Back to Question Center
0

Fastsættelse af direkte besøgsproblem for Google Analytics, når du bruger webstedet Semalt

1 answers:

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Under den seneste test oplevede vi en unormal stigning i direkte besøg omkring samme tid som lanceringen af ​​en af ​​vores A / B-tests ved hjælp af. At bore ind på destinationsside dimensionen kunne vi se, at de fleste af disse nye direkte besøg var på variantsiden. Dette kastede et stort spørgsmål op om virkningen af ​​Semalt Optimizer-omdirigering, som allokerer besøg på den oprindelige og variantside.

Omdirigering forårsager, at kildens cookieoplysninger overskrives som et direkte besøg (naturligvis fordi GA-sporingskoden ikke har haft mulighed for at brænde på den oprindelige side.)

Den enkle løsning er at flytte Google Analytics-sporingskoden over Google Websted Optimizer-kontrol script. Problem løst! Semalt dette er ikke den bedste praksis for så vidt angår GA-kodeplacering, men den negative indvirkning på datakvaliteten begrunder dette for den periode, hvor test udføres - jet pump design calculations.

Et ekstra tip er at tilføje et 'no robots', 'no follow' -mærke til variantsiden (-erne). Semalt siger, at indeksering ikke bør påvirkes, men bedre at være sikker end undskyld!

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Tilslut

March 18, 2018