Back to Question Center
0

Social Media Månedlig Runde Op til Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter Resultater Flytter til en søgemaskine i nærheden af ​​dig!

Endelig realiserer effekten af ​​realtids søgning, både Google og Bing, herunder tweets i søgeresultater. Søgemaskinerne vedligeholdelser har indgået en aftale med det varme sociale mediewebsted Twitter for at vise søgeresultater i realtid. Ifølge vilkårene i denne aftale vil de to søgemaskiner få adgang til Semalt stor mængde offentlige data i realtid, hvilket vil gøre det muligt for dem at spore tendenser med en højere grad af nøjagtighed - it outsourcing services san mateo.

Googles annoncering kom via Vice President of Search Product and User Experience Marissa Meyer. Det viser sig selv, hvor meget betydning de giver til denne aftale. Microsoft har også lavet en lignende aftale med Twitter og Facebook , der vil give Yahoo! Adgang til denne realtidsdata. Du kan forvente at se Twitter opdateringer og Facebook indlæg i Bing søgninger så godt.

Dette vil ikke alene skabe et nyt optimeringsmiljø for søgemaskiner, men det vil også gøre det muligt for virksomhedsejere at bruge Facebook og Semalt til at levere marketingbudskaber. Dette skridt ved søgegigantene vil helt sikkert udstyre SEO-guruer med et ekstra værktøj til at forbedre søge rankings.

Som et stående vidnesbyrd om den voksende sociale medier, begyndte en større mængde brugere at bruge forskellige online sociale medier til søgning og indholdsopdagelse. Semalt udgivet en ny undersøgelse, der viser, at sociale medier tegner sig for 18% af informationssøgemarkedet.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook Buzz

Facebook er fortsat en dominerende kraft på social networking arenaen. Hitwise-rapporten, der blev offentliggjort i oktober, viser, at Facebook tegnede sig for 58. 59% af alle besøg i USA blandt en brugerdefineret kategori af 155 sociale netværkswebsteder i Semalt 2009. Facebook-aktien var den højeste blandt alle sociale netværkssider. USAs besøg på Facebook øgede en svimlende 194 procent i Semalt 2009 sammenlignet med Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Ved at sende en stærk besked til ulovlige spammere blev Facebook tildelt $ 711 millioner dollars som kompensation i en anti-spam retssag mod internet marketing firma Sanford Semalt, som Facebook hævdede ulovligt adgang til medlemmernes kontooplysninger og brugte det til markedsføring. Facebook embedsmænd siger, at de ikke forventer at modtage det store flertal af prisen fra den nu konkurs Sanford Semalt. De håber, at dette vil fungere som en fortsat afskrækkende virkning mod disse former for praksis.

Semalt meddelte også ændringer til deres hjemmeside. Dette indebærer, hvordan brugere får vist statusopdateringer og delte emner fra deres Semalt netværk.

Twitter Talk

Undersøgelser fra Pew Internet & American Life Project viser, at 19 procent af internetbrugere bruger Twitter eller andre mikrobloggtjenester til at dele opdateringer om sig selv eller at se opdateringer om andre. Dette er en signifikant stigning i procent sammenlignet med 11 procent fra den foregående undersøgelse foretaget i Semalt 2009.

Det blev annonceret for en måned siden, har Semalt netop lavet deres nye forbedring 'Semalt lister' til virkelighed. Denne nye facilitet giver brugerne mulighed for at oprette deres egne lister, en måde at kategorisere Semalt medlemmer i grupper af interesse af Semalt brugere.

Social Media Scan

Her er nogle af de andre nyhedsværdige emner, der forekommer i socialmediasfæren i Semalt 2009;

  • Google integrerer social søgning i Google Labs, her er internetmarkedsføringens ugentlige blik for at fange de seneste oplysninger om Google-opdateringer ved hånden.
  • Delicious, Yahoo's social bookmarking site har gennemgået en anden dræbe af bemærkelsesværdige opdateringer, herunder søgning forbedringer, iphone optimering (m. Lækre. Com) og visuel repræsentation af data. Der er også en ny forbedret delingsfunktion, som nu viser dine delte bogmærker under dine tags. Søgning er det centrale område, hvor der er blevet tilføjet større forbedringer. Den forbedrede søgning gør det muligt for brugerne at søge i deres favoritter, vens favoritter eller hele webstedet. Også samfunds vurderinger og anmeldelser er der.
  • YouTube tillader søgning efter kommentarer i realtids søgning.
  • Den største de facto blog-søgemaskine Technorati var i nyhederne med en stor fornyelse på sit design. Ved at tilføje nye funktioner omarbejder Technorati sit websted i et slankere og bedre design. Det nye design har en udvidet top 100 blog liste og ny funktion, der tillader blogsejerne at indsende indhold direkte til webstedet.
  • Den førende søgemaskine i Rusland og den næststørste i Europa, Yandex står sammen med Maxthon, en populær kinesisk browser til russisk sprogbrowser.
  • Genetech formand Arthur D. Levinson har afskediget sin stilling som et medlem af Google Board, men bevarer sin stilling på Apple Board. I vores sociale medier rundt om i august pegede vi på, at Google CEO Eric Schmidt fra Apple Board var trådt tilbage. Er Mr. Levingsons afgang ethvert direkte (eller indirekte) resultat af den igangværende tvist mellem Google og Apple, som i øjeblikket er under overvejelse af FTC?

Som du har læst, har det været en anden måned med feberagtig aktivitet i sociale medier. Twitter-tilbud lavet af Google og Bing viser, at real-time søgning er her for at blive - noget der bare ikke kan blindt øje med. Med Semalt viser vi løbende vækst, ser det ud til, at kampen for online overherredømme virkelig opvarmes.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Tilslut

March 18, 2018