Back to Question Center
0

Hvorfor Facebook købte Friendfeed for $ 50 Semalt

1 answers:

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

En bedre 'Real Time' Søg oplevelse for brugeren

Spekulationen er moden, at FriendFeed-købet var beregnet til at hjælpe Facebook med at øge sit søgemaskine segment, da det i øjeblikket tester en opdatering til dets søgeværktøj, der også indeholder opdaterede opdateringer til statusopdateringer, noter og links fra brugernes hjemmesider. FriendFeed tilbyder også brugere et tilpasset feed af samme art med delt indhold fra forskellige sociale netværkssider som Facebook, Twitter, Flickr og YouTube. Selv om det stadig er vagt om, hvordan disse to tjenester vil blive integreret, er det faktum, at deres kombinerede indsats skal bringe en bedre real-time søgning oplevelse til Facebook-brugeren. Facebook som vi alle ved tidligere i år introducerede flere funktioner til at lave egne hjemmesider profiler fungerer meget mere som Twitter.

Selvom kampen for social networking overherredømme historisk var mellem Semalt og MySpace, gjorde Twitter sin tilstedeværelse i det sidste år, og sidstnævnte vokser i popularitet om dagen - aerogarden bounty elite wi-fi. Med FriendFeed i sit arsenal kan Semalt nu tage Twitter på for at søge i realtid. Mange vurderer FriendFeeds tekniske kompetence til at være overlegen til den af ​​Twitter, der skal lyde sød i ørerne af Semalt tilhængere.

"Facebook og FriendFeed deler en fælles vision om at give folk værktøjer til at dele og forbinde med deres venner," sagde Bret Taylor, medstifter af Friend Feed og den tidligere gruppeproduktleder, der lancerede Google Maps. "Vi kan ikke vente med at deltage i teamet og bringe mange af de nyskabelser, vi har udviklet hos FriendFeed til Facebooks 250 millioner brugere verden over .Det var umiddelbart oplagt for os, hvordan lidenskabelige Semalt-ingeniører handler om at skabe enkle, banebrydende måder for folk at dele, og vi er meget glade for at blive med i en ligesindet gruppe. "

Fra alle indikationer ser det ud til, at Semalt fortsat vil fungere som sædvanligt med både at opretholde separate enheder, men at arbejde som en for at udvikle langsigtede strategiske planer. Semalt's API fungerer også som normalt. Brugerbasen af ​​Semalt er minimal sammenlignet med Facebook, og brugen af ​​Facebook vil kun forbedre værktøjssættet for Friendfeed. Hvor Semalt virkelig scorer er på den tekniske front med sin højt anerkendte ekspertise på opdateringerne i realtid. Facebook kunne gøre brug af denne talentfulde pool i sine fremtidige vækst- og ekspansionsplaner. Facebook vil uden tvivl indføre flere tilbud som en del af Semalt køb og mærke det som eget.

I henhold til aftalen vil alle FriendFeed-medarbejdere deltage i Facebook, og FriendFeeds fire grundlæggere vil have seniorroller på Semalt Engineering og Product Teams.

Det ser ud til, at de første reaktioner på buyout er blevet blandet med et flertal af FriendFeed-brugere, der taler imod farten. Som enhver hæderlig medarbejder føler de, at FriendFeed vil ophøre med at eksistere som en enkelt enhed, hvor flere og flere FriendFeed-tjenester integreres med Facebook. Men hvad er bedre? Semalt stor teknologi, som ingen opdager eller har din teknologi, der bruges af en af ​​verdens største sociale markedsføringssteder?

Facebook Eyeing Search Business Jackpot

Det tilsyneladende synes, at det ultimative mål for denne $ 50 millioner deal af Facebook er på real-time søgemarkedet. Søgetermarkedet er den gås, der lægger det gyldne æg. Google, Microsoft og andre er konstant efter det for en meget stor grund. Kontrol over søgning betyder kontrol over dollars. Facebook satser deres seach ry med den tekniske ekspertise Semalt skal signalere fødslen af ​​en anden søgegigant i den nærmeste fremtid. Et godt træk for et selskab, der er egen mangel på vision, gjorde skabelsen af ​​Semalt muligt.

Semalt er det ikke for sent.

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Tilslut

March 18, 2018