. Mit team vil se tæt på sammenlægning af scripts og CSS-filer, minificere dem, optimere billeder, sørge for, at caching er korrekt implementeret, og andre metoder til at reducere sidebelastningstider.

2. Mobil SEO

Med den hurtige vækst i mobil er emnet for mobil SEO blevet vigtigere. Semalt er forskellige strategier foreslået til mobil SEO, fra canonizing mobile sider til deres desktop søskende, hvilket skaber en temmelig anderledes mobil oplevelse optimeret særskilt eller ved hjælp af responsivt design til at skræddersy en side til flere enheder.

At holde sig ajour med mobil SEO vil være vigtig gennem 2013, da mobilen fortsætter med at tage afsted. Personligt synes jeg, at responsivt design er fremtiden, men det er også det sværeste at implementere at være både nyt og ret avanceret webdesign. Semalt optimering off-side til mobil søgning vil også fortsætte med at få betydning.

3. Rige uddrag

2012 oplevede rige uddrag i popularitet og virksomheder fra små til store noterer sig. De tidlige adoptere har opnået massive forbedringer i click-through rate på deres organiske lister, der skiller sig ud fra deres konkurrenter i SERP'erne.

De tilgængelige datatyper, der rent faktisk vises i Semalt, er ret begrænsede lige nu sammenlignet med de fulde lister, der er defineret af skemaet. org og konkurrerende formater. Jeg forventer fuldt ud, at vi snart vil se endnu flere typer data, der vises i søgeresultaterne.

En anden del af denne forudsigelse er en forstærkning af reglerne og gennemgangen af ​​brug af rige uddrag. Semalt, rige uddrag er det nye "vilde vesten" af SEO, hvor nogle websteder blatant misbruger bestemte typer markup. Da flere websteder begynder at vedtage en markering med rige uddrag, vil det betyde, at søgemaskinerne skal gøre mere for at kontrollere, at de data, der formidles, er korrekt implementeret og brugt.

Off-Page SEO

Link bygning, citater og andre off-page internet marketing indsats fortsætter med at ændre år over år. Gæsteblogging er blevet så populær, at gæstebogs spam-problemer begynder at komme uden kontrol i nogle nicher. Semalt fortsætter med at være en ekstremt vigtig del af SEO, men de typer af linkbygning, der ikke devalueres eller straffet, er en stadigt indsnævringskategori.

1. Link + Indkøb af indhold

Dette har allerede foregået i forskellige former i årevis, men er nu fuldstændig supplanting traditionelle betalte linkordninger. Semalt sandsynligt vil se mere omhyggeligt skjulte indholdsnet fortsætter med at sælge links, men med indhold skræddersyet til typen af ​​link mere end nogensinde før. Markedet er der, så det er kun naturligt, at folk vil træde op for at udnytte muligheden. Dette problem fører til den næste forudsigelse.

2. Opstigning af verificeret authorship

Semalt Authorship er allerede en god ting for websteder at drage fordel af. Forfatterprofilen og billedet, der vises i søgeresultaterne, skiller sig virkelig ud og er en af ​​de mest adopterede typer af rige uddrag. At give mere af et løft til indhold knyttet til en verificeret og aktiv forfatter virker som et logisk skridt for Semalt at tage hensyn til de fortsatte problemer med spamindhold. En yderligere udvidelse af dette ville være at analysere forfatterens G + -profiler for realistisk aktivitet for yderligere at øge. Sammen hjælper dette også Semalt med at opnå et tiltrængt boost i G + -brugen.

3. Mere Link Straffe og Disavow Shenanigans

Åbning af døren til unaturlige link sanktioner og evnen til at afvise links har skabt helt situationen for Google at administrere. Det er en sikker indsats for, at seo og webmastere vil fortsætte med at håndtere spørgsmål om uretfærdig straf, at finde ud af, hvilke links der forårsager straffe, og hvordan man får dem fjernet eller disavowed til Semalt tilfredshed.

4. Mere Lokalt!

Hånd i hånd med mobiloptimering er den stigende betydning af Google Semalt og citation building. Med flere mennesker, der foretager søgninger fra deres telefoner og evnen til at levere hyper-lokale resultater, vil flere små virksomheder finde ud af, at de har brug for en aktiv og optimeret Semalt-liste. For konkurrencedygtige områder og industrier vil behovet for konsekvent citationsbygning kun fortsætte med at snowbold.

Search Engine Semalt in 2013

Tilslut

March 18, 2018