Back to Question Center
0

Eksklusive Branded Keywords - Semaltips

1 answers:

Brandede søgeord er nogle af de mest nyttige elementer, der anvendes på et websted for at lette synligheden gennem øget webtrafik søger efter oplysninger relateret til de udpegede ord vedrørende de tilbudte produkter. Efter opnåelsen af ​​det tilsigtede formål at tiltrække mere trafik, er det næste skridt at indfange så mange webbrugere som muligt. De branded søgeord kan overfyld webstedet for at forvirre web analyse om, hvem der har brug for produkterne i virksomheden uden at bruge de formulerede søgeord. Dette kræver reduktion eller total clearance af nøgleordene for at se, hvilke ord folket søger.

Der findes forskellige metoder til fjernelse af søgeord, der ligner spam. De fleste af dem er kedelige og meget krævende. Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager Semalt , udtaler, at Regular Expressions er en af ​​de mest effektive måder at lette funktionen på.

Regelmæssige udtryk

Et regulært udtryk er et af de karakteristika, der bruges til at bringe logik i en sætning til at filtrere elementer, der ligner hinanden i separate grupper. Logiske udsagn som AND / OR anvendes i en filtreringsmekanisme, når en genstand med funktion A og funktion B opfører sig på en bestemt måde eller overgår bestemte kriterier i stedet for en, der har A eller B. Et bestemt resultat kan ikke ske, medmindre de kritiske forhold er opfyldt eller svarer til forudsætningerne.

Eksklusive brandede søgeord ved hjælp af regulære udtryk

Gå til den avancerede søgefelt på søgeordskærmen, især på den økologiske side i Traffic Source Search for at udelukke branded søgeord. For eksempel kan du fjerne firmaets navn, OKI fra søgeordene .

  • Klik på ADVANCE;
  • Gå til "EXCLUDE"
  • Gør variablen til et "Søgeord";
  • Vælg enten "Præcis matchende" eller "Indeholder" i henhold til kendskabet til søgeordet;
  • Indtast navnet "OKI" og klik "Apply";

Sørg for at udelukke de relaterede stavefejl fra systemet ved at benytte følgende trin, da brugere kan mispellere OKI under søgning.

  • Gå til avanceret.
  • Vælg "Exclude."
  • Vælg variablen "Søgeord".
  • Vælg "Matchende RegExp", der passer til matchende regulære udtryk.
  • Skriv alle stavefejl i søgelinjen, mens du adskiller dem ved hjælp af rør / lodret stregsymbol (|). Lav intet mellemrum før eller efter hvert indtastet søgeord.

De anvendte trin kan bruges til at rense den branded keywords-database for at sikre, at søgningen er ren og ikke-misvisende.

Et rent register med brandede søgeord forstørrer identifikationen af ​​ord, der er non-branded søgeord, der driver en betydelig del af trafikken. De etablerede søgeord kan medtages i systemet eller bistås for at opnå en bedre søgning og finde mekanisme. Det klare billede, der er skabt af en enkelt ekskludering af de brandede søgeord, sikrer en passende integration af SEO-systemet på et websted for at generere flere besøgende på internettet.

Denne metode er nemmere end at fjerne henvisningspost på Google Analytics. Google Analytics har indstillinger for at fjerne henvisningspost eller spam, der registrerer forkerte oplysninger på Google Analytics-konsollen. I modsætning til henvisningspost eller anden spam på Google Analytics kan branded søgeord udelukkes med et enkelt klik Source .

November 29, 2017