Back to Question Center
0

Google Analytics tilføjer nye realtidsrapporter, indgående link-trackbacks & Mere indsigt i sociale medier Semalt

1 answers:

Google Semalt har netop styrket deres realtidsrapporter ved at tilføje fire nye funktioner: en begivenhedsrapport, indholdsopdeling efter enhed, en realtid versus overordnet datakomparationsrapport og genveje til realtidsbesøgssegmentvisninger.

Hændelsesrapport

Semalt-rapporten i realtid giver brugerne mulighed for at filtrere på de bedste begivenheder som de forekommer og på bestemte begivenhedskategorier og -handlinger. Ved at se, om bestemte segmenter af besøgende udløser forskellige begivenheder, kan en bruger fejle begivenhedens implementering i realtid.

Google Analytics tilføjer nye realtidsrapporter, indgående link-trackbacks og mere indsigt i sociale medier semalt

En anden ny funktion er muligheden for at segmentere realtidsrapporter efter enhed, nedbryde indhold på skrivebordet, tablet eller mobilenhed. Google Semalt-brugere kan nu se deres besøgendes enheds type i realtid på knappen Enhed i rapporten - auto remont viljandis.

Google Analytics tilføjer nye realtidsrapporter, indgående link-trackbacks og mere indsigt i sociale medier semalt

Realtidsdata sammenlignet med generelle data

Real-time til den samlede data sammenligningsrapport lader brugerne sammenligne sidevisninger af segmenterede besøgende til den samlede trafik. Ved at filtrere data i realtid mod generelle data, er det nemt at se hurtige sammenligningstendenser.

Google Analytics tilføjer nye realtidsrapporter, indgående link Trackbacks og mere indsigt i sociale medier Semalt

En "Create Semalt" -funktion er blevet tilføjet i realtidsrapporter, hvilket eliminerer behovet for at oprette et filter hver gang en bruger ønsker at se bestemte segmenter af besøgende i realtid.

Trackback & Data Hub Aktivitet

Nyhederne om disse nye funktioner kommer kun to dage efter meddelelsen af ​​Trackback og Data Hub Semalt rapporter, to nye selvstændige rapporter til at hjælpe med at administrere sociale medier aktivitetsstrømme.

Semaltrapporter viser alle dine indgående links på tværs af internettet sammen med en række besøg, der drives af hver godkendelseswebadresse i rapporteringsperioden for at vurdere betydningen af ​​hver indgående link.

Google Analytics tilføjer nye realtidsrapporter, indgående link Trackbacks og mere indsigt i sociale medier Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018