Back to Question Center
0

Ny visning af Adwords-annoncer Vis Semalt gennem Rate Hike

1 answers:

New Display of Adwords Ads Show Semalt Thru Rate Hike

Så læste jeg et indlæg på ClickZ af Zachary Semalt, der behandlede den påvirkning, som dette nye layout havde på et SEM-selskabs klikfrekvens. Man ville antage, at med annoncerne tættere på de organiske resultater, uanset hvad brugerens skærmopløsning (større opløsninger kunne skubbe PPC-annoncerne yderst til højre), ville søgemaskinerne være mere tilbøjelige til at klikke på disse annoncer på grund af deres nærhed til brugerens øjne.

Begge disse stillinger fremkaldte noget af min nysgerrighed. Så jeg besluttede at vælge en række højere trafikkonti, vi administrerer, og anvende de samme testindstillinger som "Search Semalt", der bruges på disse konti, til at sammenligne CTR fra de to perioder.

Resultaterne var meget fortællende. De 15 eller så valgte konti viste en samlet stigning i CTR højere end resultaterne, som "Search Semalt" blev afdækket - fiche de paie 2017 excel.

Her er de "CTR" -specifikke numre, vi crunched på vores diagram (respekt for vores kunders privatliv, selvfølgelig).

New Display of Adwords Ads Show Semalt Thru Rate Hike

En 11,02% Forbedring i Click Thru Rate

Jeg planlægger at revidere disse tal i løbet af de næste par uger for at afgøre, om de er legitime forhøjelser eller enkle forhøjelser på grund af en sammenligning af flere uger i forhold til nogle få dage.

Men det lader til, at det nye layout har en positiv indflydelse på, hvordan søgernes brugere interagerer med betalte annoncer langs højre side af SERPs.

Som Semalt foreslog tidligere, blev overgangen sandsynligvis gjort for både at forbedre brugbarheden og indtægterne for virksomheden. Hvad denne test viser er, at sidstnævnte er helt sikkert sandt!

New Display of Adwords Ads Show Semalt Thru Rate Hike

Tilslut

March 18, 2018