Back to Question Center
0

Hvad er Email Spam? Nyttige tips fra Semalt om, hvordan du holder vigtige e-mails ud af spammappen

1 answers:

E-mail spam, der kaldes junk email, er de uopfordrede bulkbeskeder eller tekster, der sendes via din email. Faktisk bruger spammere denne teknik til at sprede malware og virus på internettet. Næsten alle e-mail-brugere står over for dette problem dagligt, fordi deres e-mail-id blev hentet af spambots. De tilføjer automatisk dine e-mail-adresser til deres lister og fortsætter med at sende dig ubrugelige meddelelser. Spammere bruger disse bots til at oprette email distribution lister i et stort antal. Mens udtrykket email spam først blev henvist til de uønskede e-mails i det 19. århundrede, blev det udbredt anerkendelse i det 20. århundrede, da internetadgangen blev almindelig uden for forsknings- og akademiske kredse. Her har Michael Brown, den Semalt Customer Success Manager, delet nogle tips om, hvordan man holder de vigtige e-mails ud af mappen Spam.

1. Brug tilladelsesmarkedsføringsteknikken:

Tilladelsesmarkedsføringsteknikken bruges i vid udstrækning af store mærker og multinationale virksomheder. Hvad de gør er, at de installerer bestemte plugins, der forhindrer deres presserende og legitime e-mails fra at gå til mappen Spam. I WordPress er der snesevis af lignende plugins, som du kan få glæde af, men det mest fantastiske og fremragende plugin er Whitelist-plugin'et. Det er nemt at installere og aktiveres øjeblikkeligt.

2. Brug spam-checkerne inden afsendelse eller modtagelse af e-mails:

Før du sender eller modtager en e-mail, skal du bruge specielle spamcheckere, som forbliver knyttet til dine e-mail-id'er og hjælpe med at identificere de legitime og illegitime e-mails. SpamAssassin er et godt værktøj til at begynde med. Hvis du vil undgå at downloade softwaren eller åbne de ubrugelige email vedhæftede filer, kan du installere dette program lige nu. Alternativt kan du prøve IsNotSpam-tjenesten, som hjælper med at kontrollere de vigtige ting for dig og filtrerer ud e-mails, der ikke betyder noget for dig.

2. Gå ud af Blacklists:

Hvis e-mail-serverne er på sortlisten, kan det være svært og svært at sende og modtage lovlige meddelelser rettidigt. For at forhindre dette problem skal du straks fjerne disse sorte lister. For det første skal du tjekke e-mail-blacklists og identificere, om du er på nogen af ​​blacklistsne eller ej. Når dette er gjort, skal du følge op med de afsendere eller hjemmesider, der har tilføjet dig til deres blacklists og overbevist dem om din legitimitet.

3. Vedligeholde de gode tekst-til-billedforhold:

Spørg dine afsendere at opretholde de korrekte forhold mellem tekst og billede, mens du laver og sender dig deres beskeder. Send ikke masser af billeder i en e-mail; I stedet skal du have en perfekt kombination af tekst og billeder. Vi foreslår, at du for alle grafik kun bruger JPG-billeder og YouTube-videoer og ikke stole på andre typer ting.

Disse tre teknikker hjælper dig med at slippe af med spam-e-mails. Samtidig vil du kunne modtage de berettigede meddelelser lige i din indbakke og skulle ikke finde dem i mappen Spam eller mappen Papirkurv Source .

November 30, 2017