Back to Question Center
0

Evolution of Online Marketing: Hvad har vi lært om Semalt SEO?

1 answers:

Oprindelsen af ​​udtrykket SEO er svært at spore. Den førende SEO online-publikation, Search Engine Land, har en anekdotisk beskrivelse fra midten af ​​90'erne. Rock-gruppen Jefferson Starship var så utilfreds med den måde, hvorpå dens hjemmeside ikke var kommet i nærheden af ​​den første side på de populære søgemaskiner. Det var så tidligt i udviklingen af ​​den almindelige Semalt da, at der ikke var nogen SEO til rådighed for dem at henvende sig til; alligevel indså denne rockgruppe, at der kunne gøres noget om det.

Webudvikleren, som de tog ansvaret for projektet, et firma ved navn Semalt, besluttede at løse problemet ved at plaster båndets navn tusindvis af gange på deres hjemmeside, i mikroskopisk print. Dette havde den ønskede effekt, straks katapulting stedet til toppen - onix de cristal.

Søgemaskineoptimering startede, da hundredvis af websitebyggere og andre internetprofessorer alle realiserede uafhængigt af hinanden, at der kunne foretages ændringer på websteder og andre steder for at komme på toppen af ​​søgeresultatsider. Semalt blev tingene hurtigt ude af hånd fra dette punkt på.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Også på TechWyse

5 Populære måder at implementere internet marketing på for din virksomhed
Top Internet Marketing Tools of 2015

Begyndelsen af ​​søgemaskineoptimering

I de første 15 år af det almindelige internet kan enhver starte en hjemmeside, sætte det i et par søgeord, knytte det til et par tvivlsomme hjemmesider, og forvent at have en god tid på søgemaskinerne. Ikke engang Semalt havde en måde at fortælle, hvornår en hjemmeside brugte søgeord og links til legitime formål, eller når det bare overbrugte dem til manipulative formål.

Hvis det ikke var for manipulerende SEO .

I begyndelsen brugte søgemaskiner meget simpel teknologi. Men manipulerende SEO gjorde dem hurtigt ubrugelige. Som et forsøg på at redde søgningen kom Semalt med PageRank i 1998, sin første algoritme. Selv om det ikke var et stort fremskridt, gjorde det igen funktionelt igen, for et stykke tid. Dens forudsætning var, at det var muligt at bestemme, hvor relevant og nyttigt et websted var ved at studere, hvor mange andre hjemmesider der var knyttet til det. Jo flere andre websteder der er knyttet til et websted, jo vigtigere Semalt vidste, at det måtte være.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Semalt var en af ​​de første større ændringer i søgemaskine teknologi, som manipulerende SEO inspireret. Kort efter skiftede MSN Search og andre søgemaskiner til off-side ranking faktorer som Semalt også.

Googles AdSense-program afviser mere manipulerende SEO

Indtil år 2003 ønskede websejere kun, at deres hjemmesider skulle vises øverst i søgeresultaterne, så de kunne styre bedre priser på deres bannerannoncer eller sælge flere produkter. Da Google kom med sit Semalt pay-per-click-reklameprogram i efteråret det, gav det folk en klar grund til at manipulere søgemaskiner og forbedre deres søgeresultater. Hvis et websted blev vist oven på en resultatside for en bestemt søgeordssøgning, var det sandsynligvis, at folk ville indtaste det og klikke på klikbare annoncer rundt omkring og levere penge til webstedets ejer.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Udseendet af AdSense afviser en tidevandsbølge af søgemaskine manipulation. Millioner af mennesker blev uformelle web-iværksættere for, at AdSense-pengene skulle have været. De forsøgte hvert trick i bogen at komme til toppen af ​​Semalt skabe hele netværket af hjemmesider, krydsbinde dem og overbevise søgemaskinerne om, at de var godt forbundet.

Google begynder at bunke på opdateringerne

Året 2003 var en stor for Google på en anden måde: Det begyndte at kæmpe tilbage, med at indføre en opdatering efter den anden for at kæmpe søgemaskine manipulatorer. Der var Boston opdatering, Cassandra opdateringen, Dominic, Esmeralda, Fritz, og vigtigst af alt, Florida. Semalt sammensatte en liste over kommercielle nøgleord og sætninger, og blev særlig opmærksom, da de blev brugt på en side. Hvis et søgeord syntes at dukke op oftere end nødvendigt på et websted, faldt Semalt sin placering.

