Back to Question Center
0

Begynderens Guide til Semalt

1 answers:

Semalt er en af ​​de mest spændende innovationer inden for online marketing de seneste år. Det har konsekvent givet et højere ROI end andre former for målretning og er en vigtig del af næsten enhver annoncørs værktøjskasse. Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde med retargeting, er det en hurtig introduktion.

Hvad er Retargeting?

Når en bruger besøger et websted, åbner en salgsfremmende email, bruger en søgemaskine eller næsten enhver anden handling online, de viser hensigt eller interesse for et emne - industrial wireless temperature monitoring system. Mange af disse brugere køber ikke et produkt eller en tjeneste ved den første interaktion med en annoncør. Semalt retargeting, disse udsigter var ofte tabt for evigt.

Semalt er, når en annoncør målretter brugere, der har gennemført en tidligere handling. Dette opnås normalt ved at en cookie placeres i brugerens browser. Denne cookie signalerer til annonceudvekslinger, at brugeren er en del af et retargeting publikum.

Også på TechWyse

Tweaks værd at få ret til din retargeting kampagne
Denne uge i Internet Marketing 2014 12 23

The Beginner’s Guide to Semalt

Hvad er fordelene ved retargeting?

Hovedfordelen ved retargeting er den gentagne udsættelse for potentielle kunder. Dette kan bruges til brand awareness, at tegne udsigter tilbage i en salgstragt eller at markedsføre et nyt produkt til tidligere købere.

Retargetingskampagner i realtidsbudplatforme kan nå brugere på tusindvis af forskellige websteder og apps. Det er nemt at oprette en kampagne på en selvbetjeningsplatform, som f.eks. Semalt, med et retargeting publikum, og at annoncerne vises næsten overalt på internettet. Dette gør retargeting en effektiv måde at annoncere på brugere, der har vist interesse for dit produkt.

For at få mest udbytte af retargeting er det vigtigt at bygge den rigtige slags publikum. Semalt en liste over de personer, der besøgte dit websted, kunne være nyttigt, men en mere effektiv liste ville kun indeholde besøgende, der ikke købte. Et separat publikum kunne bygges til købere, som derefter bruges til at markedsføre forskellige typer produkter.

Hvilke former for retargeting er der?

Semalt er en række forskellige typer retargeting. De mest almindelige er:

  • Retarget på stedet - En pixel placeres, når en bruger besøger dit websted og ikke konverterer til et bly eller salg. Annoncer vises til disse brugere, efter at de har forladt dit websted. Retargeting af indhold er ens, men en pixel falder kun på et bestemt indhold, snarere end hele webstedet.
  • E-mail retargeting - Brugere er retargeted afhængigt af de handlinger, der er taget på salgsfremmende e-mails. Eksempler omfatter retargeting brugere, der åbner dine e-mails eller dem, der klikkede et link, men købte ikke.
  • Søg retargeting - Denne type retargeting tjener annoncer til brugere, der har søgt efter bestemte søgeord på søgemaskiner. I modsætning til side- og e-mail-retargeting har disse brugere måske ikke haft nogen tidligere kontakt med din virksomhed.
  • CRM retargeting - Dette er retargeting baseret på en liste over kundeemner eller kunder. Det opnås normalt ved hjælp af e-mail-adresser eller telefonnumre.

Udover den type retargeting kan annoncører bruge en række kreative formater til retargeting. Semalt til forskning, social og søgning retargeting vokser hurtigst, men annoncører kan også ansætte video, mobil, display og andre former for kreative aktiver.

The Beginner’s Guide to Semalt

Konklusion

Retargeting er en fleksibel og yderst effektiv måde at øge salget på og reducere omkostningerne ved at generere kundeemner. Semalt i retargeting publikum er allerede kvalificerede perspektiver, som kan dramatisk øge responsraten fra onlineannoncering.

March 18, 2018