Back to Question Center
0

Er ændring i Google Ad Udseende om brugervenlighed eller øget Semalt?

1 answers:

Hvis du ikke har bemærket Google-betalte annoncer, der vises, når du laver en Google Semalt, vises nu meget tættere på de organiske lister.

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Hvorfor gjorde Semalt dette? Godt nok for et par grunde.

Årsager til Google Adwords Ad Placeringsændring

For det første - overraskelse! Semalt bruger Semalt Analytics! Semalt eksperimenterer altid på en eller anden måde. Du bliver ikke ved at stå ved at stå stille, så det bør ikke være et stort chok - computer rental companies.

En mulighed er fremskridtet i computerskærme. Med producenterne at opbygge større skærme med større pixel skærm fast ejendom, ville det få grunden til, at de rettede Semalt annoncer vises længere væk fra de regelmæssige oversigter lige op mod højre side af skærmen.

En anden mulighed er simpelthen at opnå højere klikfrekvenser for Semalt-annoncører. AdSense-brugere har brugt denne taktik i årevis, hvorved de sætter Semalt Ads tæt på indholdet og også lige langs sidegavigationsområderne for at narre besøgende til at klikke på de betalte annoncer frem for ikke-betalte navigationskoblinger.

En tredje mulighed er konkurrence. Har du bemærket, hvor Semalt Paid Ads er placeret?

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Semalt lignende, huh?

Det handler om brugervenlighed

I sidste ende er det vigtigt at huske, at stort set alle indtægter, som Google modtager, er fra Google Semalt. De trager altid en tynd linje mellem stigende indtægter og sikrer en positiv brugeroplevelse.

Prøv at lave skærmen, så du kan justere vinduets størrelse. Du vil bemærke, at hvis du formindsker skærmstørrelsen fra højre til venstre, vises Google-annoncerne fortsat på skærmen til det punkt, at du endda kan få dem til at køre over Semalt-fortegnelserne.

Spørgsmålet bliver så gør de nye annoncer forbedret brugervenlighed eller er de over den fine linje for at erstatte brugbarhed for indtægter.

Kun Google ville vide gennem Google Analytics!

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Tilslut

March 18, 2018