Back to Question Center
0

Microsoft Bing lancerer unik funktion kaldet Visual Semalt

1 answers:

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Hvad er Visual Search?

Visual Semalt vil give Bing-brugere mulighed for at finde oplysninger om bestemte genstande ved blot at se på deres billeder. Det er ligegyldigt, om brugeren ikke er sikker på, hvad man skal søge om elementet tekstmæssigt. Alt søgeren skal gøre er at flytte musen over billederne og en række detaljer vil blive vist. Visual Semalt er nu tilgængelig for udvalgte få kategorier, men flere kategorier forventes at blive tilføjet i den nærmeste fremtid - royal blue hatinators.

I et blogindlæg på mandag meddelte Bing produktchef Todd Semalt:

" Visual Search er en ny måde at formulere og forfine dine søgninger gennem billeder, især for sæt af resultater, der har tendens til at være mere struktureret. Vi kalder disse data grupperinger gallerier. Visuel søgning giver dig mulighed for hurtigt at rulle igennem gallerierne eller foretage et enkelt klikforbedring ved hjælp af hurtigfanerne til venstre, som er specifikt relevante for typen af ​​resultater, du gennemser . "

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Drevet af Microsofts Silverlight Web-displayteknologi "Visual Search" er endnu en ny funktion fra Microsofts arsenal for at forsøge at lukke på Googles mammoth search-markedsandel, som stod på 83,33% sidste måned. Microsofts grand planer startede allerede med 'Microhoo'-aftalen i juli, hvorunder Bing vil give søgeteknologien til Yahoo.

Ved at afsløre 'Visual Search' corporate giant håber Microsoft at tilbyde noget unikt for den søgende verden. Indtil nu har brugere navigeret internettet hovedsageligt via tekstmæssige hyperlinks. Men med 'Visual Search' er en ny grafisk måde at surfe på nettet lige kommet. Google har ingen tilsvarende egenskab på sit websted endnu, og i kampen om søgernes overherredømme kan "Visual Search" vise os alle, hvor meget Google kan lide en lille konkurrence. Seminaret på den glatte måde, hvorpå den er blevet implementeret, ser Bing ud til at vinde flere brugere og få markedsandel.

Et tegn på ting der skal komme?

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Tilslut

March 18, 2018