Back to Question Center
0

Hold dig væk fra Keyloggers - Semalt Ekspert

1 answers:

Vi bruger alle vores pc'er til at dele billeder, surfe på internettet og kommunikere med venner på sociale medier. Det er også vant til at betale regninger og målrette potentielle kunder over hele verden. Det ville ikke være forkert at sige, at internettet har gjort vores liv nemme. Vi kan nu købe noget på eBay og sende vores home equity-ansøgninger via cyberspace.

Jason Adler, kundesucceschef for Semalt advarer om, at det er vigtigt at holde sig væk fra spyware, der bruges af et stort antal hackere til at stjæle dine private oplysninger. Disse programmer bruges i et stort antal til ulovlige formål. Keyloggers er installeret på dine computere enten manuelt eller ved stalkers, orme, trojanere eller vira. Hackerne bruger dem til at indfange dine kreditkortnumre, kontooplysninger og adgangskoder, hvilket giver dig en hård tid på internettet. David Redekop fra Nerds siger, at virksomheder mister en enorm mængde data hver måned på grund af hacking og phishing-angrebene.

Routing ud keyloggers

Keyloggers er normalt knyttet til dine computere på mange forskellige måder. De installeres enten automatisk eller forventes at komme i form af vira, orme og trojanske heste. Alle er farlige og kan medføre alvorlige problemer for din computer. Når du downloader en musikfil eller besøger usikre websites, vil du sandsynligvis blive fanget af keyloggers..Det er således vigtigt, at du stopper dem fra at trænge ind i edb-systemerne. Du bør aldrig downloade en musikfil eller video fra ikke-legitime kilder. Når keylogger-programmer er integreret i dine enheder, er det muligvis ikke muligt for dig at identificere dem og slippe af med dem. Keyloggers er svært at opdage, og deres mål er at stjæle dine personlige oplysninger.

Hvad siger eksperter?

Marcus Jacobson, professor ved University of Indiana, siger, at det ikke er muligt for os at slippe af med keyloggers, når de er installeret. Når en computer er inficeret, bliver den ustabil i en bestemt periode. Heldigvis kan nogle forebyggende foranstaltninger ødelægge keyloggers på ingen tid.

Installere anti-spyware software

Du bør installere anti-spyware-software, der er rettet mod keyloggers og opdage deres præferencer. De afdækker og ødelægger alle former for vira og keyloggers og alle andre former for spyware. Omkostningerne ved disse produkter er noget fra $ 30 til $ 50. Du bør kun købe kendte anti-spyware værktøjer til at beskytte dine computere mod orme, vira og alle typer trojanere.

Skift til begrænset bruger-tilstand

Du kan ændre dine computerindstillinger til begrænset brugerfunktion. Denne mulighed er tilgængelig for Windows XP-operativsystemerne og vil sandsynligvis blive opgraderet til Vista også. Ved hjælp af denne indstilling kan du ændre standardindstillingerne for din enhed til "administrator" -tilstand. Det betyder, at ingen andre vil kunne få adgang til din enhed. Ved at ændre indstillingerne til "begrænset bruger" -tilstand, kan du beskytte din computer fra alle typer keyloggers, vira og malware. Din computer har kun en administratorkonto, og alle andre brugere er deaktiveret for at få adgang til maskinen. Sidst men ikke mindst skal du sige farvel til freeware, da de måske indeholder keyloggers i et stort antal. Du bør kun bruge Microsofts Internet Explorer eller Google Chrome til at surfe på internettet Source .

November 28, 2017