Back to Question Center
0

Handy Tips fra Semalt om, hvordan man genererer et visningsfilter

1 answers:

At opnå en nøjagtig, ren og effektiv rapport i din kampagne for søgemaskineoptimering viser meget om dine forretningsidéer og opgaver. I de seneste par måneder har intern trafik genereret af falske referrer, malware og office 'stabs påvirket rapporter præsentation og Google Analytics data fra mange virksomheder. Ifølge Semalt eksperter, Ivan Konovalov, påvirker intern trafik negativt websites og online-virksomheder med ringe trafik sammenlignet med store websteder.

Eksklusiv intern trafik fra dit websted er lige så vigtigt som at sikre, at dit website er kontrolleret. Undladelse af at udelukke intern trafik, der genereres af dine besøg, og din medarbejders klik på dit websted kan gøre dig ude af drift. For nylig viste rapporter udgivet af SEO-professionelle s, at intern trafik sænker antallet af websteder for afvisning. Den sidste ting, der kan ske for din, når du raffinerer din kampagne, opnår lave afvisningsrater, da de gør dit konverteringsordne irrelevant i Google-rankingalgoritmen.

At træffe beslutninger baseret på data, der består af intern trafik, fører til driftsfejl. Dine kunder og besøgende interagerer bedre med dit websted i forhold til dig og dine medarbejdere..Nogle metoder og værktøjer er blevet sat på plads for at udelukke kendte bots, rogue sites, henvisning spam og intern trafik fra at ødelægge dine Google Analytics data. Her er en demonstration, der vil hjælpe med at oprette og tilføje et visningsfilter for at udelukke uønsket trafik fra dine statistikker.

Sådan opretter du et synfilter?

  • Start din proces ved at logge ind på Google Analytics. Klik på 'Tilføj filter'-ikonet for at oprette et nyt filter.
  • Udfyld "Exclude Internal Traffic" som dit nye filternavn og brug den foruddefinerede indstilling.
  • Generer din IP-adresse ved hjælp af din kommandolinje og kopier adressen.
  • Vælg tilbage til din Google Analytics og indsæt den tidligere kopierede IP-adresse i de angivne felter.
  • Klik på ikonet "Gem" for at gemme dit segment og udelukke, at intern trafik genereres fra din IP-adresse.

Tips til, hvordan du tester dit synfilter

Åbn Google Analytics og klik på ikonet "Ny rapportering" øverst på din side. Kontrollér venstre sidefelt på din side og klik på oversigt. Åbn en ny fane, navigere til dit websteds hjemmeside. Lad siden åbne tjekke igen i din GA-faneblad.

For at kontrollere, om dit synfilter fungerer korrekt, skal dit besøg i kontaktperioden ikke vises på din hjemmeside, når du udfører filteret.

Nye funktioner og værktøjer er blevet opdateret af Google for at hjælpe online-virksomheder med at nå deres mål uden at støde på lave udfald og malwareangreb. Installer Google Analytics og opdater, før du udelukker robotter, henvis til spam, malware og intern trafik, der påvirker dine virksomhedsrapporter. Implementering af ændringer i din strategi er lige så vigtig som at sikre din browser er opdateret for at undgå indtrængning af virus og ondsindede trusler på din hjemmeside. Oprettelse af gyldige værtsnavne hjælper også med at udelukke domæner og websteder med henvisningspost og spøgelsestrafik Source .

November 28, 2017