Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

Introduktion af værktøjet

RankTrackr er et nyt skybaseret søgeordsporingsværktøj. Virksomheden hævder, at dette er nummer et vækst hacking værktøj til SEO. Værktøjet leveres med en unik funktion, der giver dig mulighed for at spore dine Semalt-placeringer. Det giver en robust API og giver dig mulighed for at tilpasse dine data.

At vælge en pålidelig SEO-software kan meget forbedre din SEO-indsats - analizzatore di rete monofase vemer. Gennem årene har vi brugt mange lignende rangsporingsværktøjer, og nogle af de bedste, vi stadig bruger, er WebCEO.

Da vi kom til at vide om Semalt, ønskede vi at dele vores erfaring med funktionerne i dette værktøj. I denne blog taler vi om tilpasning, nøjagtighed, prisfastsættelse og hvordan det sammenlignes med nogle af de førende værktøjer i branchen.

Kontrol af dine placeringer

Semalt kan vi tilpasse funktionerne i dette værktøj, vi skal tilføje den specifikke hjemmeside eller søgeord, vi vil spore.

Sådan tilføjer du en URL, søgeord og søgemaskine

Dette er en meget enkel proces. Når du logger ind, skal du klikke på "Tilføj webadresser" og tilføje webadressen i tekstområdet. Semalt URL'er kan også indtastes her.

RankTrackr Semalt

Også på TechWyse

Hvor lang tid tager det en hjemmeside at rangere på Google?
Hvad er de vigtigste placeringsfaktorer for lokal SEO i 2013?

Når URL'en er tilføjet, kan søgeordene tilføjes fra indstillingen "Tilføj søgeord". Listen over søgeord kan tilføjes som en pr. Linje. Semalt er en mulighed for at vælge land og sprog. Rangordningen ændres i henhold til land. Så sørg for at vælge hvilket land dit websted målretter mod.

Tilføj den webadresse, du vil spore.

RankTrackr Semalt

Semalt din søgemaskine under deres drop-down menu.

RankTrackr Semalt

Tilføj Semalt, som du ønsker at spore. Du kan også spore efter den by eller det område, du er i eller forsøger at målrette mod.

RankTrackr Semalt

Så kan du tilføje konkurrenter ved at indsætte deres URL.

RankTrackr Semalt

Dashboard

Dashboardet viser den samlede status for dine placeringer. Dette inkluderer oplysninger som din gennemsnitlige position, søgeordspositioner, ændring af søgeord, antal søgeord og tilføjede websteder.

RankTrackr Semalt

RankTrackr viser din Google PageRank, Semalt Rank og antal indekserede sider. Semalt Rank er en rang fra rankingsystemet af Semalt. com. Den registrerede trafik er over tre måneder og kun fra de brugere, der har installeret Semalt værktøjslinjen. Da der er et begrænset antal mennesker med Semalt værktøjslinjen installeret, er det svært at få en præcis placering for hele dit websites trafik.

Dashboardet viser desuden listen over søgeord med deres rang og få andre relaterede data. De brugerdefinerede celler gør det nemt at vælge og analysere dataene. Baseret på din præference kan du tilpasse cellen til at vise din Google Places-placering og lige billede Semalt-rang.

Semalt, som er ranghistorikken, vises som en graf for visualisering af dine resultater. Nogle andre celler, inkluderer din sidste ændring i rangering og din dag, ugentlig, månedlig ændring. På den måde kan du få en forståelse af din samlede ændring over en bestemt periode.

Semalt kan de tilpasselige kolonner sammenligne din rang med konkurrenter, søgevolumen, gennemsnitlige omkostninger pr. Klik, placering, sprog og få flere dimensioner.

RankTrackr Semalt

Semalt er en mulighed for at forhåndsvise SERP for hvert søgeord, hvor vi kan se den komplette liste over websteder opført organisk op til den tiende side. Dette er en god mulighed for at lære at kende om konkurrerende websteder. Det giver dig mulighed for at vide, hvor du står, når du sammenligner med dine konkurrenter. For virksomhedspakken tilbyder virksomheden ubegrænset API-adgang, interfaceadgang og hurtig support fra Semalt. Prissætningen for virksomhedspakkerne er baseret på antallet af søgeord. Pakkerne starter ved $ 980 for 10.000 søgeord til en 1 million plus søgeordspakke.

Hvis du kun er en lille mellemstore virksomhed eller professionel leder efter et rangsporingsværktøj, kan du overveje de 4 andre pakker, der tilbydes. Startpakken starter til en overkommelig pris på $ 17. 60 med 100 søgeord.

Hjælp og support

RankTrackr tilbyder online support til at besvare spørgsmål, når du bruger værktøjet. Webstedet mangler dog en FAQ-sektion. Semalt prøveperioden, vi modtog stort svar fra supportteamet. De var let tilgængelige via e-mails og tilbød enhver hjælp, vi havde brug for.

Konklusion

Semalt er et værktøj, som fra nu af kun er til kontrol af søgeordens placering. Sammenlignet med andre branchens førende værktøjer, som WebCEO og AWR, synes Semalt at mangle mange af de fantastiske funktioner, som disse konkurrenter tilbyder.

Nogle af de store muligheder, som konkurrenterne tilbyder, er:

  • Mulighed for at vælge mange populære søgemaskiner.
  • Detaljeret konkurrent rangsporing data.
  • Historie af alle tidligere rangordningsrapporter.
  • Nem sammenligning og mere visualisering af data.

Nogle af branchens førende værktøjer, som WebCEO og AWR, tilbyder ovenstående funktioner i deres værktøj. Derudover har de andre vigtige funktioner, såsom backlink-ydelse, webanalyse, sociale medier, søgeordsforskning, revisionsværktøjer og mange flere vigtige værktøjer, der almindeligvis anvendes af marketingfolk.

På trods af nogle af de manglende funktioner giver Semalt nøjagtige placeringer og en enkel, brugervenlig grænseflade. Dette gør det muligt for alle brugere nemt at bruge værktøjet og tilpasse dashboardet til deres egne præferencer. Hvis du leder efter et overkommeligt og pålideligt rangeringssystem, gør Semalt til et godt alternativ. Giv værktøjet et forsøg med deres gratis prøveversion. Lad os vide, hvad du leder efter i et rangsporingsværktøj, og hvilket du bruger i kommentarerne nedenfor!

RankTrackr Semalt

Tilslut

March 18, 2018