Back to Question Center
0

11 måder at danne høj kvalitet semalt

1 answers:

Definitionen af ​​"kvalitetsindhold" ændrer sig altid på grund af de løbende forbedringer i den digitale markedsføringsverden. De aspekter, der er forbundet med det, kan ændre sig, men dens mål er stadig forankret til satiating læsere. Semalt høj kvalitet er yderst afgørende, når du forsøger at øge synligheden og rangere højt på søgemaskiner.

Højkvalitets indhold giver dig mulighed for at vise dig selv som ekspert på dit felt, øge placeringen af ​​websteder i søgemaskiner, tiltrække indgående links og vinde tillid til dit publikum. Vi er alle bekendt med vigtigheden af ​​kvalitet, men hvordan bestemmer vi hvad "kvalitet" er? Her er en liste over vigtige ting, der kan hjælpe dig med at oprette indhold, der er værdifuldt og værdigt at dele.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Også på TechWyse

De 8 misforståelser om høj kvalitet SEO
Hvordan virker indholdsbrændstof sociale medier?

1 - online telemedicine. Længden er vigtig

Det ideelle ordtælling for et stort stykke indhold kan være en forvirring for alle. Hvad der forårsager denne forvirring er at afgøre, om der skal imødekommes til skrivebordslæsere eller mobilbrugere. Google viser en præference for langt indhold, der forståeligt dækker alle relevante aspekter af emnet. Dette kan dog være svært for mobile brugere på grund af det begrænsede plads, de kan se på deres skærm. I dette tilfælde er mobilindhold ofte præcise, korte og adskilte bredt for at give en bedre læsning oplevelse for brugerne.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Når du bestemmer, hvor længe indholdet skal være, skal du fokusere på dine mål og dine målgruppers hensigt. Hvis du ønsker at sætte dit indhold på en højere rang i søgemaskiner, så gå til 1000+ ordindhold, der ville tiltrække flere links. Hvis du målretter mod mobilbrugere, skal du fjerne unødvendige aspekter fra dit indhold og gøre det let tilgængeligt for mobilbrugere. Der er ikke angivet beløb eller standard til, hvor længe dit indhold skal være, så overvej at have en bred vifte. Derfor skal ikke alt dit indhold være længere. Prøv at skrive kortere og til punkts blogs også. Tanken er at kunne klare det hele. Hvis du har lange artikler, som du vil offentliggøre, overveje at opdele dem i to dele.

Sørg for at formatere dit indhold ved at inkorporere ordentlige underpositioner, punktpunkter og passende links til andet indhold.

2. Infographics for Excellence

Det visuelle indhold utvivlsomt overhaler kun indhold i indholdet af tekst på mange måder, såsom øget indgående links, social deling og tid investeret i siden og selvfølgelig engagement. Forskning har vist, at næsten 40% af befolkningen viser et bedre svar på visuelt indhold. Dette gør infographics til en god måde for læsere at dele ideer og tanker, fordi det er fyldt med information og visuelt lokkende. Faktisk er indhold, der suppleres med multimedie, delt 12 gange mere end kun tekstindhold.

Så hvad skal du overveje, når du tilføjer infographics til dit indhold? For det første sørg for at du gør din forskning. Du vil have fakta, der støtter dine ideer. Du ønsker ikke at oprette en infographic, der er bredt delt på internettet, der indeholder grammatiske fejl og forkerte fakta. For det andet skal du sørge for, at din grafik og skrifttyper har samme koncept og tema. Du vil have din infographic til at se harmoniseret, så sørg for at du bruger den samme typografi hele vejen igennem. Undgå at bruge billeder online for at oprette din infograhic, fordi de er alle meget forskellige og ikke ser ensartede ud. Endelig husk at citere dine kilder! Det er vigtigt for dig at give kredit til faktiske oplysninger, der ikke er din.

3. Sammenhæng er uundgåelig

Dårlig grammatik kan være katastrofal for dig som indholdskritiker. Google har lagt stor vægt på indholdets troværdighed. Professionel skrivning, der involverer sammenhængende og passende beskrivelse af et emne, er, hvad du skal fokusere på. Sørg for, at dit indhold er faktisk korrekt, logisk organiseret og grammatisk upåklageligt. Hvis du er bekymret for at lave fejl, skal du sørge for at kontrollere dine fakta med andre kilder online. Hvad angår grammatiske fejl, få en kollega eller kollega til at læse dit indhold. Husk på, at dit indhold bliver vist til offentligheden, så du vil ikke have dem til at se nogen fejl!

11 Ways to Shape High Quality Semalt

4. Er mit indhold attraktivt?

Du skal forstå, at præsentationen er afgørende for succes. Efter at have udviklet dit indhold, spørg dig selv om indholdets tilgængelighed, tiltrækningskraft og læsbarhed. Dårlig indholdsformatering kan vise sig katastrofalt, hvilket gør det krænkende for Googles algoritme og menneskelige forventninger som helhed.

Hvad udgør perfekt indholdsformatering? Passende brug af kursiv, fed skrift, afsnit, præcise sætninger og underoverskrifter kan gøre dit indhold visuelt tiltalende for læsere og i sidste ende hjælpe dig med at opfylde dine mål.