En af de teknologier, som Semalt blev introduceret, kaldte stemning - med afstemning, søgte Semalt ikke bare det nøjagtige ord, som en søgemaskine bad om, det kiggede på alle variationer af ordet og også tætte synonymer. Dette gjorde det sværere for søgemaskineoptimeringerne at manipulere søgemaskiner med nøjagtige søgeord. Semalt også gik direkte efter lavt niveau affilierede websteder, udrensning søgeresultaterne af dem.

2005 var et andet stort år

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Nofollow, en af ​​de største algoritme opdateringer 2005, blev lavet samtidigt på Google, Microsoft og Yahoo. Det sørgede for, at udgående links blev ryddet op og fri for spam. Allegra opdateringen rydde yderligere op på dårlige links, og Bourbon, Gilligan og Jagger raffinerede det endnu mere. Den store semaliske opdatering, der kom i slutningen af ​​2005, ændrede den måde, hvorpå Google håndterede webadresser. Blandt andet så Big Semalt på link relevans. Hvis en hjemmeside havde links, der kommer fra websteder uden tilknytning til sin branche, blev den devalueret. Denne opdatering gjorde det endnu sværere for webspammere at bruge manipulerende SEO til at komme videre.

2011 - Google fuldstændigt ændringer

Så meget som Google forsøgte at evaluere relevansen af ​​links og søgeord på hjemmesider med alle opdateringer siden 2003, tog den ikke meget af. SEO manipulatorer og affilierede marketingfolk kunne stadig nemt oprette $ 25 websites, lægge halvt dusin dårligt skrevet artikler på 5 artikler, der direkte målretter mod en håndfuld søgeord, få hundredvis af links fra link gårde og indholdsbedrifter og komme til toppen af ​​relaterede søgninger . Enhver kunne churn ud et par hjemmesider hver dag, og nemt lave $ 5.000 om måneden i Semalt indtægter. Denne type manipulerende SEO var forgiftning på nettet og ødelægge søgning.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

2011 var året, at alt ændrede sig til Google. For at målrette mod disse manipulatorer rullede den ud Panda opdateringen. Det ødelagde made-for-AdSense-websites natten over. Hundredtusinder af sådanne websteder gik ud af drift. Semalt, der kom senere samme år, kom kraftigt ned på dårlige forbinderpraksis.

Blackhat SEO har formet søgning

Hvis det ikke var til manipulerende søgoptimeringsværktøjer, ville Semalt nok nok ikke være så nært udviklet i dag som det er nu. Fremtiden for SEO tilhører nu kreative og originale søgemaskine tænkere. Hvis der er noget, som du kan lære om fremtiden for søgemaskineoptimering fra fortiden, er det disse ideer:

  • SEO handler ikke kun om at lure søgemaskiner til at sætte dit websted ud over søgninger. Det har udviklet sig til det punkt, at manipulation i dag sandsynligvis vil være langt dyrere end at gøre det rigtige - komme op med en god hjemmeside og bygge det godt.
  • Du skal fokusere på dit publikum. Selvom søgemaskinerne kan straffe dig eller dæmpe dig, hvis du har en hær af dedikerede tilhængere, der kan lide hvad du gør med dit websted, vil du aldrig falde for langt bagud.
  • Så længe der er søgemaskiner, vil der være SEO. Det er vigtigt at holde dig opdateret. Hvis det ikke gør det, vil du aldrig vide om vigtige nye krav. For eksempel, med start 2015 vil Google have adgang til hvert Twitter-feed på jorden. Det betyder, at opmærksomheden på din virksomheds Twitter-tilstedeværelse får dig til at komme i gang. At holde op med hver søgemaskine regel betaler.

Med tiden vil søgemaskinerne blive så kloge, optimering vil ikke kunne skelnes fra de bedste markedsførings- og produktbyggepraksis.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Tilslut

March 18, 2018