Back to Question Center
0

Filtrering af din IP-adresse - Semalt

1 answers:

For enhver online-iværksætter kan oprettelse af effektive e-handelswebsteder blive et ægte gennembrud, der vil gøre forretningen velstanden. For de fleste webmastere er den bedste del af e-handelssuccesen at få en kontinuerlig udbud af besøgende på dit websted. Forskellige websteder anvender forskellige metoder til at få spam væk fra deres hjemmesider. I mange tilfælde filtrerer websitesadministratorer ud af Google-brugerkonti, som tilsyneladende har et vist niveau af henvisnings spam. Mange kommercielle websteder administrerer deres trafik og kunder ved hjælp af en IP-adresse. Dette fænomen betyder, at man nemt kan overvåge en person eller bruger computer ved at bruge cookies.

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , mener, at du kan forbedre præcisionen af ​​dine Google Analytics-data ved at udelukke trafikken, som kommer fra virksomhedens medarbejdere. De fleste af disse besøg er eksperimentelle og resulterer ikke i et køb, der gør hele datasættet unøjagtigt. Nogle henvisninger til spam-forespørgsler forekommer også på en lignende måde, der påvirker nogle specifikke IP-adresser. Det kan være vigtigt at bruge nogle af de avancerede filtre i Google Analytics. Nogle af de almindelige måder at gøre dette på kan involvere automatisering af et brugerdefineret filter i Google Analytics Administrationspanel.

Henvisning spam er meddelelser, der kommer fra et fælles domæne. Disse spam e-mails indeholder normalt nogle instruktioner, der har tendens til at gøre intetanende ofre til at miste værdifuld information. Derfor er der specielle Google Analytics-filtre, der er oprettet for at klare dette problem. Disse filtre blokerer botnettrafik, der kommer fra spam-domæner. Denne foranstaltning kan sikre din hjemmeside fra nogle af de hyppigste spamangreb. For eksempel kan hackere stjæle kreditkortoplysninger samt andre værdifulde data fra intetanende personer gennem en række forskellige måder. Nogle af de mest udbredte måder, som cyberkriminelle bruger, omfatter phishing og cross-site-angreb.

Filtrering af din IP-adresse

Opret en Google Analytics-konto eller log ind på din konto for at kontrollere IP-adressen fra dette panel. Først og fremmest bør du holde dig til en statisk IP-platform for din virksomhed. Det betyder, at du skal bruge et almindeligt routerkort til din virksomhed, som kan konfigureres til en statisk IP. Brug af mange internetkilder kan gøre enhederne til en dynamisk IP-adresse, hvilket kan være vanskeligt at spore. For eksempel kan enheder, der har adgang til internettet fra mobilt bredbånd, have en dynamisk IP-adresse. Blandt disse enheder er mobiltelefoner og tablets ved hjælp af en carrier data plan service.

I admin panelet kan du vælge et brugerdefineret filter. I disse tilfælde kan du indtaste den statiske IP-adresse på netværket, som du vil ekskludere fra Google Analytics. Som følge heraf finder du forskellige domæner og IP-adresser, som du gerne vil udelukke fra din trafik. Disse indstillinger er tilgængelige her. Det er også muligt at holde afslag på spam og deres trafik ved hjælp af dette brugerdefinerede filter Source .

November 29, 2017