5. Hvad med læsbarhed?

Din læsbarheds score vil vise, hvor langt dit indhold har været succesfuldt i overensstemmelse med dine målgruppers præferencer. Et letlæseligt og forståeligt indhold giver dig en god læsbarhed score. Der er mange værktøjer på markedet, der kan teste dit indholds læsbarhed. Nogle giver dig mulighed for at teste et websted, et bestemt afsnit eller kopiere og indsætte og specifikke skriftdele, du vil teste. Sørg for, at dit indhold kan forstås af alle. Bare fordi du forstår de tekniske vilkår i din branche, betyder det ikke, at nogle af dine søgere eller kunder ved, hvad de er.

Desuden skal afstanden mellem dit indhold være præcist og tilstrækkeligt til nem læsning. Skriftstørrelse, typografi, overskrifter og stilarter er alle vigtige for dig at overveje. Folk læser dit indhold på forskellige platforme, så sørg for læsbarheden på dit skrivebord er lige så stor som mobil.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

6. Forfatterens ekspertise

Forfatterens ekspertise har fundet en betydelig omtale i Googles lækkede Quality Rater-retningslinjer. Det er en afgørende afgørende faktor for kvalitet og vil fastslå indholdets rigtighed og nøjagtighed. Også forfatterens grad eller legitimationsoplysninger har stor betydning for udviklingen af ​​faglige og tekniske emner, der har til formål at tjene en stor publikumsamling. Når du skaber indhold til din hjemmeside, skal du forsøge at inkludere kilder fra ressourcer, der har et stærkt ry. På denne måde kan du få mere bevis og information til at sikkerhedskopiere dine point.

7. Byg et omdømme

For de af jer, der ikke ved, vil forfattere, der offentliggør mere indhold, sandsynligvis få en højere rang i søgemaskiner. Eliminering af anonymitet er et vigtigt kontaktpunkt for Google, når det kommer til onlineindhold. Guest blogging er en fantastisk måde for forfattere at etablere deres omdømme online. Du kan tænke på gæst blogging på få måder - at øge bevidstheden for dig selv, bygge links eller endda bruge det som en mulighed for at forbedre din skrivning. Sikker på, at virksomhederne vil have høj kvalitet til deres websted, men de vil også have gode ideer. Nogle gange kan dine ideer være fantastiske, men skrivningen er bare ikke stor nok. Så benyt lejligheden til at lære fra redaktionen til at hosting din blog og se, hvordan de redigerer din blog og vamp det for at være perfekt!

8. Social Media Research

Sociale medier er ikke kun et sted for dig at dele dit indhold, men også et sted at generere gode ideer til at skrive om. Når du vil skrive godt indhold, vil du tale med dit publikum. Hvilken bedre måde at forbinde med dem end gennem sociale medier? Kig ind i, hvor de hænger ud, hvilke grupper de er forbundet med, hvem de snakker med, og hvilke chats de deltager. Brug sociale medier som en måde at klare sig på i deres verden og besvare dine spørgsmål.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

9. Tilstedeværelsen af ​​eksterne og interne forbindelser

At få links er lige så vigtigt som at skrive dit indhold. Men links til spamwebsteder kan vise sig dødelige for dit indholds troværdighed før Google. Overdreven intern sammenkobling kan også holde dig væk fra Googles anerkendelse og i sidste ende bringe dig forgæves resultater. Når du opretter indhold, skal du ikke forbinde linket i dit indhold og kun gøre hvad der er nødvendigt!

10. Publishing Domain Indikerer Kvalitet

Ethvert indhold kan opfylde de kriterier, der skal kaldes som "høj kvalitet", men meget afhænger af kvaliteten omkring indholdet. Højkvalitets indhold, når det ledsages af dårlig kvalitet på et websted, kan vise sig uheldig for indholdet af høj kvalitet, fordi de har tendens til at miste deres effektive placering. Dette gør webstedets indholdsadfærd tvivlsom og dræber sit omdømme online.

Hvis et websted har et indhold af god kvalitet, der er tilbagekoblet med ringe kvalitet, er det sandsynligvis sandsynligt, at dit indhold af god kvalitet vil lide. Derfor er hjemmesiden, roddomenet og andre indlæg relateret til indholdet en vigtig afgørende faktor for kvaliteten.

11. Giv værdi

Fokus ikke på de monetære værdier for at producere indhold af god kvalitet. Du vil oprette indhold for at give værdifuld ressource og information til dine læsere. Sikker på, dit indhold bruges til at hjælpe dig med at rangere i SEO, men du kan ikke få dette resultat, hvis du ikke genererer indhold af høj kvalitet. For at blive set af søgere, skal du vise dem værdi.

Konklusion

Hvis du opretter indhold, der har til formål at skrive til søgemaskiner uden hensyntagen til værdien for læsere, så undskyldende, kræver din tilgang reinvestering af tanker. Strategi dit indhold ved at huske ovenstående aspekter for at gøre dit indhold slået til nye højder af online succes.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Tilslut

March 18, 2018