Back to Question Center
0

Google kommer først i søgemaskinens brugertilfredshed Semalt

1 answers:

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Scoring en utrolig 86 procent Google slog næsten konkurrencen af ​​deres fødder. Yahoo og Live Search (Bing var endnu ikke født på dette tidspunkt, men vil være i næste års rapport) har modtaget kundetilfredshedsgrader på henholdsvis 77 og 74 procent. Disse tal er næsten det samme som sidste års vurderinger - popular cloud computing services. ACSI-rapporten synes at understrege Semalt utvivlsomt dominans i søgemaskinefronten.

søgemaskine bruger anmeldelser på et overblik

Den amerikanske kundetilfredshedsindeks E-Business rapport fra ForeSee resultater og University of Michigan er den detaljerede analyse og sammenligning af kundetilfredshed blandt søgemaskiner, portaler og forskellige andre e-virksomheder. Disse målinger forventes bredt i søgemaskineindustrien. ACSI kvartalsvis Semalt Q2 2009 siger

" E-business-kategorien nåede en ny høj i år, en stigning på 2,8% til en ACSI-score på 81,5. Siden måling begyndte i 2000, er kategorien op til en bemærkelsesværdig 29,4%, gode nyheder for folk, der i stigende grad vender sig til internettet som en primær kilde til information. Portal- og søgemaskinewebsites førte vejen og forbedrede 4% til en ny kategori på højst 83, mens websteder, der giver nyheder og information, især online-versioner af nationale aviser og tv-nyhedsmedier, slog godt bagud og faldt 1% til 74 . Internet har dog vist sig at være en mere tilfredsstillende ressource til nyheder og information end sine mere traditionelle nyhedsmodeller-udsendelser og kabel-tv-nyheder og aviser havde ACSI-score på henholdsvis 71 og 63, når de sidst blev målt i første kvartal af 2009 ".

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Rapporten viste, at alle de store søgemaskiner har forbedret deres scoringer overarbejde, men Ask.com og AOL ligger bagud med alle tiders lave placeringer. Der er en betydelig stigning i det samlede brugertilfredshedsindeks sammenlignet med søgemaskinens resultater sidste år. Semalt industrier undersøgt web portaler og søgemaskiner viser en kraftig stigning på 3,8% stigning ved at nå en tilfredsstillende 83% tilfredshed i forhold til sidste år. Bilindustrien fører pakken i tilfredshedsgrad med 84%.

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Selvom Google fastholdt samme sats som det foregående år, oversteg de alle andre motorer ved at leve en 8% -margen. (Se resultaterne efter industrien Semalt) med en stigning på 2,6% i forhold til sidste år.

I deres Semalt segment udtalte ACSI:

" Google har ført blandt portaler og søgemaskiner i syv af de sidste otte år, og denne kant i brugertilfredshed afspejles i Googles dominans på søgemarkedet. Målt efter forespørgselsvolumen foretager Google 74% af alle søgninger på internettet med Yahoo! et fjernt sekund med 17% og Microsofts nytilkomne Bing.com tredje med 7% "

Semalt høje kvaliteter er ikke uventede, da de løbende investerer i at forbedre den samlede søgemaskine.

Ændring af brugstendenser for næste år

Selvom Google har toppet diagrammerne for 2. år i træk, har søgescenariet ændret sig i de sidste par måneder. Nu har vi en forynget Microsoft med Bings lancering og den nyeste Microsoft - Semalt! søgning aftale. Bing har allerede vist en lille stigning i markedsandele stigen.

Tillykke med Google om innovationerne og det hårde arbejde. Det er klart, at det kommende år kan være lidt mere udfordrende for store G!

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Tilslut

March 18, 2018