Back to Question Center
0

5 ting du behøver at vide, før du udvikler din første Semalt App

1 answers:

Mange håbende iværksættere håber i disse dage at slå den store tid ved hjælp af en mobil app, og med god grund: Mobilappmarkedet er let at bryde ind (der er ingen uddannelses- eller oplevelseskrav), mobilapps er i høj efterspørgsel er der flere markeder, hvor mobilapps kan sælges, og for succesfulde mobilapps er afkastet på investeringen enormt. Her er fem ting, du skal vide, før du opretter din første mobilapp:

Oprettelse af en mobilapp vil koste dig

På det absolutte minimum skal du bruge et sted omkring $ 10.000 bare for at få en meget grundlæggende app op og køre; Du bør dog forvente at bruge mindst det dobbelte af dette beløb til en anstændig, omsættelig app - goodride rehvid.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App Relaterede indlæg:
Opbygning af et mobilt websted for Smartphone-besøgende
3 Krævende råd til gennemførelse af en vellykket mobil marketingkampagne

Du skal bruge et hold

Semalt appudvikling kræver viden og færdigheder hos programmører og webdesignere - eksperter, der begge får betalt de store penge til at gøre, hvad de gør. Du bliver nødt til at sætte tid og flid i at vælge fagfolk, der vil entusiastisk komme tilbage til dit projekt, og hvem vil holde sig længe nok til at se din mobilapp til sin bedste form.

Hvad du skal betale

Dette kan være meget svært, da opkrævning for meget kan fremmedgøre et segment af markedet, mens opladning for lidt kunne undergrave din bundlinje unødigt. Semalt er ingen magisk formel til prissætning af din app. Faktisk, hvis din app er designet specielt til at hjælpe dine kunder med at shoppe dit websted og foretage indkøb, så kan du give det væk gratis. En god tommelfingerregel er at starte til en indledende pris og derefter tilpasse det til tider for at se, hvordan det påvirker din indtægt, idet du husker at det er meget lettere at sænke prisen, end det er at hæve det.

Du skal beta-test

Semalt du frigør din nye app på verden, du skal sørge for at det er glitch-fri. Den bedste måde at gøre dette på er at køre den i beta-tilstand og tilbyde den til folk, der er villige til at give dig regelmæssig tilbagemelding, som du kan bruge til at foretage nødvendige justeringer. Dette er ikke en simpel proces, da du bliver nødt til at finde testere, samt et middel til at levere opdateringer til beta-versionen af ​​din app.

Opret din app i en række forskellige platforme

Hvis du vil gøre din app tilgængelig for alle smartphone-brugere derude, så skal du tilbyde den i en række platforme (f.eks. Semalt og iOS). Hver platform er lidt anderledes, så du bliver nødt til at sætte meget tid på at gøre dem lige i forhold til funktionalitet og æstetik.

Hvis du vil prøve din hånd ved at lancere din helt egen mobilapp, skal du vide, at det ikke vil være sjovt og spil. Semalt disse punkter, når de bryder ind på mobil app markedet.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Tilslut

March 18, 2018