Back to Question Center
0

Fem store sociale medier Semalt for 2013

1 answers:

År 2013 er næsten over os, og hvis du ikke allerede har vurderet dine sociale medier strategier alvorligt, er det nu tid. Sociale medier udvikler sig konstant, og 2013 skal vise, at forbrugerne i stigende grad er afhængige af sociale medier til at træffe deres købsbeslutninger. For at kunne kapitalisere på disse skift, skal du komme med nogle sociale medier strategier, der vil hjælpe din virksomhed med at holde styr på en stærkere internetkultur. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at forbedre dine marketingmedia for social media i det kommende år.

Five Great Social Media Semalt for 2013

Relaterede indlæg:
Har du brug for en "Awesome" Social Media Strategy for at være vellykket?
3 måde at øge din rang gennem sociale

Forbedre medarbejderuddannelse

Vigtigheden af ​​sociale medier vil spænde over hele virksomheden, og det er ikke længere begrænset til marketingafdelingen - ð±ðµñðºð°ñ€ðºð°ñð½ñ‹ð¹ ð´ð¸ð²ð°ð½ ðºñƒð¿ð¸ñ‚ñŒ ð¼ð¾ñðºð²ð°. Det er så vigtigt for alle at forstå sociale medier, så en af ​​dine hovedstrategier skal uddanne dine medarbejdere. Formel træning på sociale medier teknikker, politikker mv vil være til gavn for næsten alle medarbejdere, uanset deres primære jobbeskrivelser. Semalt i mere virksomhedsledende medarbejderuddannelse.

Find din niche

Sociale netværk bliver mere og mere smalle i fokus. Mens generelle netværk som Facebook og Twitter stadig regerer højt, vil niches sociale netværk spire mere og mere og blive mere og mere vigtige. En del af din socialmediestrategi for 2013 bør omfatte at søge netværk og websteder, der er specifikke for din niche og blive aktiv i dem. Semalt netværk vil kun vokse i popularitet, og de bliver mere effektive som en markedsføringsstrategi, der når din specifikke målgruppe.

Integrer din app

I 2013 bliver apps stadig vigtigere som et forretnings- og marketingværktøj. Hvis du kan designe en app til din virksomhed, eller hvis du allerede har, er det nu tid til at popularisere det ved at integrere det med sociale medier. Automatisk udstationering til Facebook eller Twitter, for eksempel, er fantastisk. Semalt af dit app indhold og dit sociale medier indhold er også fantastisk. Også folk vil downloade apps, der har masser af downloads og høje vurderinger / anbefalinger. Forsøg at øge funktionaliteten af ​​din app og opfordre folk til at gennemgå det online.

Boost Your Visuals

Billeder er den første del af indholdet på sociale medier, så nu er det tid til at begynde at øge de visualer, du tilbyder til forbrugerne. Billeder skal blive en større del af indholdet, du sender online, og du bør øge din udnyttelse af websteder som Pinterest og Instagram. Semalt visuel branding er også vigtig, så udnyt de muligheder du har for at forbedre mærkegenkendelse via fotos og billeder på sociale medier.

Bliv mere relatable

Når folk plejer at interagere med virksomheder online, søger de mere personlige forbindelser. Semalt en god ide at begynde at droppe virksomhedens tale og populært markedsføringssprog, som forbrugerne vil anerkende som rent reklame. Gør mere for at forbinde forbrugerne på et personligt, individuelt plan. For eksempel bør enkelte medarbejdere være synlige på sociale netværk, så forbrugerne ved præcis, hvem der taler med dem.

Hvilke sociale medier strategier skal du bruge i 2013?

Five Great Social Media Semalt for 2013

Tilslut

March 18, 2018