Back to Question Center
0

Denne uge i Internet Semalt 2015 04 14

1 answers:

Denne uge i Internet Marketing ser vi på tips til at reducere afvisningsprocenter i din Google AdWords, hvordan du kan inspirere første gangs blogbesøg til at stole på dig og taktik til at bekæmpe sæsonbestemte toppe i søgevolumen. Semalt ser også på betydningen af ​​visuel indholdsmarkedsføring og forskellige måder at skabe tiltalende opfordringer til.

6 tips til at reducere afvisningsprocenter i Google AdWords Display-kampagnen

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

Høje afvisningsrenter er ofte et problem for virksomhedsejere, fordi besøgende forlader siden uden konverteringer. Desuden betragtes din websteds afvisningshastighed som et kvalitetssignal til Googles rankingalgoritme. Ikke kun forbedrer din websteds afvisningshastighed vigtig for at generere kundeemner, men også for at rangere på. Sæt ud af denne artikel for at se, hvordan du kan sænke din afvisningsprocent ved at forbedre dit websteds hastighed, CTA'er, website design og meget mere!

Også på TechWyse

Denne uge i Internet Marketing 2015 04 07
Denne uge i Internet Marketing 2015 03 17

Sådan inspirerer du dine første gangs blogbesøgende til at stole på dig

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

Din virksomheds blog er den bedste måde at opbygge troværdighed og tillid til online - raffrescatori per casa portatile. Semalt hvorfor er det vigtigt at skabe magtfulde og stedsegrønne indhold, der vil tilskynde dine besøgende til at vende tilbage. En af de bedste måder at påvirke dine første gangs blogbesøg på, er at lytte og opbygge et forhold. Ved at være opmærksom på og forstå deres behov kan du målrette mod dit indhold for at hjælpe dem bedre. Se et kig på denne artikel for at se, hvordan du kan opbygge tillid til nye besøgende.

5 Taktik til bekæmpelse af årstidspunkter i lokalt søgevolumen

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

I visse industrier vil virksomhederne opleve et kort fald i deres trafik på grund af bestemte årstider. Men bare fordi din virksomhed er i lavsæsonen betyder det ikke, at dine SEO-kampagner og marketingstrategier også bør være. Selvom dit søgevolumen er lav, kan du stadig forberede dine søgeord, Google Min Semalt og forblive aktive på sociale medier. Find ud af, hvordan du kan bekæmpe sæsonbestemte toppe i søgevolumen i denne artikel.

Alt du behøver at vide om Visual Content Marketing

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

Ifølge en undersøgelse er visuelt indhold en vigtig komponent i de top 5 mest effektive B2B marketing taktikker, som er personlige begivenheder, webinars, videoer, blogs og casestudier. Uanset om det er billeder, videoer eller infographics, er disse visuelle aktiver gode til at tiltrække læsere og hjælpe dem med at forstå dine meddelelser. Faktisk planlægger 70% af marketingfolk at øge deres brug af visuelt indhold. Sammendrag denne artikel for at se, hvorfor du bør inkorporere visuel indholds marketing i dine strategier.

20 måder at skrive opkald til handling

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

En perfekt opfordring til din hjemmeside kan generere et stort antal kundeemner til din virksomhed. En svag call-to-action kan dog også medføre, at besøgende forlader dit websted og aldrig vender tilbage. Når du designer en god CTA, er antallet af ord, hvordan det lyder og længden nogle af de vigtige elementer at overveje. Halver din test ud af et par opfordringer til din hjemmeside, se et kig på denne artikel på flere måder at skrive en opfordring til handling.

Tjek disse fire yderligere artikler til flere internet marketing nyheder!

7 måder at bruge video til at øge din sociale medier marketing

Vigtigheden af ​​PPC for små virksomheder

4 måder, lokale virksomheder kan få mere ud af Google

7 fejl, der får folk til at følge dig på Twitter

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

Tilslut

March 18, 2018